Въпрос - лаптоп към ТВ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Въпрос - лаптоп към ТВ
Здравейте!Пак ще ви моля за помощ.
Взех си ЛСД SHARP LC-42SB55E и когато си вържа лаптопа към него чрез ХДМИ тв-то ми изкарва сигнала със резолюция 1400/1050 а иначе си поддържа 1920/1080 и в магазина ми казаха че през ХДМИ също си поддържа тази резолюция.
И значи остава нещо да се бутне от настройките на лаптопа.
По принцип картина която вади от лаптопа си е идеалка само ме дразни че ми е стеснен екрана от горе о от долу а като качество нямам претенции.Но няй вероятно ако го поткарам на 1080и/п ще е още по добре.
Лаптопа ми е Фуджицу AH550 и е със вградена видео карта.Картата е - intelR grapfics HD.
Та въпроса ми е как да си покарам екрана на ЛСД на 1080и/п(поддържа ги) какви настройки да направя и от къде?!
Влизам в контрол панела при настройки на резолюцията и после влизам в "разширени настройки" и там влизам в менюто на видеото.После влизам в "Къстъм резолюция" там задавам 1920/1080/60хз давам си адд после апли и сичко ток,но разлика няма.
Така че мисля най-вероятно не бутам на правилното място ако има някой по запознат да пише ще съм много благодарен!
Благодаря !
Взех си ЛСД SHARP LC-42SB55E и когато си вържа лаптопа към него чрез ХДМИ тв-то ми изкарва сигнала със резолюция 1400/1050 а иначе си поддържа 1920/1080 и в магазина ми казаха че през ХДМИ също си поддържа тази резолюция.
И значи остава нещо да се бутне от настройките на лаптопа.
По принцип картина която вади от лаптопа си е идеалка само ме дразни че ми е стеснен екрана от горе о от долу а като качество нямам претенции.Но няй вероятно ако го поткарам на 1080и/п ще е още по добре.
Лаптопа ми е Фуджицу AH550 и е със вградена видео карта.Картата е - intelR grapfics HD.
Та въпроса ми е как да си покарам екрана на ЛСД на 1080и/п(поддържа ги) какви настройки да направя и от къде?!
Влизам в контрол панела при настройки на резолюцията и после влизам в "разширени настройки" и там влизам в менюто на видеото.После влизам в "Къстъм резолюция" там задавам 1920/1080/60хз давам си адд после апли и сичко ток,но разлика няма.
Така че мисля най-вероятно не бутам на правилното място ако има някой по запознат да пише ще съм много благодарен!
Благодаря !

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Въпрос - лаптоп към ТВ
Лаптопа като не може да ти изкара такава резолюция как искаш да стане?
1400/1050 толкова.... той ТВ може и 5000/4000 да му е резолюцията ...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
vanci88 написа:Лаптопа като не може да ти изкара такава резолюция как искаш да стане?
то ако беше тъй щеше да изкарва 1366/768(каквато изкарва лаптопа)
тъйче не е от туй !

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Binev_OuT написа:vanci88 написа:Лаптопа като не може да ти изкара такава резолюция как искаш да стане?
то ако беше тъй щеше да изкарва 1366/768(каквато изкарва лаптопа)
тъйче не е от туй !
Нека и друг да каже, но това е реалността.
ПС Ти като включиш лаптопа към ТВто да не пипаш настройките на ТВто?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
не,не пипам настройките на тв-то
то тв-то в ХДМИ режим почти няма настройки за пипане.
Тва от видеото на лаптоп трябва да се бутне.
Към дисплей две да се подава 1080и но незнам от къде да го бутна тва нещо.
то тв-то в ХДМИ режим почти няма настройки за пипане.
Тва от видеото на лаптоп трябва да се бутне.
Към дисплей две да се подава 1080и но незнам от къде да го бутна тва нещо.

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
ми може лаптопа да не поддържа такава резолюция... гледал ли си на него фуул ейч ди досега?

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Пробвай да свържеш лаптопа към ТВ-то през VGA порта и ползвай ТВ като екстендед дисплей с резолюция 1920Х1280 

R6 - Was sonst?
control panel>Display>Settings>Advanced>Intel(R)Graphics Media accelerator driver for Mobile>graphics properties..>display settings
Важнито е да ти е включен и втория монитор(в слуачая телевизора)за да ги виждаш и двата.Настройките за двата са различни
Важнито е да ти е включен и втория монитор(в слуачая телевизора)за да ги виждаш и двата.Настройките за двата са различни
8 мнения
• Страница 1 от 1