гривнички - "ПоуърB^^^^^С" - лъжата няма цена ;-)
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
гривнички - "ПоуърB^^^^^С" - лъжата няма цена ;-)
Вървя си аз в мол-чето и някаква ходеща кукличка на конци тръгва да ми предлага ... парцала беше много настоятелен - викам му пей каквото ще пееш. Показва ми на щанда си едни гривнички "Поуър^^^^^^С" (да не са разсърди някой), оргинални с холограма ... Казва - за да си сигурен , че действа - ще тестваме. Теста го знаете (или част от вас) - заставате на един крак - и се опитват да ви наклонят - за да изгубите баланс. Е кукличката беше слаботелесна - и за да направи номера (а той е - в зависимост от това дали сте с гривна или не - да ви натиска раката не перпендикулярно надолу - а под ъгъл извън тялото) - та се издаде ;-) Така тук в клипчето хората са го показали(от 55 сек нататък) http://www.youtube.com/watch?v=YUxzGRCW ... re=related
Чудя се как им позволяват да лъжат хората и то посред бял ден ... Абе то са си го казали - не е луд тоя дето яде зелника, а този който го дава ...
Лека и успешен ден ;-)
Чудя се как им позволяват да лъжат хората и то посред бял ден ... Абе то са си го казали - не е луд тоя дето яде зелника, а този който го дава ...
Лека и успешен ден ;-)
Re: гривнички - "ПоуърB^^^^^С" - лъжата няма цена ;-)
ами на тея години всеки се чуди как да изкара 5 лв така че може и ..... да се опита някой да ти продаде ,аз ги подминавам и толкова да не ме занимават
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
veskot написа: Абе то са си го казали - не е луд тоя дето яде зелника, а този който го дава ...
мене смешно ми стана по една телевизия преди 10тина дни , гласувайте с СМС "старх ли ви е от комарите в гърция" цена на смс 1.20
и разни ясновидски смс-и генерирани естествено от машина
докат има балами , ще има и терикати

глупостта няма цена 
както един приятел се смеехме, вече не е "гъзарско" да си с джип и извадена ръка, а в черен джип с извадена ръка през прозореца и power баланс гривна

както един приятел се смеехме, вече не е "гъзарско" да си с джип и извадена ръка, а в черен джип с извадена ръка през прозореца и power баланс гривна

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Докато има балъци, ще има и бизнес. 

за какво става въпрос?
изглежда рядко ходя по молове
да не е нещо като наколенката на доктор ливайн?
изглежда рядко ходя по молове

да не е нещо като наколенката на доктор ливайн?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Всичко хубаво но да наричаш момичето "парцал" да не го е изобретила тя.. Голям "мъж" си! 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Мисля, че е я нарича парцал, защото лъже хората, друг е въпроса, че те се връзват...
В тая гладна държава за 400лв заплата ще лъжеш хората и пушек ще се вдига...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз моята гривничка я разрязах със ножа да извада холограмата,това е станиол,на мойта даже се е и прееба и проти холограмата

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Що се занимавате с глупости? 

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Скоти, отпечатай 100 холограми, аз знам къде има гривни и ще ги напрайм 1:1 2-3 ку рволяк@ за промоции и сме в играта 

Kъм тея гривнички требва да има бонус по едно въженце, да се обесиш на него, щото толкова безгранично глупави хора просто не е нормално да съществуват
Са разбирам да си я купиш, само и само за да можеш да надничаш по дълго време в деколтето на "промоутърката", ма да си вземеш такова нещо с ясната цел и намерения нещо да ти излекува е доста несериозно 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
bum_bum написа:Скоти, отпечатай 100 холограми, аз знам къде има гривни и ще ги напрайм 1:1 2-3 ку рволяк@ за промоции и сме в играта
Е нема ядово

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2