ВАРНА > Неделя >15.00> Полигона на Почивка !

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Варна

Модератори: Icco, Общи модератори

Аватар
Кара: e30 318is

Re: ВАРНА > Неделя >17:00> Полигона на Почивка !

Мнение от E30_M_Tech_ll » 01 Авг 2010, 15:22

Icco написа:Забрави за КРЗ! Там няма шанс да се проведе мероприятие без да е прекъснато от :cop:

що така си мислиш?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 01 Авг 2010, 19:02

Не си мисля, убеден съм!
Знам на колко време минава патрулката и ще ни разфърлят без да се е обадил никой!!
Историята помни много такива случаи, дори и да играем футбол пак са ни гонели!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 02 Авг 2010, 18:30

Аз си мисля ,че на полигона се получава много добре ,.. а по късничко вечер да се ходи долу и готово ,.. това си е мое мнение аз само снимам ,.. но със снимките поканихме много нови фенове ! Според мен стават страхотни срещи после малко лаф на бара :)) и всеки по домовете си !

Потребител
Аватар

Мнение от BMW_MAN » 11 Авг 2010, 12:02

E30_M_Tech_ll написа:хахаха мале мале то няма такава статия.... :)
едно време си спомням още като ходих на лада сбирки там.... първо че карахме 10 пъти повече с ладичките и второто го обикаляхме целия полигон от външната страна... и никой нищо каза
пък ся дето се събираме 10-15 коли само семкаджий изкараха че рали правим на тоя полигон :mhihi:
еми аз предлагах предлагах уж имаше много навити ама на х.я му ....
кога ще почнем пак да се събраме на КРЗ?
на тоя тъпия полигон хем тряя сложа 20 лв бензин да дойда от центъра хем асвалта грапав и ако някой реши да покара тряя си носи 3-4 чифта гуми в багажника
пече да си ебе мамата и няма никъде сенчица и ся за капак това писмо и всеки път ше се молим да не дойде някой цивилна полицейска кола да ни запише номерата на колите и после като ни спрат някъде да ни ебат като путки.... или още по лошо да получим направо някой честитка по пощата щот сме нарушавали следобедната дрямка на някой много лош пенсионер :lol:
едно време на крз-то идваха патрулки като охраната беше педераст.... ся са сложили един пич дето чака още от 8 часа с голям пакет семки в ръка да пончат гонките всяка вечер :lol: :mhihi:
така че пак казвам
дайте да ходим на КРЗ

щом толкова ти се кара ходи си на КРЗ и карай
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 13 Авг 2010, 1:14

Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 18 Авг 2010, 23:30

mitko_n1 написа:http://www.moreto.net/novini.php?n=96618

Тази статия е поредната Българска боза и показва безхаберието на народа. Ако един авто полигон не се използва да се учиш на него да караш кола или да въртиш гуми, за какво изобщо да се ползва. Или там ще е мястото на поредния хотел.
Не знаех, че детските градини работят и в почивните дни :mhihi:
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

Потребител
Аватар
Кара: E39
Детайли за колата: 523i 4 AUTO

Мнение от krasen1987 » 21 Авг 2010, 12:00

Пълни шмехери са ебал сам им маиката......МВР-то е на наша страна хаха нени занимаваите имаме си по важни неща :mrgreen:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36, E90
Мечтае да кара: M6

Мнение от sinqperla » 02 Сеп 2010, 15:43

Обиколката на Варна миналата Неделя беше много яка,с нетърпение чакам и тази седмица да продължим шествието из града.

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 02 Сеп 2010, 20:24

Браво на великия дрифтър със седаново Е36 в тъмен цвят(или синьо или черно) който така безстрашно вчера излезе на врати срещу мен,на бул.Сливница от светофара на пазарчето на Младост в посока Шела и ОМВ-то :no: Разбира се може да е всеки каращ Е36,който дори не пише тук ;) Но оставаха някакви десетина метра,в които се бореше с волана и се удряше челно в мен :no: Всички сме правели глупости дори и аз :oops: но малко полека бре
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 02 Сеп 2010, 20:58

10 метра са си 3 коли като твоята какво си се притеснил толкова да е минал на половин метър да се вайкаш
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 02 Сеп 2010, 21:13

sharkvn написа:10 метра са си 3 коли като твоята какво си се притеснил толкова да е минал на половин метър да се вайкаш

Да бе Шаренце,бях с поне 60 км които в последствие свалих на 40 някъде,плъзгайки се на шейна заради пластмасовите зимни гуми на Фабийката ;) И викаш няма проблеми :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 08 Сеп 2010, 13:49

Приятелчета кажете някое място из Варна,да понауча сестра ми да кара,и по големичко,поне до 4та да може да ускорява.До обяд бях на "Почивка"ама там само спри тръгни и с този стълб в средата :shock:Кажете за този бивш полигон на СБА какво е полужението с Куките там и къде по точно се намира.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 08 Сеп 2010, 19:28

по принцип полигона на почивка се води бивш полигон на СБА, аз за друг не знам, може и да има, а за 4-та скорост става под моста на първата отбивка или на втората към КРЗ движението е доста слабо но все пак има ти си прецени
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 08 Сеп 2010, 22:37

Ако мацката няма книжка ,най -добре да я запишеш на шоф. курс ! Ако има ,как така 4-та ? Задна, 1-ва ,2-ра ?? Срещу затвора едно време имаше полигон - ОСО-то ,ма сега кво е положението не знам ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 09 Сеп 2010, 20:21

pistata9889 написа:Приятелчета кажете някое място из Варна,да понауча сестра ми да кара,и по големичко,поне до 4та да може да ускорява.До обяд бях на "Почивка"ама там само спри тръгни и с този стълб в средата :shock:Кажете за този бивш полигон на СБА какво е полужението с Куките там и къде по точно се намира.

До печатницата срещу бизнес парка има едно локално,където може да се кара.
Доста учебни коли се навъртат там ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Варна