Осъдиха ме след ПТП преди 7години, моля ви помогнете
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Осъдиха ме след ПТП преди 7години, моля ви помогнете
Не мога да разбера всичките членове и алинеи, които са написали. Молбата за граждански иск е от аРмеец, на човека му е покрито каското и не го бърка те какво ще правят. На армеец явно са им малко приходите и са разровили шкафовета със стари досиета.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Опасявам се, че си изпуснала всякакви давностни срокове. След като си се посъветвала с 3ма юристи, тук ли очакваш да намериш решение?
Винаги могат да те осъдят задочно, твоя си е грешката, че не си си сменила навреме адресната регистрация... Друг е въпросът, че като затърсят пари, бързо откриват хората
Фалиралото ЗК не могат за нищо да го търсят
Ти си изкупителната жертва и ще си платиш вероятно гореспоменатите суми.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
няма надлежно призован, има нов член при който призовката се пуска в п.кутия, лепи се на вратата и се счита за предадена. Толкова, и се почва дело. Така в момента топлофикация съди хората, чси-тата им прибират парите и така.
Питай адвокат дали можеш да обжалваш, но тогава ако е положително, идва ново дело, нови разходи. Армеец са силни, а и трите букви си имат собствена адвокатска кантора......така че най-много, да ти прибавят още една сума към по горната.
Питай адвокат дали можеш да обжалваш, но тогава ако е положително, идва ново дело, нови разходи. Армеец са силни, а и трите букви си имат собствена адвокатска кантора......така че най-много, да ти прибавят още една сума към по горната.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва е така само за държавните дружества и с държавно участие. армеец трябва да си я призове по реда.
и тоя юпитер ли е сатурн ли е при завеждане на делото не е ли бил още читав също трябва да се провери,щото може после да е фалирал ,ма да си го е имало към датата на делото-да си го гонят него.
отделно от това има създаден фонд ,в който всяка застрах. компания е длъжна да внася вноски за точно е такива случаи при фалит да покрива...и тва трябва да се провери........
и в крайна сметка да го духат всички застрахователи скапани.......!!!!
и тоя юпитер ли е сатурн ли е при завеждане на делото не е ли бил още читав също трябва да се провери,щото може после да е фалирал ,ма да си го е имало към датата на делото-да си го гонят него.
отделно от това има създаден фонд ,в който всяка застрах. компания е длъжна да внася вноски за точно е такива случаи при фалит да покрива...и тва трябва да се провери........
и в крайна сметка да го духат всички застрахователи скапани.......!!!!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
За всички дружества е, + това колежката е ходила при трима адвокати и не са видяли нищо за което да се хванат. А най -лесно е при нарушение в призоваването, тогава решението на съда отпада
.

Сигурно има нещо вярно, получих всичко след свършен факт, но не винаги всичко е загубено, далеч всичко не свършва дотук. И последно очаквам във този форум да ми се решат проблемите. Утре продължавам, докато не получа всички отговори. Споделям просто ако някой има подобен случай, да опита да го предотврати докато е време.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Винаги съществува опасността, от много ходене по инстанции и обжалване, нищо да не постигнеш и сумата да набъбне още. Точно Армеец юридическата им защита не е за подценяване, моя съвет е да пиеш студената вода и да си платиш. И карай внимателно 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
bubilena написа:Сигурно има нещо вярно, получих всичко след свършен факт, но не винаги всичко е загубено, далеч всичко не свършва дотук. И последно очаквам във този форум да ми се решат проблемите. Утре продължавам, докато не получа всички отговори. Споделям просто ако някой има подобен случай, да опита да го предотврати докато е време.
Днес ще гледам да получа малко информация каква може да бъде причината да се заведе дело срещу теб и какво можеш да направиш от първа ръка.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bubilena написа:Забравих да споделя,че не помнех вчера ми казаха, че съм била в Юпитер, а те милите са фалирали.
Хахаха,милите,боже,едно време возих тоя мил човек държиков и съдружничката му иванова,те не са фалирали,те просто зеха парите и никога не са изплащали застраховки...
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Колежке "Юпитер " имат правоприемник .За съжаление съм затрила някъде документите с името на новото дружество . По принцип след като твоя застраховател ,не е покрил щетите регреса си е към теб ."Армеец" към момента явно са се активизирали доста ,защото преди 3 седмици мой приятел се оказа в същото положение -осъден за 2000 и кусур лева за ПТП от преди 4-5 години .
Разрови се и потърси правоприемника на "Юпитер" ,в твой интерес е
Разрови се и потърси правоприемника на "Юпитер" ,в твой интерес е

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

Много благодаря, ще продължавам да се ровя, каквото и да е развитието ще пиша.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Е.Димитров написа:bubilena написа:Забравих да споделя,че не помнех вчера ми казаха, че съм била в Юпитер, а те милите са фалирали.
Хахаха,милите,боже,едно време возих тоя мил човек държиков и съдружничката му иванова,те не са фалирали,те просто зеха парите и никога не са изплащали застраховки...
Което е и основната причина Армеец да предявят иск към теб, защото след като са изплатили щетите на клиента си, те си търсят парите от твоя "застраховател".
Та в тоя ред на мисли внимавайте къде си правите застраховките, щото се оказва че реално на българския пазар компаниите които могат да си изплатят всички застраховки са по-малко от пръстите на едната ми ръка

Абсолютно това е проблема, на него е изплатено, те не могат да си вземат от Юпитер парите кой е следващия Аз. Имало е много възможности за обжалване, но леко са изпуснати всички срокове.Но винаги има надежда, ще опитаме всичко възможно, във всяка тяхна грешка можем да извлечем полза.Винаги има шанс, дори когато нещата изглеждат загубени. Длъжна съм да пробвам, нямам какво повече да губя.С тази цел пуснах този въпрос, ако има хора изпаднали в такова положение да действат от време. Има вероятност малка, но я има от Юпитер да са взели някакви пари, което силно ме съмнява и това е вероятно. За това си търсете правата, обжалвайте на момента и в срок. Моя случай е къде по-лек от други, в които има и телесни повреди и нещата са доста по-сериозни. Ще си платя за тази грешка в троен размер, но знам,че занапред няма да позволя да се повтори.
в България правосъдие означава съдене на правия 

E34Power написа:в България правосъдие означава съдене на правия
Напълно съгласен съм. От тая реплика на държава нищо не става. Сменят се едни и същи двайсе години, вече октопода е ебал майката на всичко. Който няма скруполи успява, който е честен и може - бяга. Жалко.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3