ПИСНА МИ
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: ПИСНА МИ
Не знам само къде са модераторите? Втора подобна тема се допуска. Миналата беше от някакъв "фен" на БМВ, който с пуска тема със заглавие - "....постави на колене М3.." . Това си е чиста провокация!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Ще ти отговоря малко нетипично
За ванос съмнявам се да знаеш какво е, затова ти давам два линка малко да се образоваш.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F1&start=0
viewtopic.php?f=29&t=5675
За за ваноса добре дотук, хубаво е и малко сам да се пообразоваш как се пише грамотно.
За вървенето нормално е Астра да бие БМВ като двете коли са с еднакви коне, но БМВто значително по-тежко
Радвай се, че колата ти не е изгнила половината, че е със задно предаване и можеш да се забавляваш много повече, отколкото да правиш стартове с астра с предно, пък и караш ултимейт драйвинг машиин, а не марката със задрасканата емблема

За ванос съмнявам се да знаеш какво е, затова ти давам два линка малко да се образоваш.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... F1&start=0
viewtopic.php?f=29&t=5675
За за ваноса добре дотук, хубаво е и малко сам да се пообразоваш как се пише грамотно.
За вървенето нормално е Астра да бие БМВ като двете коли са с еднакви коне, но БМВто значително по-тежко

Радвай се, че колата ти не е изгнила половината, че е със задно предаване и можеш да се забавляваш много повече, отколкото да правиш стартове с астра с предно, пък и караш ултимейт драйвинг машиин, а не марката със задрасканата емблема

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Взимай Е46 и пиши после един и-мейл на тези човеченца, дано поне те ти помогнат да биеш колите на Зоро 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
"ПИСНА МИ" - И на мен, но не мога да банвам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Бегай за една кофа компресия и сипи и зарежи тия ваноси :mhih: ние сме цела магистрала,ти си лев завой? 

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Опел Калибра или Гоф GTI са верните коли за тебе. Значи вземаш една и ми пишеш едно лично. И те водя при една сервитьорка, която в свободното си време работи като дизайнерка на батки. За 50 кинта ще те направи манекен на Адидас, с маратонките включително. Аз пък през това време ще ти тунинговам машината за нема 100 кинта, като това включва светлинки навсякъде, надписи Ремус, спортни ауспух и филтър, затъмнени стъкла и разни други. Тоггава може и да не скъсваш всичко по светофарите, но поне ще правиш впечатление на човек с вкус. И като те видят пичетата на някое селско кръстовище, не ще се подмокрят, направо ще подгизнат и ще се разтечат. Да живе селото, телевизия Планета и Илиенци

Сложи си едно фърчило, чакай попътен ветър и се тегли като има такъв
Са сериозно: аман от идиоти, ходи се обеси некъде

Са сериозно: аман от идиоти, ходи се обеси некъде

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ти не мое да караш затова така ти се струва

важното е колко си луд

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
toshito написа:Здравеите , аз сам toshito , маняк сам на марката BMW , карах 316 компакт (Е36 , обаче ми писна щот е много слабо и нито за дрифт стаа , нито за гонки , та му слойих 1.8 is и пак кат заспоря с някои и се пробваме пак ме мачкат калибри , джесита и така нататак , а пак сам карал и нищо особенно , нито е удоволствие нито удопство да караш каручка, та сега мисля да го сменям , сас нещо като е46 , 325 или нещо такоа обаче ми разправят че пак нестават за гонки , защото вануса е много муден , ко ще кажите вие , дрифта вече е ясно че няма да е никакав проблем
Ще кажа да се върнеш в началните класове и да си поправиш малко отчайващата неграмотност

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Бих посъветвал автора да си вземе една Калибра, като ще кара бавни БМВ-та, по- добре един бърз Опел (не го пиша с ирония).
Никой не мое ма връне на селу!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Продавам Трабант 601. Прави луди бмв-тата на 100м заден ход.
Кат за расова бегачка, поне 2к е цената.
Кат за расова бегачка, поне 2к е цената.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
Ама прав е човека бре!
С коли 1200+кг. и <200к.с., какви гонки, какви 5лв.
Па ако ще Калибри, ГоУфове, Цивици, БМВта, Алфи, Алудита, Мерцове, к'вито ще да са - не вървят, като имат кила и нЕмат конЬе!
T'ва е!

С коли 1200+кг. и <200к.с., какви гонки, какви 5лв.
Па ако ще Калибри, ГоУфове, Цивици, БМВта, Алфи, Алудита, Мерцове, к'вито ще да са - не вървят, като имат кила и нЕмат конЬе!
T'ва е!

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4