Това е интересно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Това е интересно

Мнение от Nikolay86 » 04 Сеп 2010, 0:19

Абе в БГ,нещата са ясни..Километрите на таблото,нямат общо с реалноста и мисля всеки го знае!Просто хората предпочитат да купят от тука кола,защото им е по-ефтино.Да кажем по-горубляне има Е39 по-15 000лв.с всички екстри на по 130 000км. :kuku: А в Германия същата е 11-13000евро и докарването,обслужване тя идва на 15 000евро(например) :dunno: И ме дразни някой,като ми каже,ти си луд да даваш толко пари и по Германия да ходиш..тука са наполовина.Всичко е страшна измама тука!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Сеп 2010, 1:27

Nikolay86 написа:Абе в БГ,нещата са ясни..Километрите на таблото,нямат общо с реалноста и мисля всеки го знае!Просто хората предпочитат да купят от тука кола,защото им е по-ефтино.Да кажем по-горубляне има Е39 по-15 000лв.с всички екстри на по 130 000км. :kuku: А в Германия същата е 11-13000евро и докарването,обслужване тя идва на 15 000евро(например) :dunno: И ме дразни някой,като ми каже,ти си луд да даваш толко пари и по Германия да ходиш..тука са наполовина.Всичко е страшна измама тука!!!

Те па' неМИте доматите с колците ги ядът, еле па' турците и тем подобни :censored: :yes:
Не само нашия манталитет е такъв, нека не го забравяме :yes: Хора сме всички и всички сме гладни по доста пъти на ден :mhihi: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Сеп 2010, 3:01

навсякъде търговците на коли са "тарикати". според мен за по-стари коли в повечето случаи най-изгодно е да си купиш колата от човек. като бонус може да прецениш и дали я купуваш от мърляч или не. и според мен километрите нямат особено значение, важно е как е карана колата и как е поддържана.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 04 Сеп 2010, 4:22

steeN написа:навсякъде търговците на коли са "тарикати". според мен за по-стари коли в повечето случаи най-изгодно е да си купиш колата от човек. като бонус може да прецениш и дали я купуваш от мърляч или не. и според мен километрите нямат особено значение, важно е как е карана колата и как е поддържана.

Баш :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 04 Сеп 2010, 7:53

steeN написа:навсякъде търговците на коли са "тарикати". според мен за по-стари коли в повечето случаи най-изгодно е да си купиш колата от човек. като бонус може да прецениш и дали я купуваш от мърляч или не. и според мен километрите нямат особено значение, важно е как е карана колата и как е поддържана.

+1 :yes: Е това е най-вярното нещо казано до тук.

Потребител
Аватар
Кара: е 36 купе
Мечтае да кара: С ВРАТИТЕ НАПРЕД

Мнение от van4ote » 01 Май 2011, 21:45

според мен като си купуваш кола не е важно коя година е(пример е36 купе) и на какви км. е,а важното е състоянието и в момента: има ли ръжди,и удари по купето, мотора на какво дередже е да не харчи масло да работи равномерно и тихо салона да е запазен да работят всички агрегати и екстри които ги има.поне това е моето мнение защото човек си купува кола а не година и км.
"ВАНЧОТЕ" качество на разумна цена

Предишна

Назад към Извън Темата