Бихте ли дали по 10 лева?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Бихте ли дали по 10 лева за проверка на горивата предлагани от бензиностанцийте?

Да
204
72%
Не
79
28%

Общо гласове : 283

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Бихте ли дали по 10 лева?

Мнение от dimithur » 04 Сеп 2010, 11:07

Пак усещам , че ще се изпокарате, спирам да следя темата, като се организирате пратете ми едно ЛС с банковата сметка :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 04 Сеп 2010, 20:05

Спрете да спекулирате с ЕС. ЕС не се меси във вътрешната политика на държавите членки. Пък за България..........
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 05 Сеп 2010, 17:24

Ще дам, след като ми сипаха с 5-7 литра по - малко на Шела на ОМВ. Даже и 20, 30 ще дам!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 05 Сеп 2010, 19:57

Красимир! написа:Ще дам, след като ми сипаха с 5-7 литра по - малко на Шела на ОМВ. Даже и 20, 30 ще дам!

:roll: Да де но доколкото разбрах за качеството ще бъде цялата работа,а то голямата врътка е с количеството.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740 li

Мнение от bg20010 » 06 Сеп 2010, 14:41

Никога не бих дал,защото няма да има ефект освен,че ще се разделя с десетачка. :mhihi:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 10 Сеп 2010, 13:27

Пази си я, колега, пази си я...ще ти трябва .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 12 Сеп 2010, 0:12

Dimitroff написа:Пази си я, колега, пази си я...ще ти трябва .

ще я даде за друго , заради гадните горива

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 12 Сеп 2010, 15:52

Аз досега се въздържах от коментар по тази тема, но аз също не виждам ГОЛЯМ смисъл от тази проба. Бих ги дал тези пари, дори повече, ако можеше да се заведе някакво дело, да ги осъдим и да започнем да ползваме качествено гориво. Но това няма как да стане просто, защото на всички ни е ясно колко хора и колко пари са намесени тука и няма как да ни оставят тука 50 човека да им развалим рахата.
А относно това, че поне ще разберем къде да сипваме най-качествено гориво-това според мен, всеки може да си го пробва и сам да разбере, в коя бензиностанция е най-качествено горивото. Плюс това, че постоянно се сменя горивото и тези проби не знам доколко ще имат ефект.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 05 Яну 2011, 12:52

Вище колко много колеги са кликнали да .Ако о всичките 200 съгласни съберем по 10лв. сумата ще е много по голяма от 1050лв.Можем да съберем по 5лв. и така ще има поне още 50 желаещи да дадът пари!
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 05 Яну 2011, 14:05

защо да не може да се сипят 5литра е така бам и да се тестват ?? аз когато си сипвам гориво в колата сипвам точно тези 5 литра, които биха били изследвани, а не 5 те литра от дъното на кладенеца или 5 литра събрани от целия резервоар на бензиностанцията или там както се изследвало, дето си имало специалисти и начини за изследване (манипулиране) на резултата!
Незнам също така тези лаборатории колко са независими и колко точни резултати биха извадили!

Когато се вдигне шум около цялата тая работа е напълно възможно и властта да се заеме със случая изпращайки проби към независими лаборатотии в Европа, както стана с няква марка салами дето не отговаряше на новия стандарт стара планина и ги изпращаха в европа за анализи и се оказа че са ок! При това положение обаче със сигурност ще бъдат изпратени читави проби и ще се окаже, и че бензина е ок.
Въпроса е дали евентуално след това нещо ще се промени, дали ще продължат да се правят проверки и т.н за да има смисъл от цялата работа. Аз се съмнявам че това ще стане, както и със саламите. В момента не знам дали се котролира стандарта стара планина, имаше шум в началото и толко. А тук става въпрос за много повече пари и едва ли ще се промени нещо, но съм съгласен, бих дал тез 10 лв, пък важното е да се опита!

Поздрави

пс. тя тая тема малко архивна, чак сега забелязвам :0 има ли някво развитие ???
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2011, 14:42

Надали, трябват много повече хора. При положение, че поне едно 50% от заявилите няма да дадат пари при набирането заявилите желание хора са крайно недостатъчно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 05 Яну 2011, 16:37

те ги снимат измамници и кви ли не далавери ги дават по тв и нищо не могат да им направят камо ли 1 проба и ако е боклук кво ще ги съдите ли кво?това е такъв монопол че неможете да ги пипнете и с пръст в тая държава закона е на тоя с парите а те са в тях иначе идеята е добре все отнякъде трябва да се почне но според мен само ще си изхабите нервите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2011, 16:39

Не е речено, че нещо ще стане, но като се пуснат някакви резултати и хиляди активни потребители от форумите прочетат, че на еди коя си бензиностанция горивата са шитня ще им се стъжни, а те са доста чувствителни на подобни теми.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 05 Яну 2011, 16:45

bum_bum написа:Не е речено, че нещо ще стане, но като се пуснат някакви резултати и хиляди активни потребители от форумите прочетат, че на еди коя си бензиностанция горивата са шитня ще им се стъжни, а те са доста чувствителни на подобни теми.

A като видят това от другите бензиностанции, може и да се стреснат малко. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 06 Яну 2011, 0:00

Много сме активни в писането 2/3 от нас са изявили желание да спонсорират това мероприятие, да видим при събирането напарите как ще е активността.
Всъщност как ще става събирането на парите?
Има много коли и ....BMW
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата