Акт или 20 лв. ?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
20лв. са за по-сериозно нарушение от превишаване на скоростта с 20км/ч - както каза Тхе Босс в тоя случай да си пишат фиша за 5-10лв. и да не ме занимават, а с по-висока скорост над разрешената в града досега не са ме спирали.... ама извън града мое и 50лв. да не ми стигнат щот разрешената е 60км/ч пък аз при сух път под 120км/ч не падам та.... 20лв. са си чиста далавера 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Недай си боже да те спрат с огромно превишение, ако бяхме в САЩ - където няма корупция в техния "КАТ", ще те вкарат в затвора и за чиф ...? а?
Тук се разминаваме, кой може да сравни 50лв. с 6 месеца затвор?
Само ще ви кажа, че ми се е случвало да ме спират с 5х ограничението, не, че карах бързо (не карах и бавно), ограничението беше малко. Ако я нямаше корупцията какво щяхме да правим (в моя случай се разминах даже и без нея, но в противен случай бих се бръкнал много надълбоко, само и само да ми се размине)
с две думи - Няма оправия
Тъпи знаци! Корупция!
Ние караме като идиоти... С огромни превишения 170-180 на магистралата, така ли се кара?
Тук се разминаваме, кой може да сравни 50лв. с 6 месеца затвор?
Само ще ви кажа, че ми се е случвало да ме спират с 5х ограничението, не, че карах бързо (не карах и бавно), ограничението беше малко. Ако я нямаше корупцията какво щяхме да правим (в моя случай се разминах даже и без нея, но в противен случай бих се бръкнал много надълбоко, само и само да ми се размине)
с две думи - Няма оправия
Тъпи знаци! Корупция!
Ние караме като идиоти... С огромни превишения 170-180 на магистралата, така ли се кара?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
vicho написа:170-180 на магистралата, така ли се кара?
Желателно е и с повече, ако колата ти позволява

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
tsvet40 написа:DEFLEPPARD написа:ама извън града разрешената е 60км/ч
Айде на проверовъчен изпит
моя е грешката че не го обясних по-подробно... не говоря за извън града по принцип - а за тоя извънградски маршрут по който аз карам много често (няколко пъти седмично) като ходя до университета в който уча - става дума за първите 10км от отсечката Варна - Зл. Пясъци - там ограничението е 60км/ч при сухо време и на места 30км/ч при дъжд/сняг/лед та... 120 си е нормална скорост по принцип - но е 2х... а ако недай си боже се надъхма нещо скоростта отива на 160-170 като само на 1 завой свалям на 120-100 щото.... ми щото е много остър бе

та пътищата са ни калпваи, ограниченията често са абсурдни, а корупцията добре дошла !
вярно е че в САЩ като превишиш скорсотта само с 5-10 мили в час лгобите са сурови НО там не се кара с по малко от 70-80 мили в час... тва 60км/ч при нас си е абсурдно.... да не говорим че в града е и 50... а на места 40.... ми че аз ако живея в краен квартал не мога 2 часа да стигна до центъра.... то не че с тия задръствания се стига ама тва също е другга тема...
иначе има места където съм съгласен че трябва да се кара даже по бавно и от 40... примерно около училища и детски градини, болници, пожарни и т.н.
- F-14
- младши ентусиаст
-
съгласен съм на законовия вариант при условие че ми напише 10-15 фиша за 5 лв + 6 па може и 16 точки ако иска само да се реши на момента или поне до седмица.
ДЕФ малко бъркаш за САЩ ама принципно си прав за абсурдните ограничения.
А ако тия скорости дето ги казваш са верни аз ти казвам че по пътя за свободния скоро време ще обереш я мантинела я некой идиот деот не знае къде да кара
Умната!
ДЕФ малко бъркаш за САЩ ама принципно си прав за абсурдните ограничения.
А ако тия скорости дето ги казваш са верни аз ти казвам че по пътя за свободния скоро време ще обереш я мантинела я некой идиот деот не знае къде да кара

Умната!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ей, колеги, кви са тия цифри бе?!
20 лева. Вие с над 50+разрешеното требе да карате за тия пари. Ми аз на полицай най-много 10 съм давал за къде-къде по-тежки провинения от 20+. Например: без колан + с 80 при ограничение 40 + на червено. Това на Княжево късно вечерта зимата - нямаше живо пиле наоколо. И платих 10-арка, за което в замяна получих инфо, че малко по-нататък чакат други колеги
. Айде стига сте вдигали мизата
А иначе, като нямате дребни, правите като баджанака: "Ето ти 50 лева, ама ми върни 40, че съм тръгнал да плащам тока и това са ми последните". Причината може да е всякаква. Но винаги върши работа. Иначе перспективата пред полицая е да ти върне парите, които така или иначе си му дал, и да пише акт. И не е ясно дали няма да се разлютиш и да пишеш после жалби за изнудване

А иначе, като нямате дребни, правите като баджанака: "Ето ти 50 лева, ама ми върни 40, че съм тръгнал да плащам тока и това са ми последните". Причината може да е всякаква. Но винаги върши работа. Иначе перспективата пред полицая е да ти върне парите, които така или иначе си му дал, и да пише акт. И не е ясно дали няма да се разлютиш и да пишеш после жалби за изнудване

It's not who You are, it's who You know...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Ходили ли сте в КАТ напоследък? Има един много сладък плакат отдолу с надпис "МВР - лидер в борбата с корупцията"

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Пари на полицай - никога!
Последния път ми взеха 17-точки и 80 лева акт... Още не сам го плащал - доколкото знам ако не го платиш 2 години минаваш метър...
Последния път ми взеха 17-точки и 80 лева акт... Още не сам го плащал - доколкото знам ако не го платиш 2 години минаваш метър...
Power is Nothing Without Insanity
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
грешна ти е информацията...
актовете нямат срок на давност
чакай да направят единна система - много скоро - и тогава и лихвички ще почнат да текат...
актовете нямат срок на давност

чакай да направят единна система - много скоро - и тогава и лихвички ще почнат да текат...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
liort написа:Aз съм на принципа, лев не давам на "милиционер" искат или не.
Може и да ви се стори глупаво , но не допринасям за корупцията в МВР и на всякакви други места.
Защото ние си ги научихме така и ние ще си сърбаме попарата , не говоря само за МВР .
Напълно съм съгласен ,днес са 10 лв на полицай,утре 1000 лв за нещо друго, в други ден 100 000 лв (едно БМВ 5-ца) за да финансират обект .... Харесва ли ви картината?

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3