Колега от Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Колега от Велико Търново

Мнение от LizarD » 05 Сеп 2010, 13:42

Изображение
(Не е точно този екземпляр)
Здравейте, заплюл сам си една красавица от ВТ и много искам да се запозная с някой колега, който разбира от Nissan, от там, с който като дойда да я огледаме, да я закараме на оторизиран сервиз да я огледат и там. Просто за съдействието! Става въпрос за Nissan Primera P11.
Изображение
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: Колега от Велико Търново

Мнение от BMWPetar » 05 Сеп 2010, 13:49

Тук със сигурност има хора, които са в час, но според мен ще е най-добре да пишеш в нисан форума... И те са разбрани момчета, ше помогнат...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Сеп 2010, 13:54

:OT: Баш днеска ли намери да направиш тая тема, на "The battle" :mhihi: (Germany vs Japan) :mhihi:
Успех :yes:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Потребител
Аватар
Кара: E39 98' TDS ++ hp
Мечтае да кара: Икарус на Природна Газ
Детайли за колата: Жанти 19 , карам само на думбаски кюмур!

Мнение от Rol-x » 05 Сеп 2010, 14:25

Както каза колегата по горе ,влез в нисан форума там има много информация виж кое им куца по ходова част и мотор.В момента карам п11 и да ти кажа не съм много очарован от тази кола.. частите са малко кът за тия коли и са скъпички,абе не си заслужава да подържаш такава кола,лично мнение.Лично аз смятам за мойта покупка на нисан една голяма грешка в живота ми :mhihi: .Иначе ако ти харесва бягай да я гледаш.
Поздрави от Нисан форума!

Потребител
Аватар
Кара: E39 98' TDS ++ hp
Мечтае да кара: Икарус на Природна Газ
Детайли за колата: Жанти 19 , карам само на думбаски кюмур!

Мнение от Rol-x » 05 Сеп 2010, 14:40

Колега разгледай и се поразрови в нисан форума има много полезни теми за п11.Виж какво им куца по ходова част ( горни носачи и късат полуоски,има и други неща ) и по мотора.Мойто мнение като притежател на такава кола е ,че съм направил голяма грешка да я купя :mhihi: .На мене неми излиза рентабилно тая кола с тези цени на частите.Здрави са горе долу,но дойде ли време за ремонт ми идва на горе.Няма нищо по хубаво от бмв,това е колата... :)
Поздрави от нисан форума!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 09 Сеп 2010, 20:18

То че няма по хубаво от бмв, НЯМА! Въпроса е в това, че няма смисъл да си купя една осъкатена Е39-тка за 5000 лв и да излагам марката по улиците, защото няма да имам пари да си я стегна. Аз уважавам БМВ и феновете на тази марка и предпочитам да си купя кола според възможностите си, вместо да загрозявам хубавото име на БМВ с това че няма да излгежда човешки. Ако ми предложите Е39 в добро състояние за 4 - 4500 макс, на малко километри, сериозно бих се замислил, но проблема идва там че хубавите петици са над 10 хилки, а аз в тройка няма да вляза, освен ако не е след 2007 :mhihi:
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата