Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: BCAA и изобщо фитнес...
amd написа:По-скоро и 500кг да направи, пак ще си е нисъкКолкото и да си як, някак не върви мацката да е една глава над теб. Тъй или инак, действителни по-късите крайници са предимство при вдигането на тежести.
Край сърдит съм ти за цял живот

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
slavianko написа:Ако питаш мен и 30см ход са му много. Колко съм завиждал на такива джумерки как с 2000 калории на ден и постигат това което аз не бих могъл с 5000. Дават три пъти по малко пари за добавки и с два пъти по малко тренировки и за два пъти по кратко време постигат всичко. Въпреки всичко обаче винаги съм се радвал че съм 185см защото тая джумерка колкото и да тренира да яде и да спи да пие добавки и пак няма да направи 10-ка на 210кг примерноbum_bum написа:Тоя е висок 1 метър и амплитудата на движение е 30см.![]()
10х210 на лег ли?

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
cable написа:amd написа:По-скоро и 500кг да направи, пак ще си е нисъкКолкото и да си як, някак не върви мацката да е една глава над теб. Тъй или инак, действителни по-късите крайници са предимство при вдигането на тежести.
Край сърдит съм ти за цял животДобре, че е печена мойта та се съобразява с какво да излиза, че ние сме така
Meжду другото аз малко го пиша в тон "гроздето е кисело"

BMW only!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
bum_bum написа:slavianko написа:Ако питаш мен и 30см ход са му много. Колко съм завиждал на такива джумерки как с 2000 калории на ден и постигат това което аз не бих могъл с 5000. Дават три пъти по малко пари за добавки и с два пъти по малко тренировки и за два пъти по кратко време постигат всичко. Въпреки всичко обаче винаги съм се радвал че съм 185см защото тая джумерка колкото и да тренира да яде и да спи да пие добавки и пак няма да направи 10-ка на 210кг примерноbum_bum написа:Тоя е висок 1 метър и амплитудата на движение е 30см.![]()
10х210 на лег ли?
това е супер много и е за рекорд според мен... освен ако е някой трибоец, аз имам приятел, за който мога да кажа, че е най-якия човек, който познавам и той прави 1х250 но тренира от 17 години и в момента тежи 123кг с преса и е висок 180 готвеше се за републиканското по културизъм... според мен това 10х210 е малко... немислимо за мен

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Ивайло Капанджиев по 300кг буташе от лег все пак е национален шампион по силов трибой и то с лично тегло около 110кг. така че 210Х10 е възможно.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- trance4life
- Потребител
-
Zaho написа:Колеги само за портокола Взех си от протеина на "ПИКО" WHEY 80% и съм доволен поне на вкус съм го докарал със гликоза и какао![]()
Същият вкус като този XXL на ABS маи беше
Остава само да има и доволен ефект и за тези пари ще е просто страхотно 12лв. на килограм за смеската
Колега къде го намери това килограм за 12лв

:)
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Има ли пазаруващи с отстъпка?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
trance4life написа:Zaho написа:Колеги само за портокола Взех си от протеина на "ПИКО" WHEY 80% и съм доволен поне на вкус съм го докарал със гликоза и какао![]()
Същият вкус като този XXL на ABS маи беше
Остава само да има и доволен ефект и за тези пари ще е просто страхотно 12лв. на килограм за смеската
Колега къде го намери това килограм за 12лвя кажи има ли ефект поне
Я верно кажи откъде го взе на 12 лева килото?
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае вие не се точете прекалено много, щото за 12лв точно 80% WHEY ще получиш...
- Zagy
- нафтения
-
Е нали са си протеини - честно казано мен не ме вълнува особено дали са бързи или по-бавни, защото аз вечер тренирам и тогава си взимам дозичките.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Складовете на фирма ПИК КО
Това са складове за концентрати за хранително-вкусовата промишленост.
Суровините вътре са на доста "интересни" цени.
Доста писано има в нета.
Имаше и изследване и се оказа, че чистия белтък вътре е около 60% което мен си ме устройва.
Доста хора го пият и са доволни,
други не,
продавачите на добавки обявяват че има стрити нокти вътре (доста по-лесно и евтино е да е брашно, но те държат да са нокти).
В комбинация със сериозен стак от доста добавки си е добре протеина, защото ако пиеш Нектар или Синта6 направо може да се разориш. Иначе само на него да лежиш мисля че не става...

Суровините вътре са на доста "интересни" цени.
Доста писано има в нета.
Имаше и изследване и се оказа, че чистия белтък вътре е около 60% което мен си ме устройва.
Доста хора го пият и са доволни,
други не,
продавачите на добавки обявяват че има стрити нокти вътре (доста по-лесно и евтино е да е брашно, но те държат да са нокти).
В комбинация със сериозен стак от доста добавки си е добре протеина, защото ако пиеш Нектар или Синта6 направо може да се разориш. Иначе само на него да лежиш мисля че не става...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zagy
- нафтения
-
kriso85 написа:.....
Точно това имам предвид

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Не искам да споря с никой просто ще споделя опит.
Тренирам от 11г. някъде. Продуктите на ПИКО съм ги взимал преди около 7-8г.
Скоро преди 1-2г ми попадна пак техен продукт, абсолютно същите са като преди това. Просто правилно колегата горе е казал това е протеин така е, но това е протеин за хранителната промишленост т.е. не е по този начин филтриран, обработен, обогатен дали ще бъде с BCAA, дали с глутамин дали с нещо друго. Обработването му и приемането му от организма е по друг начин. Аз примерно взимайки техния протеин, те дори продават креатин, глутамин и л-карнитин и след това взимайки други продукти. Разликата е огромна. Разбирам, че е на далавера, но си имайте едно на ум. Не казвам, че е менте, просто имате впредвид при приема. Вижте протеина в САЩ и после тук. Няма как там да е по-скъп от тук, ако беше дори нещо подобно.
Не искам да ме обвинявате заради това, с което се занимавам, това тук мнение е лично.
Тренирам от 11г. някъде. Продуктите на ПИКО съм ги взимал преди около 7-8г.
Скоро преди 1-2г ми попадна пак техен продукт, абсолютно същите са като преди това. Просто правилно колегата горе е казал това е протеин така е, но това е протеин за хранителната промишленост т.е. не е по този начин филтриран, обработен, обогатен дали ще бъде с BCAA, дали с глутамин дали с нещо друго. Обработването му и приемането му от организма е по друг начин. Аз примерно взимайки техния протеин, те дори продават креатин, глутамин и л-карнитин и след това взимайки други продукти. Разликата е огромна. Разбирам, че е на далавера, но си имайте едно на ум. Не казвам, че е менте, просто имате впредвид при приема. Вижте протеина в САЩ и после тук. Няма как там да е по-скъп от тук, ако беше дори нещо подобно.
Не искам да ме обвинявате заради това, с което се занимавам, това тук мнение е лично.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Mollov написа:Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...
НИКОГА не бих си взел протеин от 12 лева килограма . Това е нещо като кренвиршите от 2,5 лв и сиренето по 2,7 лв