Как да убедя нашите за БМВ и мога ли да намеря добро за 10к?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Как да убедя нашите за БМВ и мога ли да намеря добро за 10к?

Мнение от vicho » 06 Сеп 2010, 23:28

dimithur написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11282756291621423&f1=details :winky: Вероятно е на 185 000 0
ма е 540, типтроник и е 7к :winky:

И какво?

Има ли я? Има я!

Хубава ли е? Хубава е!

viewtopic.php?f=46&t=214509 --> на колега блексапфир колата, гадна ли е? :mhihi:

Бояджиев, къде си? Гроздето ... киселко ли е?

е38-мицата на газ сигурно щот' не беше хубава се продаде за 1 седмица, ма те хората не разбират и трябва да карат е36-ци за по 10 бона ... (включа и себе си, ама аз съм тъп и не се брои) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 06 Сеп 2010, 23:41

Айде ходи да се качиш на тая Е39-тка от обявата и после ми кажи че има за по 7к. От известно време все няк'ва кола трябва да се купува и все аз съм там - еми такова нещо като е39 за 7к НЯМА. Ако искаш да ти мени обороти да чади като дизел да тропа окачване, клапани, да сецаш скоростите като на москве? Да такива са колите "идеални" нов внос по обявите, ама аз ги гледам на живо! Това за мен не е кола а е талига и това че на предния капак пише БМВ няма значение, това си е просто една талига с хубава емблема и нищо повече.
Чааакай сега 28-ца не е 540 нали :winky:
Мога да ти кажа че на мен гроздето ми е памид, идеално узряло измито и сложено на масата, така че споко. Дали ще карам Е36 или Е38 няма никакво значение, това съм избрал да карам и това карам, изобщо не трябва да значи че нямам пари за друго :lalala: Когато трябваше да избирам кола се нагледах на "е36" за 5000лв. "е39" и "е46" (тогава бяха по 5000 парици е36, а е46 по 10-11 "в мобилето"). Достатъчно съм обиколил и накрая трябваше от познат да си взимам кола и се спрях на МОЯТА кола защото явно съм тъп и не разбирам от коли. За мен кола която лопа, тропа и има цял списък забележки не е кола, нищо че струва 7к.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikolay86 » 06 Сеп 2010, 23:50

Малко бяга ме от темата..Макар тоя Голф да е леко несъществуващ,ма айде..БМВ 540 96г.или 97г.на 300к км.и незнам си още колко не е Голф 2005 не и 2004..А примерно тая 540,защо тоя не ми я даде за 7-8к.лв,веднага я пипвам- http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Сеп 2010, 23:54

Boyadjiev написа:еми такова нещо като е39 за 7к НЯМА.

еми ... ИМА и то 28, а не "състезателно" 520i, за 40-ската не мога да съм сигурен, тук си прав, да кажем, че е лоша, но е39 за 7 има и то какво :driving:

Boyadjiev написа:Мога да ти кажа че на мен гроздето ми е памид, идеално узряло измито и сложено на масата, така че споко. Дали ще карам Е36 или Е38 няма никакво значение,

чак пък да няма, но това си беше заяждане от моя страна, така, че няма да продължа ;)

Boyadjiev написа:Когато трябваше да избирам кола се нагледах на "е36" за 5000лв. "е39" и "е46" (тогава бяха по 5000 парици е36, а е46 по 10-11 "в мобилето").

само ти си гледал е36-ци, когато бяха по 5к :winky: , другите не са помирисвали такива коли :nono:

Boyadjiev написа:За мен кола която лопа, тропа и има цял списък забележки не е кола, нищо че струва 7к.

зависи, но да кажем, че не е ... :yes:

Сега главното, целта е да не се набутваме, не само ти, ами и аз и другите ... трудно се намира трезвомислещ човек, който ще извади 15 000+ лв. за е39, била тя на 8 години (2003-та). Перфектния седан на Мадчикън за 7-8к е36 320i още седи, не, че колата не струва, просто едва ли ще се намери човек, който да плати тези пари. Та така, всеки си има негова истина за нещата, но не се изхвърляй така за хората ;) Не е културно, а уж си голям човек :wave:

п.с. и още нещо господин "Компетентност" - Кара: е36 320 М50 без ванус - VANOS :mhihi: :winky: "Va"riable "No"ckenwellen"s"teuerung
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Сеп 2010, 0:01

по-добре ако ваще искат да играят на сигурно, направо да додадат още 3 бона и вземете един логан от магазина, направо ще се родиш, супер кола е тва
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 07 Сеп 2010, 0:11

BadAngel и ти каза егати смешката. Пиша го и като собственик на логан :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 07 Сеп 2010, 0:11

:OT: Всички знаем от къде идва ванУс-а предлолагам... :D

Основната ми мисъл беше че всяка кола си струва парите, да доста са поевтиняли возилата и е хубаво ако в тая криза човек има 10 000 за кола, както в случая колегата. Може доста да се избира ама тия неща из мобилето нямат нищо общо нито ценово нито като качество с това за което предполагам всеки говори, така че доста може да се заблуди от снимки и обяви :ok: И да е39 има за по 7к но не са 40-ски :smoke:
П.С. Не знам сега как е, но с немското мобиле преди 4 години беше същата история както и с българското - евтините коли са със забележки, нормалните бяха с по повече от 1000 евро над "мобилските" цени....
П.С.2 Със сигурност хубавите коли струват много пари. На колегата Войков черното комби е на страшна цена, но пък е и страшна кола... всеки търси това което на него му харесва - мога да ти кажа че има хора които биха дали доста повече, на пръв поглед неоправдани пари за кола, ( и не само ) за да получат качество.
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Сеп 2010, 0:13

Пилев написа:BadAngel и ти каза егати смешката. Пиша го и като собственик на логан :mhihi:

евала, значи можеш да споделиш експоатационните си разходи по колата =)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 07 Сеп 2010, 0:19

Еми това, че е евтино не значи че е хубаво.
Доста здрава е. 370 000 км е вече, карана само на газ.
Иначе е доста евтинко за подръжка, но е далеч от кола за един млад човек. Далеч е и от семейна кола. Това си е правено за служебна кола.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 07 Сеп 2010, 0:25

Почнахте да разводнявате темата и понеже не съм пристрастна ще кажа това, което много от вас си мислят, но понеже са фенове ги е срам да го кажат - за тия пари, на такива км и такива екстри БМВ няма да си намериш, така че младежо, зимай голфа и се вози до припадък :)
never drive faster, than your guardian angel can !

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 07 Сеп 2010, 0:34

Пилев написа:Еми това, че е евтино не значи че е хубаво.
Доста здрава е. 370 000 км е вече, карана само на газ.

нямам повече въпроси :))

чук е логана направо, все едно е сделана в СССР тая кола, няма трошене, а даже и да и стане нещо съществуват цени от сорта на 7,12.... 25 лв и то по официални сервизи :) :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Сеп 2010, 21:03

то Е39 за 7к има ,ама после кво правим с рейката съединителя амортисьори тампони гумички на клапани водата хвърлила и все нещо не е у ред .. такава Е39ка ако я метна да я карам ( тая седмица имам 3000 км с едната кола и към 1000 с другата) парите дето ги изкарвам с тия пътувания няма да ми стигнат само да я поддържам ,и 3 дена като е в сервиза аз съм назад 500 лв само от това че не пътувам по работа ( примерно )ами чакам да се ремонтира ... и закво ми е такава кола ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Сеп 2010, 21:10

Alexi написа:то Е39 за 7к има ,ама после кво правим с рейката съединителя амортисьори тампони гумички на клапани водата хвърлила и все нещо не е у ред .. такава Е39ка ако я метна да я карам ( тая седмица имам 3000 км с едната кола и към 1000 с другата) парите дето ги изкарвам с тия пътувания няма да ми стигнат само да я поддържам ,и 3 дена като е в сервиза аз съм назад 500 лв само от това че не пътувам по работа ( примерно )ами чакам да се ремонтира ... и закво ми е такава кола ...

:OT: Дай и на мене такава работа бре, 500лв. за 3 дена да пътувам :mhihi: На месец по 4500лв. :mhihi: :ok:
Прекъсвам все висшета дето карам, за такава работа :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Сеп 2010, 21:12

Leudi написа:Здравейте на всички БМВ фенове! Регистрирах се тук, защото имам проблем и се надявам да помогнете. Преди няколко дни си взех шофьорската книжка и естествено дойде момента да си избера кола.
Проблемът е, че родителите ми нищо не разбират от хубави коли и затова ми избраха една неподходяща кола: Голф 5 TDI 130 коня 4Х4 2005 година. Самият Голф не е лош. С всички екстри е (ксенони, навигации, кожи и други глупости), на 35 хиляди километра от първи собственик- мой роднина и въобще колата е като нова. За цена роднината ми иска 10 хиляди лева.
Аз обаче от малък харесвам БМВ и винаги съм си мечтал за БМВ като първа кола. Като казах на нашите обаче те взеха: БМВ не е за теб, зимата нямало да се справя със задното, поддръжката била скъпа и т.н. Освен това баща ми 30 години само VW-ни кара (през 5 години продава стария и взима чисто нов от дилъра), сега е с един Passat CC и толкова си харесва марката, че нищо друго не признава.

Първо да ви питам можете ли да изброите основните предимства на БМВ пред VW, за да ги кажа на нашите. Говоря за някакви обективни предимства като имидж, реноме, технически характеристики, а не ясното предимство- че просто е БМВ. Нещо като довод, с който да ги убедя че БМВ е моята кола.

И второ- бюджета за кола е 10 хиляди. За тези пари мога ли да си намеря по-добро БМВ от предложения ми Голф или да вдигна летвата?

голфа е точната кола за тебе на този етап.

"ти" не можеш да си "намериш" никаква кола защото не си този които поръчва музиката.

аз ако съм на тебе ще се радвам на всяка "подарена" кола... ще я покарам 50-60к км и като се науча да карам отговорно, сигурно и без да чупя, след това ако имам възможност (разбирай работя и съм спестил пари) ще си купя каквото искам независимо какво баща ми ми казва или не.

успех в живота :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 07 Сеп 2010, 21:17

uCnaHeTcA написа:
Alexi написа:то Е39 за 7к има ,ама после кво правим с рейката съединителя амортисьори тампони гумички на клапани водата хвърлила и все нещо не е у ред .. такава Е39ка ако я метна да я карам ( тая седмица имам 3000 км с едната кола и към 1000 с другата) парите дето ги изкарвам с тия пътувания няма да ми стигнат само да я поддържам ,и 3 дена като е в сервиза аз съм назад 500 лв само от това че не пътувам по работа ( примерно )ами чакам да се ремонтира ... и закво ми е такава кола ...

:OT: Дай и на мене такава работа бре, 500лв. за 3 дена да пътувам :mhihi: На месец по 4500лв. :mhihi: :ok:
Прекъсвам все висшета дето карам, за такава работа :mhihi:

ОФФ:то пътуването е между другото ,бачкането ми не е да пътувам :mhihi: :ОФФ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата