От Глобул към Виваком

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

От Глобул към Виваком

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Сеп 2010, 21:50

Та колеги,тъй като ми писна от Глобул съм решил да бягам,а именно към Виваком,бащата е към тях говори повече от мен а плаща доста по малко :shock:
Та аз знам,че трябва да хода в глобул некви молби да пиша и т,н Обаче неска чувам,че имало некъв нов закон и вече направо при новия оператор ходиш
Ако някои скоро го е правил това упражнение моля да сподели опит :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Re: От Глобул към Виваком

Мнение от cherepa83 » 07 Сеп 2010, 22:03

ако нямаш договор отиваш директно там,ако имаш плащаш неустойки,ако искаш пиши на ЛС за подробности

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Сеп 2010, 23:05

какво ще рече ако нямаш договор... те в ситните букви всички си пишат че се подновяват автоматично след изтичане на първоначалния срок, та все си в договор :mhihi:
както и да е... преди повече от 2 месеца в бтк център ми казаха, че имат договорка вече с мтел да не си правят кал, и единствено остава да си платиш таксите до края на договора, не се явяваш пред мтел да пишеш глупости и предизвестия... но нямаха договорка все още с глобул... то и аз съм им вдигнал мерника на тея :bang: , ще се поинтересувам ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 08 Сеп 2010, 1:44

Владо написа:какво ще рече ако нямаш договор... те в ситните букви всички си пишат че се подновяват автоматично след изтичане на първоначалния срок, та все си в договор :mhihi:
както и да е... преди повече от 2 месеца в бтк център ми казаха, че имат договорка вече с мтел да не си правят кал, и единствено остава да си платиш таксите до края на договора, не се явяваш пред мтел да пишеш глупости и предизвестия... но нямаха договорка все още с глобул... то и аз съм им вдигнал мерника на тея :bang: , ще се поинтересувам ...

няма такава работа договорка закона "каза" отиваш където поискаш 1-2 месеца преди да изтече договора(това значи нямаш договор) няма договорки м-у мтел и глобул или вивател или между мобиком и хасан тва където ти го говорят са спекулации,просто за съжаление народа е масово неинформиран

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2010, 7:24

искаш да кажеш, че не е необходимо да ходиш по офисите им да се молиш да ти приемат предизвестието?
Иначе всички договори са еднакви, освен новият оператор да подава предизвестието вместо теб?

Назад към Извън Темата