Апартамент под наем в София (дългосрочно)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Апартамент под наем в София (дългосрочно)
И на мен ми се намира един за отдаване. В сградата на мола в студентски град. Две стаи. Общо 90 кв. м., но 30 са тераса. Цената е 300 евро. В момента го правя отвътре така че може да се договорим как ще ти харесва.
- zero_beast
- Потребител
-
Незнам дали уместно пиша в тази тема но условията по принцип отговарят до голяма степен и на моето търсене.Разликата е ,че сме двама младежи,работещи.Търсим нещо дългосрочно!!!При по голяма квадратура може да си намерим трети съквартирант примерно.Стига да си струва.Основното изискване е да има непреходни стай за да се обособят като отделни спални и да е на комуникативно място -с приоритет са тези близки до спирка на метрото.Ако поста ми не е подходящ за темата,се извинявам предварително.Предложения може на лично или на zero_cool.fod@abv.bg.Поздрави.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Имам триетажна къща в драгалевци с 800 квадрата двор който в момента се озеленява. Всичките етажи са самостоятелни, с отделни санитарни възли, първите два етажа са идентични по 72 квадрата, третия е обзаведено ателие от което се вижда цяла София. Има и гараж, а в двора има място и за други коли.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
BMW_RIDER написа:Имам триетажна къща в драгалевци с 800 квадрата двор който в момента се озеленява. Всичките етажи са самостоятелни, с отделни санитарни възли, първите два етажа са идентични по 72 квадрата, третия е обзаведено ателие от което се вижда цяла София. Има и гараж, а в двора има място и за други коли.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2