Апартамент под наем в София (дългосрочно)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Апартамент под наем в София (дългосрочно)

Мнение от mafia » 08 Сеп 2010, 3:31

:arrow:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 08 Сеп 2010, 11:13

И на мен ми се намира един за отдаване. В сградата на мола в студентски град. Две стаи. Общо 90 кв. м., но 30 са тераса. Цената е 300 евро. В момента го правя отвътре така че може да се договорим как ще ти харесва.

Потребител
Аватар

Мнение от zero_beast » 30 Апр 2011, 12:37

Незнам дали уместно пиша в тази тема но условията по принцип отговарят до голяма степен и на моето търсене.Разликата е ,че сме двама младежи,работещи.Търсим нещо дългосрочно!!!При по голяма квадратура може да си намерим трети съквартирант примерно.Стига да си струва.Основното изискване е да има непреходни стай за да се обособят като отделни спални и да е на комуникативно място -с приоритет са тези близки до спирка на метрото.Ако поста ми не е подходящ за темата,се извинявам предварително.Предложения може на лично или на zero_cool.fod@abv.bg.Поздрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 01 Май 2011, 0:03

Имам триетажна къща в драгалевци с 800 квадрата двор който в момента се озеленява. Всичките етажи са самостоятелни, с отделни санитарни възли, първите два етажа са идентични по 72 квадрата, третия е обзаведено ателие от което се вижда цяла София. Има и гараж, а в двора има място и за други коли.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 01 Май 2011, 4:27

BMW_RIDER написа:Имам триетажна къща в драгалевци с 800 квадрата двор който в момента се озеленява. Всичките етажи са самостоятелни, с отделни санитарни възли, първите два етажа са идентични по 72 квадрата, третия е обзаведено ателие от което се вижда цяла София. Има и гараж, а в двора има място и за други коли.

:mhihi: :mhihi: :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата