Мис BMWPower-BG.net ?
Модератор: Общи модератори
B U L L I написа:то тая работа е много сложна дето сте я замислили.
снимки дрън дрън,кои знае колко фалшиви снимки ще се появят.
имаме си мис бмв нека да не забравяме,че избрахме такава преди 2 години в казанлък,това че в търново не направихме такъв конкурс също не е от значение защото победителката щеше да е същата ,а именно чаровната жена на митко куикзол.
ако ICE позволи на неговата принцеса да участва,нещата се променят

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
така като гледам май всичките жени се плашат от ЕГН-то си
я тука от мене една снимка може път да ви допадне

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Eli написа:Много си убава ма како. Кой ти и куафиора. Искам и аз такваз косъ.![]()
![]()
Душкини душкини

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Гост
-
vicho написа: Плюс това да кажеш, че една жена е номер 1 в конкурс за красота, значи, че другите са по-грозни от нея...
И аз не съм много съгласна с конкурса . Ако искате да намерите жената "най-" тук - направете такъв за най-ентусиазирана фенка. Мисля, че да ни избирате по външността, е равносилно на това да обидите истинския чист ентусиазъм. Ако преценявате фенките по височината на токчетата вместо по тежестта на крака върху газта е.. сами да сте си виновни за количеството невежи шофьорки по пътищата.
PS: Respect. Не искам да обидя никого.

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Според мен пък идеята е меко казано тъпа... да не кажа много тъпа?!
Как по-дяволите можете да кажете, коя мадама е по-красива от другите, в всяко едно момиче има нещо уникално красиво и всеки мъж харесва различни жени, аз може да харесвам 90 килограмови, друг може да харесва 40 килограмови и какво...
Кой ще определя коя е по-хубава от другите, да не мислите, че вие имате по-добър вкус от мен или аз имам по-добър вкус от вас! Плюс това да кажеш, че една жена е номер 1 в конкурс за красота, значи, че другите са по-грозни от нея... те пък може да не мислят така, а и аз или някое друго момче може също да не мисли така!
Конкурсите за красота са супер извратено нещо, а също и неморално, неможе човек да определя красотата по 10-тобална система... Нито може да я измери в кофи!
Всеки да помисли сам за себе си...
Не одобрявам, ама хич!
п.с. мое си мнение
Ще реши болшинството. Не ти, не аз. Кой е казъл, че подгласничките трябва да са по-грозни? Просто победителката ще се отличава с нещо. Това ще се реши с гласуването! Според мен идеята е много добра и най-вече свежа

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
май най добре да си постнеме колата и жената ама пък е тъпо щото некоя красавица до раздрънкана4вратка ще изглежда тъпо пред некоя по лоша кака пред нагласена Е36 или подобна 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
la написа:vicho написа: Плюс това да кажеш, че една жена е номер 1 в конкурс за красота, значи, че другите са по-грозни от нея...
И аз не съм много съгласна с конкурса . Ако искате да намерите жената "най-" тук - направете такъв за най-ентусиазирана фенка. Мисля, че да ни избирате по външността, е равносилно на това да обидите истинския чист ентусиазъм. Ако преценявате фенките по височината на токчетата вместо по тежестта на крака върху газта е.. сами да сте си виновни за количеството невежи шофьорки по пътищата.
PS: Respect. Не искам да обидя никого.
Мисля, че имаме участник познал ВЕРНИЯТ ОТГОВОР!!!