За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: За жените.....

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 12:47

liloff написа:Не си поставил правилно ултиматума :)
Или в банята или през вратата...

Нали ти казвам бе човек, даже и през ум не ми мина, че може да ми се случи подобно нещо. Даже няколко дена след случката си виках "еб*х мааму, как може вее". Иначе много ясно, ако имаше някви признаци отначало още, изобщо нямаше да я черпим, мерпим и да я водим у "назе" :mhihi:
Иска ми се да кажа, че тва е частен случай, изключение ама... лично аз имам още няколко подобни истории, а колко такива съм чувал от приятели и познати..., което малко или много ме навежда на мисълта, че момите днес не са това, което бяха :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 11 Дек 2009, 12:52

xpl0d написа:Нали ти казвам бе човек, даже и през ум не ми мина, че може да ми се случи подобно нещо. Даже няколко дена след случката си виках "еб*х мааму, как може вее". Иначе много ясно, ако имаше някви признаци отначало още, изобщо нямаше да я черпим, мерпим и да я водим у "назе" :mhihi:
Иска ми се да кажа, че тва е частен случай, изключение ама... лично аз имам още няколко подобни истории, а колко такива съм чувал от приятели и познати..., което малко или много ме навежда на мисълта, че момите днес не са това, което бяха :mhihi:

:shock: :shock: :shock:
Вашето обоняние винаги ли изключва, когато не мислите с главата си..? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Дек 2009, 13:19

Влиза един слепец в рибарски магазин по погрешка и казва"здравейте момичета" :mhihi:

Аватар

Мнение от xpl0d » 11 Дек 2009, 13:21

krystal написа:
xpl0d написа:Нали ти казвам бе човек, даже и през ум не ми мина, че може да ми се случи подобно нещо. Даже няколко дена след случката си виках "еб*х мааму, как може вее". Иначе много ясно, ако имаше някви признаци отначало още, изобщо нямаше да я черпим, мерпим и да я водим у "назе" :mhihi:

:shock: :shock: :shock:
Вашето обоняние винаги ли изключва, когато не мислите с главата си..? :mhihi:

Май искаше да кажеш "когато не мислите с ПРАВИЛНАТА глава" :mhihi:

Работата е там, че в клуба вонеше на алкохол и цигари, като имай впредвид, че обикновено след излизане от подобно място коса, моса, дрехи, мрехи всичкото по мен мирише на алк'ол и цигари. И както каза един колега тука, нали сме джентълмени, кат' се домъкнахме у "назе" си ударих един душ да се освежа и да премахнем неприятната миризма. Но както ти казваш в момент, в който мислиш с неправилната глава, някои детайли ти убягват. А и все пак бях на няколко питиета. Не пиян. Просто приятно разсеян :mhihi: Та като ги обединиш малко нещата, мислим ще ме разберете как изобщо съм стигнал у "назе" с въпросната мадама :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 11 Дек 2009, 15:44

един колега е дал точно описание за жените в подписа си :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 11 Дек 2009, 20:38

Е.Димитров написа:Влиза един слепец в рибарски магазин по погрешка и казва"здравейте момичета" :mhihi:

Колега нищо против теб или жените ти, но нали знаеш, че всеки си има различен вкус. На теб може да ти харесват едни жени, а на мен други, така че не може да кажеш, че си бил с най-хубавите жени. Бил си с най-хубавите за теб, но за някой друг не са най-хубавите. Но знае ли човек може да имаме еднакъв вкус и ако е така ще ти стана фен :D

Аватар

Мнение от xpl0d » 12 Дек 2009, 1:11

Аве няма такова нещо като грозен/а и хубав/а мъж/жена. Наталия е грозна за мен, ама е мис свят за теб. За Стела аз съм единствен и неповторим, за Деница съм ебаси грозния. Толкоз.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Дек 2009, 11:03

BMWALPINA написа:
Е.Димитров написа:Влиза един слепец в рибарски магазин по погрешка и казва"здравейте момичета" :mhihi:

Колега нищо против теб или жените ти, но нали знаеш, че всеки си има различен вкус. На теб може да ти харесват едни жени, а на мен други, така че не може да кажеш, че си бил с най-хубавите жени. Бил си с най-хубавите за теб, но за някой друг не са най-хубавите. Но знае ли човек може да имаме еднакъв вкус и ако е така ще ти стана фен :D

Ми аз колега съм традиционалист,харесвам слабички момичета,не много клечки разбира се,и харесвам жени с нормално до дълги коси,както и разбира се без космалаци,както и чистоплътни с красиви зъби,и красива усмивка,това са техническите данни,другите са да можем да се смеем,да пием кафе и да не усещаме времето как минава в дъра-бъра,да харесва манджите дето правя и да харесва свещи,вино,както и евентуално редовен секс

Мисля че е традиционно ,разбира се има и мъже дето харесват дебелани-е аз не харесвам дебелани...и с риск да ме намразите още повече...но не харесвам ...бедни момичета без желание за движение на пред,без идей,ходих преди време на гости на едно момиче...малиии каква мизерия беше у тях,действа ми ...анти-сексуално

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 13 Дек 2009, 14:56

xpl0d написа:Аве няма такова нещо като грозен/а и хубав/а мъж/жена. Наталия е грозна за мен, ама е мис свят за теб. За Стела аз съм единствен и неповторим, за Деница съм ебаси грозния. Толкоз.

Много си прав. :yes: Което е хубаво за две приятелки, които харесват различни мъже, понеже няма опасност да си харесат един и същ. Освен когато парите не са определящи за двете приятелки и по това да си ги харесват. Всеки трябва да намери жената, която да него му харесва, а не толкова на неговите приятели, колеги и т.н.
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Дек 2009, 15:52

май има два начина да не ни вдигат дъската :mhihi:
Изображение
Изображение
Вторият по устройва :mhihi:
Шегувам се :)

Но мъжкото си е вродено :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 16 Дек 2009, 12:02

Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2009, 18:30

"Жена и лавина тръгнат ли-спиране няма..." :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Borbet-A-Джия
Аватар
Кара: E30 318is 90'

Мнение от zidi1982 » 09 Сеп 2010, 23:14

При мъжете секса понякога води до интимност, при жените... интимността понякога води до секс...
ИзображениеИзображение
0889149545 - Златан

Borbet-A-Джия
Аватар

Мнение от zidi1982 » 09 Сеп 2010, 23:18

- Once a woman has given you her heart, you can never get rid of the rest of her...
Или на нашия роден език...
- Жена даде ли ти сърцето си, после не можеш да се оттървеш от останала част от нея..
ИзображениеИзображение
0889149545 - Златан

Borbet-A-Джия
Аватар

Мнение от zidi1982 » 09 Сеп 2010, 23:24

- No woman ever hates a man for being in love with her, but many woman hates a man for being a friend to her...
- Няма жена която да мрази мъж които е влюбен в нея, но има много жени които мразят мъже затова че са им само приятели...
ИзображениеИзображение
0889149545 - Златан

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата