Клуб "Жертви на вандализъм и завист!!!"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Клуб "Жертви на вандализъм и завист!!!"

Мнение от speedhokk » 05 Сеп 2010, 12:04

Димитровград, ония ден ми надраскаха багажника отзаде(единствената непокътната досега част от колата). Имаше няколко големи кръга, а отдолу пишеше " от ГабрЕла" -неграмотна му работа :mhihi: . Какво да се прави...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 05 Сеп 2010, 12:26

Като изключим, че ми резваха палатката преди 2-3 години други золуми съм нямал :mhihi: И Слава Богу :)

Потребител
Аватар
Кара: Е90 320d

Мнение от speedfreak » 05 Сеп 2010, 17:57

На мен наскоро някой ми счупи задното стъкло с КАПКИ ЗА НОС...иначе дребните мизерии са ежедневие :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 05 Сеп 2010, 18:05

Ами аз бях на 17 т.е миналата година и бащами тъкмо ми беше взел първата ми кола е36 318и , и една вечер съм си е оставил буквално до прозореца ми в децката и около 3 4 през ноща нещо изпука и алармата се разпищя. Показвам се и гледам няма нищо и си помислих че някои пиян е минал и е ритнал и така цяла нощ неможах да заспя, защото имах някакво лошо предчуствие. На сутринта слизам доло пред нас да е измия, защото още не бях и се нарадвал даже и гледам колата цялата крива от предната врата до задната включително и веждата също.. :cry: Немога да ви опиша колко ме заболя когато видях колата си така, направо ми текнаха сълзите и още даже ме е яд как има такива некадърници, дето карат всяка вечер пияни и немогат да оцелят пътя... :bang: :bang: :bang: :bang: :banghead:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Сеп 2010, 20:11

madpetio написа:от как нямам БМВ тези проблеми за момента да чукна на дърво ги НЯМАМ ;)

Иначе чупене на стъкла,крадене на СД,халогени,лайстни,разбити ключалки всичко както си му е реда.... :mhihi:

Има нещо такова :twisted: Едно време Фиат-а и Форд-а не ги пипаха :ok:

Извън София:

1. Своге: разбито стъкло и откраднат касетофон
2. Мястото е незнайно: счупено стъкло на огледало..... Подозирам че е във Велинград ама брат ми така и не си призна къде е ходил първата ми Е36 :dummy:
3. Несебър: драскане с ключ
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 06 Сеп 2010, 12:32

2 cd-та пайнери от хубавите - единия път ляв джам на един ситроен, 2рия на е30ската малкия заден, преди 2 седмици 2 драскотини от дясната част на колата от фара до стопа :bang: Един път 2лв, 3 цигари и една 6310тка. Един калник и врата ударени, Преден капак огънат с тупаница, заден панел ужулен зверски, 4-5 гуми спукани и една задна броня е вече жълта :mhihi:
:ok: Само 1 обаче ще хвана някой ден и ще му разкажа за сичките тия неща :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Сеп 2010, 11:58

Б@х мааму, в Разград за 3 години не са ми пипнали колата с пръст. Имаше период в който не ми работеше алармата и пак не я докоснаха, редовно я забравях отключена по едно време и пак няма никакви проблеми. Зимата децата рисуват някакви ху*ща по нея, ама то е по снега.

ПС: В един сервиз (няма да го споменавам) ми свиха оригинална касетка на Преслава :mhihi: още ме боли за 7-те лева като чуя някоя нейна песен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 08 Сеп 2010, 15:09

spacepl написа:Б@х мааму, в Разград за 3 години не са ми пипнали колата с пръст. Имаше период в който не ми работеше алармата и пак не я докоснаха, редовно я забравях отключена по едно време и пак няма никакви проблеми. Зимата децата рисуват някакви ху*ща по нея, ама то е по снега.

ПС: В един сервиз (няма да го споменавам) ми свиха оригинална касетка на Преслава :mhihi: още ме боли за 7-те лева като чуя някоя нейна песен

На мене пък на една автомивка ми откраднаха скобите, които държат стелката и постоянно са намотава. Веднъж реших да настъпя така и... не ще :mhihi: , а то тая стелка така са намотала, че не моа да натисна газта докрай :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 08 Сеп 2010, 17:36

speedfreak написа:На мен наскоро някой ми счупи задното стъкло с КАПКИ ЗА НОС...иначе дребните мизерии са ежедневие :bang:

поне знаеш че извършителя е болен. стеснява кръга. :mhihi:

нз аз вече за повече от 2 години в Обеля, нямам проблеми. дори капачките на винтилите не са ми взели.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Element » 08 Сеп 2010, 18:07

Удариха ми колата пред блока, а лайното се изниза като пръдня в гащи и не открих кой е. :) Слава Богу, че щетата е лека. (Младост)

Свиха ми предната емблема (оригинална) (Младост 1) , а преди няколко дни ми спаднаха предна лява гума (Красна Поляна). Явно съм била спряла на "нечие място". А колко пъти и колко много е драна колата не искам и да коментирам. Тавана - целия във вдлъбнатини.

пп: сега видях - и аз съм имала случай на храчене върху предното стъкло (плиска)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 08 Сеп 2010, 20:07

Във Варна около спортна зала преди година на X5-цата някой учтиво беше надраскал едно малко X5 на врата :mhihi: но от тогава не съм имал никакви проблеми и преди това. Е вярно че повечето време не стой колата на улицата ама и на другите не са правили нищо :angel:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 10 Сеп 2010, 1:00

капачките ми крадоха - 2 пъти , страничните мигачи , десен халоген

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 10 Сеп 2010, 9:57

8-ми декември на Боровец - колата е спряна до пътя, от едната страна гора, от другата Хижата. Слизам на сутринта и гледам ми го няма левия мигач на калника (страната, която е била откъм гората) :banghead: :ranting: :bang:

Е може ли такава селяния - всички сме отишли да се веселим и някой решил да се прави на циганин за 1 мигач.

Иначе драскотини колкото щеш, даже и от платения паркинг ги има в изобилие. Вече не смея да оглеждам колата като отивам към нея - все нещо няма да е наред...

ПС: Дайте верно да се сберем някъде, както колегите в предишните мнения са написали, да заложим 2-3 капана, може и в различни квартали по различно време и да сурвакаме за празниците "гостите". Такъв хубав бой ще ядът, че даже лично ще отида до магазина и с кеф ще си купя някоя здрава и лека бухалка, за да им оформя физиономиите!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 11 Сеп 2010, 10:02

Днес като станах и да тръгна за работа гледам, една хубава прясна черта от ключ на вратата.Болни мозъци много по тая земя а и с зависта няма как да се борим.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Сеп 2010, 22:47

Ето една колкото забавна и невероятна история,толкова и истинска и ненормална...
Предисторията е следната,паркирам си колата на паркинга пред блока,един ден,преди около 8 месеца,бе гледам някой ми сгънал принудително огледалата (те са ел.с автоматично прибиране),вдигнал ми чистачките нагоре,един вид иска нещо да ми каже,сложих си аларма с пейджър и започнах да я оставям на платен паркинг,в един момент реших че все пак си плащам застраховки и паркинга,който е 5 лева на ден,а пък и от паркинга ме издразниха,първо ми даваха отстъпки когато шефа е на кеф,на края вече никакви отстъпки,не говорим за некакви огромни суми,ами понеже не съм абонат и когато се прибирам им давам по 5 лева,когато шефа е на кеф ми казва 4 лева,нищо особенно ама прави някакъв кеф,попитах за цена само за петък,събота и неделя,когато съм си в софия,обявиха ми че за месец да си плащам-няма отстъпки,което ми е по-скъпо от дните дето ми се налага,абе с 2 думи отказах се от услугите им,е днес си пиша с колегата Dimitroff и чувам пейджъра да пиука,към 7 часа,поглеждам на вън и гледам чистачките вдигнати и едно паве на предния капак...и някакъв пенсионер на около 70 години с торбичка се отдалечава...помислих си че някой хлапак го е направил,писнала е алармата и е избягал...постоях на прозореца и в тоя момент виждам същият тоя пенсионер с торбичката се връща,взима още едно паве и го слага на предния капак :banghead: ,викнах му-никаква реакция,знам че ако му плесна шамар..абе заминал си е,а и докато слезна...Е тоя пенсионер ми струва около 400-500 лева-аларми,паркинги...само да добавя,не съм спрял на алея,до моята кола беше спряла бял опел новичък...откачена работа ви казвам...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата