Vivacom TV - мнения?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Vivacom TV - мнения?
Колеги исках да проверя нещо в сайта им и попаднах на http://vivacom.bg/tv/bg/VivacomTV/WhatIs цифрова телевизия от Vivacom. Разгледах по-подробно канали, цени и т.н. Виждат ми се стабилни, приемливи цени дори и оборудването е безплатно. Споделете мнение относно Vivacom TV и някой ако си я е пуснал да сподели, че с таз кабеларка някой път са нямаме особено
пък и нали има или ще вкарват някакъв закон за цифровизация до края на коя година беше. 

Re: Vivacom TV - мнения?
ами и аз се позагледах ама кофти е че дискавъри каналите например са на най-високата такса и оборудването ако не се лъжа е на 2години абонамент безплатно
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Обърни внимание, че промо такса цените са за първите 3/6 месеца... после за Екстра плащаш 18лв... е а мерси... а няма дори Eurosport...
това трябва да е третата подобна телевизия след ITV и Булсатком?
или е в сътрудничество с някой от тях?
иначе на БТК договорите ги знаем, няма отърваване
или е в сътрудничество с някой от тях?
иначе на БТК договорите ги знаем, няма отърваване
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
c7aH4eB написа:Колеги исках да проверя нещо в сайта им и попаднах на http://vivacom.bg/tv/bg/VivacomTV/WhatIs цифрова телевизия от Vivacom. Разгледах по-подробно канали, цени и т.н. Виждат ми се стабилни, приемливи цени дори и оборудването е безплатно. Споделете мнение относно Vivacom TV и някой ако си я е пуснал да сподели, че с таз кабеларка някой път са нямаме особенопък и нали има или ще вкарват някакъв закон за цифровизация до края на коя година беше.
Месечната такса е 17,80 лева! Имаш две годишен договор и накрая отърването е мнооого сложно!
Аз едвам успях да прекратя договора от домашния интенет АДСЛ + домашния тел. Искат за всички договори при нормално прекратяване поне 30 дни преди края на договора предизвестие - подаваш Молба че се отказваш и заедно с нея и бележка че си издължил всичко до края на договора тоест трябва да си платил всичко дори и за следващите 30 дни! тъй като молбата се праща най-късно 30 дни преди края на договора!!!
Ако си футболен маниак Булсатком предлагат всички премиум първенства по своите канали тв+ и филм+....Примера дивисион...Серия А...Бундеслигата....НБА от октомври по филм+.
Най-скъпия им пакет е 15.80 лв. на месец с тв+ и филм+!
Монтажа е 3 лв. Приемника и антената 4 лева и 80 ст!
От октомври във всички големи градове Булсатком ще предлага и интернет!
Аз съм от 4 години на Булсатком и съм много доволен. Ползвам обаче датска антена и конвентор и мога да гледам и в пороен дъжд!
Стандартната булсатска антена от пет лева не може да се справи в дъжд и накъсва картината!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Да бе и аз днес пак се загледах и разбрах, че цените им са по-високи и не си заслужава в сравнение с БУЛСАТКОМ-а. 
Добре може да заключите темата и благодаря на всички отзовали се.

Добре може да заключите темата и благодаря на всички отзовали се.
6 мнения
• Страница 1 от 1