Да й е честито на жена ми новото Ауди А4 куатро 2 TFSI 211hp
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Да й е честито на жена ми новото Ауди А4 куатро 2 TFSI 211hp
eMotion написа:BAHKATA_TDI написа:Да ти е честито Аудито. Много си е красиво и добро.
А всички приказки си ги слагай ... ... не завивала ... да се дърпаш с Е30 с заварен диферциал![]()
![]()
![]()
Тя колата е 2008 на 20 000 км, те глупости ти пишат.
Безаварийни от мен
Нека се радват как съм се прецакал с това куцо, старо Ауди на 20 000 км, дето по заводски данни максималната му скорост в 246 км/ч и прави 0-100 за 6.6 сек. В същото време сигурно ще му слагам и метан, че средният разход е цели 7.1 л./100 км, а въртящия момент е само 340 нм и то от страховитите 1500 оборота. Ей така съм съгласен всеки ден да се прецаквам![]()
![]()
Без лоши чувства.... Сбъркал си Е90-то брат... Ти си взел 18д и се чудиш защо аудито върви, е как да стане

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Без лоши чувства.... Сбъркал си Е90-то брат... Ти си взел 18д и се чудиш защо аудито върви, е как да стане
Само дори и с това Е90 което имаш ти съм убеден че не могат да те настигнат със същото Ауди по път със завои който е непознат и на 2мата шофьори
[/quote]
Така е, да. Както бях писал в началото обаче аудито съм го взел като втора кола в семейството главно за през зимата, защото е куатро. А да те питам зимата на сняг и лед какво правим в завойте с тройка със задно? Наистина мога да се съглася, че на сухо тройката има по-точно и информативно управление и удоволствието от шофирането е по-добро. Но оттам на сетне куатрото е царя на пътя на мокър, заснежен или заледен асфалт и именно затова съм взел Ауди куатро.

Така е, да. Както бях писал в началото обаче аудито съм го взел като втора кола в семейството главно за през зимата, защото е куатро. А да те питам зимата на сняг и лед какво правим в завойте с тройка със задно? Наистина мога да се съглася, че на сухо тройката има по-точно и информативно управление и удоволствието от шофирането е по-добро. Но оттам на сетне куатрото е царя на пътя на мокър, заснежен или заледен асфалт и именно затова съм взел Ауди куатро.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Зимата на лед няма какво да те спаси.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Boyadjiev написа:eMotion написа:BAHKATA_TDI написа:Да ти е честито Аудито. Много си е красиво и добро.
А всички приказки си ги слагай ... ... не завивала ... да се дърпаш с Е30 с заварен диферциал![]()
![]()
![]()
Тя колата е 2008 на 20 000 км, те глупости ти пишат.
Безаварийни от мен
Нека се радват как съм се прецакал с това куцо, старо Ауди на 20 000 км, дето по заводски данни максималната му скорост в 246 км/ч и прави 0-100 за 6.6 сек. В същото време сигурно ще му слагам и метан, че средният разход е цели 7.1 л./100 км, а въртящия момент е само 340 нм и то от страховитите 1500 оборота. Ей така съм съгласен всеки ден да се прецаквам![]()
![]()
Без лоши чувства.... Сбъркал си Е90-то брат... Ти си взел 18д и се чудиш защо аудито върви, е как да станеСамо дори и с това Е90 което имаш ти съм убеден че не могат да те настигнат със същото Ауди по път със завои който е непознат и на 2мата шофьори
Е ти го искара това ауди, че е "мъртвец".
Ако някой искара 325ix с/у аудито на колегата, много ще е спорничко. В града 4 цилиндра с турбо с/у 6-ак, баварката ще зяпа "олимпиадата" от първия ред

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Хуу де ,кво ги грее потрбителите на форума,че си купил на жена си Алди
По-добре й направи една регистрация в Ауди форума,честити й го там,или нещо по Море от любов,ако искаш,ама за кво точно тук? 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
И аз не разбрах идеята с хвалбата 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Потърси едно сравнение между А6 кВатро и БМВ Е60 хд в youtube.com...ще останеш мноооого изнензадан
Това по повод кВВВВАтрото и проходимост...
Ауди отдавна имат да се учат от БМВ в това отношение...а и не само в това!
Точно заради това наблягат толкова много на интериора...щото другаде битката е ... обречена...
Edit...ето ти го...
http://www.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE

Това по повод кВВВВАтрото и проходимост...

Точно заради това наблягат толкова много на интериора...щото другаде битката е ... обречена...
Edit...ето ти го...
http://www.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
BAHKATA_TDI написа:Е ти го искара това ауди, че е "мъртвец".
Ако някой искара 325ix с/у аудито на колегата, много ще е спорничко. В града 4 цилиндра с турбо с/у 6-ак, баварката ще зяпа "олимпиадата" от първия ред
Разбираш ги нещата колега. 325 ix e 218 коня при 6100 оборота. Максималният въртящ момент е 270 нм от 2400 до 4200 оборота. Максималната му скорост е 244 км/ч и прави 0-100 за 7.3 сек. Тежи 1615 кг. Дълго е 4.53 м и е широко 181.7 см. Харчи средно 8.1 литра на 100 км.
Сега да видим какво пише за Аудито.
Работен обем куб. см
1984
Макс. мощност кВт (к.с.) при 1/мин
155 (211)/4300-6000
Макс. въртящ момент Нм при 1/мин
350/1500-4200
1520 кг е. Динамиката е следната:
Максимална скорост в км/ч
246
Ускорение 0-100 км/ч в сек
6,6
Вид гориво
Безоловен 95 ROZ
Разход на гориво градско в л
9,7
Разход на гориво извънградско в л
5,8
Разход на гориво средно в л
7,3
Емисии на CO2 в гр/км
169
Размерите са:
Дължина в мм
4703
Широчина в мм
1826
Височина в мм
1427
Междуосие в мм
2808
Айде сега познайте, кой ще е първи при 0-100, 0-200, 0-250 или междинен спринт от 100-200 да речем. И как става така, че ауди е по-дълго с цели 17 см, по-широко е с 1 см. и тежи 100 кг. по-малко. Ебати и кофти колата сравнено с 325 ix. Ауди върви повече с 1 сек до 100 км., харчи с 1 литър по-малко на 100 км. По-дълго е, по-широко и по-леко със 100 кг. Познайте сега коя кола колко е хубава!
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
eMotion написа: Ауди върви повече с 1 сек до 100 км., харчи с 1 литър по-малко на 100 км. По-дълго е, по-широко и по-леко със 100 кг. Познайте сега коя кола колко е хубава!
Ти нещо май сбърка форума, а? Алдито ти все пак е на 20к км, в случай, че някой не е разбрал. Това не е факт за подценяване.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хъм....спора вече си дойде на мястото.
да-алдито в момента е чук.
след 2г ще е гроб. ще си налял около 3 пъти повече пари от в БМВто ,ще си се кефил по-малко,ще те оставило някъде на път и още други гадости.
2,5 мотора на БМВ вече не е толкова нов и сравнението е трудно.
явно не си достатъчно зарибен и не си се обръгвал в марките ,но грешно сравняваш.
самите цифри не показвата цялата същност на колата. както и изобщо не показват начина на възприемане на живота.
сгрешил си ,но ще разбереш след време.
да-алдито в момента е чук.
след 2г ще е гроб. ще си налял около 3 пъти повече пари от в БМВто ,ще си се кефил по-малко,ще те оставило някъде на път и още други гадости.
2,5 мотора на БМВ вече не е толкова нов и сравнението е трудно.
явно не си достатъчно зарибен и не си се обръгвал в марките ,но грешно сравняваш.
самите цифри не показвата цялата същност на колата. както и изобщо не показват начина на възприемане на живота.
сгрешил си ,но ще разбереш след време.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Имам сравнения между стари поколения коли, с новите модели може да няма нищо общо, но куатрото на а4 до 2000 изобщо не е гот... даже напротив - супер мудно действа на сняг и ако се кара леко и с малко газ и тн. много често става диво недозавиване за около 1-3 секунди (на сняг) докато се "усети" системата да си заключва дифовете, и да прехвърля въртящ момент. Иначе спор няма - спираш си в 20 санта сняг, тръгваш си и няма грижи, ама недозавиването бешееее....
П.С. Новите сигурно вече са супер ама за старите куатрота нещо нямам чак толкова добро мнение....

П.С. Новите сигурно вече са супер ама за старите куатрота нещо нямам чак толкова добро мнение....

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Boyadjiev написа:Имам сравнения между стари поколения коли, с новите модели може да няма нищо общо, но куатрото на а4 до 2000 изобщо не е гот... даже напротив - супер мудно действа на сняг и ако се кара леко и с малко газ и тн. много често става диво недозавиване за около 1-3 секунди (на сняг) докато се "усети" системата да си заключва дифовете, и да прехвърля въртящ момент. Иначе спор няма - спираш си в 20 санта сняг, тръгваш си и няма грижи, ама недозавиването бешееее....![]()
ми то системата с торсен диф не се е променила от 84та. да-до преди 7-8г беше най-добрата ,но вече не е......
eMotion написа:... Но оттам на сетне куатрото е царя на пътя на мокър, заснежен или заледен асфалт и именно затова съм взел Ауди куатро.
от там нататък на царя на пътя му казват джип

тия ниски коли не ми ги хвалете за зимата
иначе количката е много хубава

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
eMotion написа:И как става така, че ауди е по-дълго с цели 17 см, по-широко е с 1 см. и тежи 100 кг. по-малко.
По-скоро съм сконен да вярвам, че Ауди са "забравили" да добавят нещо, отколкото БМВ да са сложили 100кг излишни неща.

Честито Ауди в БМВ-форум. Много е симпатично наистина. Със здраве да си го караш, като гледам така няма да е дълго на жена ти. Май ще кара тройка тя, съдейки по коментарите ти.

Пък аз със задното на сняг проблеми нямам, снегът има проблеми със задното

PS: Клипчето между xDrive и Quattro беше много показателно

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5