За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За жените.....

Мнение от TiGoNiSh » 13 Сеп 2010, 16:02

Простаци...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Сеп 2010, 17:03

TiGoNiSh написа:Простаци...

забрави точка цоп :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Сеп 2010, 17:13

И смисъла на последните няколко поста беше?!? :roll: Да си покажете кой кви лафове знае ли? Тука не е чат, нито е новогодишният/предсъборният спам... ако ше пускате "просто некви лафове" да турам катинара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 13 Сеп 2010, 19:14

бахти темата...некви по на 30 години си говорят за женски задници и прочие,вие сте бахти загорелите... :kuku:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Сеп 2010, 19:20

georgymk написа:бахти темата...некви по на 30 години си говорят за женски задници и прочие,вие сте бахти загорелите... :kuku:

Не, ние си говорим. Те споделят опит.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 13 Сеп 2010, 20:29

saleen написа:"Големият майстор на голям тезгях работи" :mhihi:

A да бе сега и пари за брашно да давам, няма да стане номера :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Сеп 2010, 8:56

Общо взето каква е равносметката според мен от тази тема! Казаха се много истини за женския характер и някои колеги, не пропуснаха да се издокарат като еб..и дон жуаните или свалячите. Към колегата Е.Димитров за теб тези жени може да са като богини и русалки но за мен може да са като крокодили. Всеки си има избор за всеки влак си има пътници. Аз лично съм спал както с кокали така и мекички и пухкави и с космати и много красиви. Честно казано мекичките и вълнясалите като е на тъмно не е хич зле :mhihi: . Даже мога да кажа, че пухкава ще ти направи такъв секс, че и най- красива и най най най най незнам си ква ще изглежда като неква дъска и некво дурвено трупче пред нея. За това което каза пак същия колега, че му миришело на бедност и незнам си какво. Колега не всеки се е родил богат и живее в разкош. За всеки социален кръг от обществото трябва да има стоки. Не всеки може да си позволи тоалетна хартия за 7 лева рулото или пакета или прах за пране за 15 лева. Въпреки това човек който държи на външния си вид, не му трябва тениска за 500 лева и т.н. за да изглежда добре и впечатли една жена. Тебе не те познавам лично не мога да кажа много но това което прочех излиза, че ти ходиш с най най най красивите а другите събираме трохите...
Примерно съпоставим твоята бизнес дама, която е красива и също токова красива барманка. Аз бих избрал барманката а не бизнес дамата, защото бизнес дамата държи някакъв етикет винаги. Винаги е стегната и се държи на положение и е супер напудрена и културна. Това до някъде е супер тъпо защото и в живота може да е така. А барманката е разкрепостена има някакъв етикет но е естествена. Аз бих избрал нея защото обичам такива жени, обичам по дивите и лудите. Аз също работя в голяма фирма, налага се да държа някакъв етикет и начин на изразяване. След работа предпочитам в къщи да имам една такава разкрепостена мома отколкото етикирана. С това изках да ти кажа, че не всики са еднакви и харесват едно и също. Всичко което казах е без лоши чуства и без да се заяждам с никой, както всеки друг изказах мнение. Визирах колегата Димитров, защото той ми направи впечатление с постовете си за приателките особено!
Желая на всички лек и спокоен ден!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Сеп 2010, 9:17

В тая тема мацките избират кои да отсфирят :!: :ok:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Сеп 2010, 9:24

Kregec, баце има и скрити лимонки - хем държи етикет, хем като угаси лампите и става ламята Спаска в кревата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не питай от де знам :angel:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 14 Сеп 2010, 9:46

_65536_kb_sec_ написа:Kregec, баце има и скрити лимонки - хем държи етикет, хем като угаси лампите и става ламята Спаска в кревата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не питай от де знам :angel:

Да съгласен съм с тебе колега но това се случва едно на хиляда. Да е скромна да вика ама аз не съм таква не съм онаква, не мога тва да прая онова, след като загасите или пие едно две и се чудиш къде отиде скромноста! :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Сеп 2010, 9:51

Kregec написа:Общо взето каква е равносметката според мен от тази тема! Казаха се много истини за женския характер и някои колеги, не пропуснаха да се издокарат като еб..и дон жуаните или свалячите. Към колегата Е.Димитров за теб тези жени може да са като богини и русалки но за мен може да са като крокодили. Всеки си има избор за всеки влак си има пътници. Аз лично съм спал както с кокали така и мекички и пухкави и с космати и много красиви. Честно казано мекичките и вълнясалите като е на тъмно не е хич зле :mhihi: . Даже мога да кажа, че пухкава ще ти направи такъв секс, че и най- красива и най най най най незнам си ква ще изглежда като неква дъска и некво дурвено трупче пред нея. За това което каза пак същия колега, че му миришело на бедност и незнам си какво. Колега не всеки се е родил богат и живее в разкош. За всеки социален кръг от обществото трябва да има стоки. Не всеки може да си позволи тоалетна хартия за 7 лева рулото или пакета или прах за пране за 15 лева. Въпреки това човек който държи на външния си вид, не му трябва тениска за 500 лева и т.н. за да изглежда добре и впечатли една жена. Тебе не те познавам лично не мога да кажа много но това което прочех излиза, че ти ходиш с най най най красивите а другите събираме трохите...
Примерно съпоставим твоята бизнес дама, която е красива и също токова красива барманка. Аз бих избрал барманката а не бизнес дамата, защото бизнес дамата държи някакъв етикет винаги. Винаги е стегната и се държи на положение и е супер напудрена и културна. Това до някъде е супер тъпо защото и в живота може да е така. А барманката е разкрепостена има някакъв етикет но е естествена. Аз бих избрал нея защото обичам такива жени, обичам по дивите и лудите. Аз също работя в голяма фирма, налага се да държа някакъв етикет и начин на изразяване. След работа предпочитам в къщи да имам една такава разкрепостена мома отколкото етикирана. С това изках да ти кажа, че не всики са еднакви и харесват едно и също. Всичко което казах е без лоши чуства и без да се заяждам с никой, както всеки друг изказах мнение. Визирах колегата Димитров, защото той ми направи впечатление с постовете си за приателките особено!
Желая на всички лек и спокоен ден!

Е,колега,това е несериозно,не съм нек'в дон Жуан,пък и даже не съм убавец ,просто споделям мнение,а мнението ми е продиктувано от позицията на възраста,все пак сам на ,предполагам доста повече годинки от теб и поради тея факти (не говоря за улегналост) не ми се занимава с недодялани църволанки или изключително капризни моми,както и нямам потребности да виса по дискотеки,чалгатеки и хаус партита,това е както някой предпочитат палатките и да им влизат буби по задника а аз предпочитам хотелите дето имат някакъв лукс като постоянно течаща вода и кенеф в който спокойно да си клеча-преглеждайки сутрешната преса,ето за това предпочитам дами които имат някакво виждане за живота и професията "барманка" и "сервитьорка" не е сред преоритетите им (всъщност тези професии са често и начин на мислене),другото си е мое лично мнение отностно визията и поради тая причина не харесвам пълни (да не кажа дебели) дами,както и космати такива, поради чисто естетическите ми виждания,освен това вече си имам социален кръг в който се движа,не съм сноб,даже обичам да съм циничен но това е моята истина,така се чуствам добре и това е моето мислене!
п/п
Разбира се не обичам и разглежени и повърхностни хора на "изкуството" както и секакви там педали наричащи себе си "геьове",обожавам хора които държат на правата си и достойнството каквато е сестра ми,тя винаги ми е била модел за това как трябва да изглежда и да се държи една дама!!!
Поздрави и успешен ден

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 14 Сеп 2010, 10:32

Колега не те визирах теб като Дон Жуан! Визирах теб специално за това което каза отностно жените, които харесваш и за това което каза за приалтеката/те ти. За барманката го дадох като един пример за разкрепостена жена, която не спазва някакъв етикет като бизнес дама. Честно казано има страшно красиви барманки,които са и много умни. Лично аз познавам доста красиви барманки или сервитьорки и са и умни и стават както за дъра бъра, така и за луд и ежедневен секс. Още нещо ще ти дам като пример: последната ми приателка, с която за съжаление се разделихме е сервитьорка. Изключително красива не само в моито очи но и за много други. Супер подържана и се подържа много, държи и мъжа до нея да се подържа. Изключително умна с висше образование но живота е принудил да работи това. С нея в нито един момент не можеш да скучаеш винаги има за какво да си говориш. Аз съще не обичам да спя на палатка и не обичам мизерията. Аз обичам лукса и парите гледам въпреки всичко да изглеждам винаги добре. Обичам да спя на чисти чершафи да нося хубави и чисти дрехи. Така не само обичам но и го прилагам държа и жената до мен или с мен да изглежда добре. Аз също съм много претенциозен от гледна точка на хигиената и чистоплътноста. Но има случаи и то не малко когато една външно изглеждаща добре бизнес дама да кажем, от вътре е леле мале от всякъде. А една барманка или сервитьорка външно визирам в двата случая дрехите грима, не е кои знае какво но под тях е направо ......лудницата. Не знам на каква възраст си можеби си по- голям от мен със сигурност. Имаш и повече опит от мен това е не го отричам но и аз за моите 26 годинки смея да твърдя, че не съм токова назаде. Мога да разпозная една подържана добре и една зле подържана дама. Просто има страшно красиви дами, които са пренудени от живота да работят неща, които са обще взето не за техния потенцял. Ти харесваш дами , които са добре изглеждащи и да се издържат сами. В случая не само да се издържат сами а и да печелят добре. Честно казано коии не харесва, кои ще откаже да ходи с такава дама и ако го издържа супер. Има много да се каже на тази тема но спирам до тук. РАзбирам че си имаш кръг вкоито се движиш, всеки си има кръг в които му харесва. Но замен най важно е следното: да си остана такъв какъвто съм а не такъв какъвто не съм. Примерно на мен много често ми се налага да ходя на вечери партита срещи събирания. На тези партите и т.н. трябва да се държа и изглеждам повече от добре но това ми го налага работата. Там срещам изключително не естествени хора , които обичат да са така да кежем в хай лаиф обществото. За това въпреки всичко аз гледам да не забравя откъде съм тръгнал и от къде съм произлязъл. Аз обичам да се движа с красиви жени обичам красивите жени, които знаят какво искат и как го искат. Повечето които отговарят на тези неща не се намират в горната класа а ги намирам в точно тази която всички смятат за долна класа. Но там са най- естествените и там знаят какво искат и как да го получат. Всичко това си е мое мнение и не ангажирам никои с него. Ако искаш дапродължим диалога или на Л.С. или на по биричка някъде :bchug:
Само още нещо да поясня:горна класа са всички гранд бизнес мизнес хора надути етикирани и напудрени, долната е всичко останало.Аз съм към второто не съм бизнесмен не печеля милиони. Така ги разделих за лесно сега не вземе някои да се обиди. Но реално погледнато си е така от всекъде.
Хайде със здраве!
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Сеп 2010, 11:46

saleen написа:"Големият майстор на голям тезгях работи" :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз да се включа :mhihi:

Не знам за големия майстор, ама аз мога и на малка масичка да си пия ракията :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 14 Сеп 2010, 12:52

Спенс :mhihi: - А впрочем,
Трябва ли да бъда точен,
И аз не съм непорочен,
Но на кучка само заради балкона сочен,
Не съм наточен,
На черния за нея е твърд и нагоре насочен.
На мен такова нещо,
Не може да ми се случи.
Не съм цицоман,
Късно спрял да сучи.
Пребозал,
Добре гърдите опознал,
Гумен педал,
Или син кучи.
Ей Nigga, виж как панталона ми навдига,
И до брадата ми стига,
Щом обадя интрига.
Приказлива, красива слива,
Отново си налива,
И във моето легло знам ще бъде игрива.
Бавно го подавам,
Но не се подигравам,
И от мене няма да чуе, че със нея оставам.
Тя сама ще дойде без да се натягам,
Просто съм такъв,
Вечер ставам,
Сутрин лягам
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 14 Сеп 2010, 23:38

Младежо Kregec, добре че беше ти, иначе нямаше да се сетя да спра да се къпя. От утре започвам и в извънработно време да говоря на "вие" и да спазвам етикета. :banghead:

И от цялата тема, дето се събра всичко женско от форума, ти искаш да пиеш с Димитров. :help:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата