За жените.....
Модератор: Общи модератори
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: За жените.....
ferdy написа:Младежо Kregec, добре че беше ти, иначе нямаше да се сетя да спра да се къпя. От утре започвам и в извънработно време да говоря на "вие" и да спазвам етикета.![]()
И от цялата тема, дето се събра всичко женско от форума, ти искаш да пиеш с Димитров.
Колега не че нещо но какво те бърка тебе аз с кой ще си пия бирата? За къпането ако искаш не излизай от банята а за говоренето на Вие си е до културата на човека. Като цяло мненията ми бяха насочени към колегата Димитров незнам теб с какво те засегнах? Не мога да разбера толкова ли е грешно човек да има и изказва мнение??? Още нещо с колегата Димитров какво имаше си го казахме както тук така и на лични.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
На мен пък коментарите на някои от дамите във форума ми действат като психологическа кастрация
Направо ти поливат ентусиазма със студена вода 

Никой не мое ма връне на селу!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.
От тогава русото не е на мода.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
t060 написа:Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.
Колега, то винаги е платено по един или друг начин

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
saleen написа:t060 написа:Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.
Още повече, че платената любов винаги излиза по-евтино

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
saleen написа:t060 написа:Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.
Именно де. Като ще е само за едното е*ане, ходи на платено, че иначе: картичка - 2лв. нещо дребно за подарък - 10 до 30лв. вечеря - 300лв. Да и кажеш: пълна програма от 20 до 50лв/час, вземи си вазелинче - БЕЗЦЕННО!

От тогава русото не е на мода.
- saleen
- старши ентусиаст
-
И като теглиш чертата на всички сметки се оказва, че мъжете сме от ...ната страна, а не жените, което означва, че пак е някаква форма на виртуална любов, понеже си въобразяваме, че правим нещо, което всъщност на нас ни го правят и то без вазелинче 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами като се чуствате прецакани-спрете да чукате бре 

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже...

Недоволни мъже се оплакват от жени и си оказват морална подкрепа със съвети, препоръки и споделяне на опит... Веселко!!!!

Недоволни мъже се оплакват от жени и си оказват морална подкрепа със съвети, препоръки и споделяне на опит... Веселко!!!!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
KIARA_G написа:Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже...![]()
![]()
Бе аз виждам ебаващи се с обстановката/положението мъже. Не виждам никой да се оплаква, даже като гледам повечето са доста доволни

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Мале тая тема 14 страници станала
Иначе кво пък толкова се оплаквате, те жените ако не ни нервираха постоянно, щеше да ни е скучно
Я си представетее жена ви да дойде и да ви каже:
"Дай ми 300 лева че си харесах едни обувки"
вместо:
"Муцииии, сутринта нали бях на среща с Мариана(примерно) и докато обикаляхме влезнахме в едно магазинче и видях едни обувчици... Много сладки едни такива ...(15 минутно описание на обувките)... и реших да ги видя как ми седят.
Само дето не мога да реша дали ще ми отиват и искам да дойдеш с мен да ги видиш и ти."
Ми не е интересно
Да не говорим че при обичайния вариант се подготвяш психически че или трябва да идеш на шопинг и да загубиш ден и половина или да попиташ "колко", а при простия цената те удря като 10000 волта ток

П.с.: Към правилата е хубаво да се добави:
"Когато купим подарък за БМВ-то, а за вас не, не ни се сърдете. Просто се примирете че го обичаме повече от вас!"

Иначе кво пък толкова се оплаквате, те жените ако не ни нервираха постоянно, щеше да ни е скучно

вместо:
"Муцииии, сутринта нали бях на среща с Мариана(примерно) и докато обикаляхме влезнахме в едно магазинче и видях едни обувчици... Много сладки едни такива ...(15 минутно описание на обувките)... и реших да ги видя как ми седят.
Само дето не мога да реша дали ще ми отиват и искам да дойдеш с мен да ги видиш и ти."
Ми не е интересно

Да не говорим че при обичайния вариант се подготвяш психически че или трябва да идеш на шопинг и да загубиш ден и половина или да попиташ "колко", а при простия цената те удря като 10000 волта ток

"Когато купим подарък за БМВ-то, а за вас не, не ни се сърдете. Просто се примирете че го обичаме повече от вас!"

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
xpl0d написа:KIARA_G написа:Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже...![]()
![]()
Бе аз виждам ебаващи се с обстановката/положението мъже. Не виждам никой да се оплаква, даже като гледам повечето са доста доволни

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
VesoPesa написа:Мале тая тема 14 страници станала![]()
![]()
![]()
Иначе кво пък толкова се оплаквате, те жените ако не ни нервираха постоянно, щеше да ни е скучно![]()
вместо:
Ми не е интересно![]()
![]()
![]()
Да не говорим че при обичайния вариант се подготвяш психически че или трябва да идеш на шопинг и да загубиш ден и половина или да попиташ "колко", а при простия цената те удря като 10000 волта ток![]()
![]()
Що ве, знайш колко е по-гот да идеш на шопинг и точно в решаващия момент я да духнеш с някакво супер спешно оправдание или да се направиш на чукнат, ни лук ял ни...нали. Знайш ква "яка" физиономия им се получава

KIARA_G написа:xpl0d написа:KIARA_G написа:Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже...![]()
![]()
това ми е ясно!!! Явно съм прозвучала доста сериозно този път
![]()
![]()
Ми земи напиши недоволни в кавички или нещо от сорта де, ний да не сме Ванговци да четем мислите ви

големи сте разбирачи всички..
всеки които се опитал да опише на хартия динамиката на отношенията между двата пола.. е загубил безславно...
аз съм на принципа че мъжа и жената се допълват взаимно. не случайно където на жената й е "вдлъбнато" на мъжа му е "издадено"
другото е... кервана и кучетата
всеки които се опитал да опише на хартия динамиката на отношенията между двата пола.. е загубил безславно...
аз съм на принципа че мъжа и жената се допълват взаимно. не случайно където на жената й е "вдлъбнато" на мъжа му е "издадено"

другото е... кервана и кучетата
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила