За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Re: За жените.....

Мнение от Kregec » 15 Сеп 2010, 10:13

ferdy написа:Младежо Kregec, добре че беше ти, иначе нямаше да се сетя да спра да се къпя. От утре започвам и в извънработно време да говоря на "вие" и да спазвам етикета. :banghead:

И от цялата тема, дето се събра всичко женско от форума, ти искаш да пиеш с Димитров. :help:

Колега не че нещо но какво те бърка тебе аз с кой ще си пия бирата? За къпането ако искаш не излизай от банята а за говоренето на Вие си е до културата на човека. Като цяло мненията ми бяха насочени към колегата Димитров незнам теб с какво те засегнах? Не мога да разбера толкова ли е грешно човек да има и изказва мнение??? Още нещо с колегата Димитров какво имаше си го казахме както тук така и на лични.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Сеп 2010, 10:17

На мен пък коментарите на някои от дамите във форума ми действат като психологическа кастрация :paranoid: Направо ти поливат ентусиазма със студена вода :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Сеп 2010, 15:13

Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 15 Сеп 2010, 17:14

t060 написа:Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.

Колега, то винаги е платено по един или друг начин :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Сеп 2010, 17:21

saleen написа:
t060 написа:Като не те устройва, ходи на платено. От 20 до 50 лв/час пълна програма и със здраве.

Още повече, че платената любов винаги излиза по-евтино :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Сеп 2010, 13:06

по темата : :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Сеп 2010, 16:04

saleen написа:

Именно де. Като ще е само за едното е*ане, ходи на платено, че иначе: картичка - 2лв. нещо дребно за подарък - 10 до 30лв. вечеря - 300лв. Да и кажеш: пълна програма от 20 до 50лв/час, вземи си вазелинче - БЕЗЦЕННО! :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 16 Сеп 2010, 16:30

И като теглиш чертата на всички сметки се оказва, че мъжете сме от ...ната страна, а не жените, което означва, че пак е някаква форма на виртуална любов, понеже си въобразяваме, че правим нещо, което всъщност на нас ни го правят и то без вазелинче :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Сеп 2010, 16:54

Ами като се чуствате прецакани-спрете да чукате бре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Сеп 2010, 21:24

Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Недоволни мъже се оплакват от жени и си оказват морална подкрепа със съвети, препоръки и споделяне на опит... Веселко!!!! :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Сеп 2010, 21:40

KIARA_G написа:Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Недоволни мъже се оплакват от жени и си оказват морална подкрепа със съвети, препоръки и споделяне на опит... Веселко!!!! :mhihi:

Бе аз виждам ебаващи се с обстановката/положението мъже. Не виждам никой да се оплаква, даже като гледам повечето са доста доволни :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Сеп 2010, 21:48

Мале тая тема 14 страници станала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе кво пък толкова се оплаквате, те жените ако не ни нервираха постоянно, щеше да ни е скучно :lol:

Я си представетее жена ви да дойде и да ви каже:
"Дай ми 300 лева че си харесах едни обувки"
вместо:
"Муцииии, сутринта нали бях на среща с Мариана(примерно) и докато обикаляхме влезнахме в едно магазинче и видях едни обувчици... Много сладки едни такива ...(15 минутно описание на обувките)... и реших да ги видя как ми седят.
Само дето не мога да реша дали ще ми отиват и искам да дойдеш с мен да ги видиш и ти.
"
Ми не е интересно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да не говорим че при обичайния вариант се подготвяш психически че или трябва да идеш на шопинг и да загубиш ден и половина или да попиташ "колко", а при простия цената те удря като 10000 волта ток :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.с.: Към правилата е хубаво да се добави:
"Когато купим подарък за БМВ-то, а за вас не, не ни се сърдете. Просто се примирете че го обичаме повече от вас!" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 16 Сеп 2010, 21:50

xpl0d написа:
KIARA_G написа:Тук малко сте го обърнали на Космо за мъже... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бе аз виждам ебаващи се с обстановката/положението мъже. Не виждам никой да се оплаква, даже като гледам повечето са доста доволни :mrgreen:

:roll: това ми е ясно!!! Явно съм прозвучала доста сериозно този път :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Сеп 2010, 23:45

VesoPesa написа:Мале тая тема 14 страници станала :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе кво пък толкова се оплаквате, те жените ако не ни нервираха постоянно, щеше да ни е скучно :lol:

Я си представетее жена ви да дойде и да ви каже:
"Дай ми 300 лева че си харесах едни обувки"
вместо:
"Муцииии, сутринта нали бях на среща с Мариана(примерно) и докато обикаляхме влезнахме в едно магазинче и видях едни обувчици... Много сладки едни такива ...(15 минутно описание на обувките)... и реших да ги видя как ми седят.
Само дето не мога да реша дали ще ми отиват и искам да дойдеш с мен да ги видиш и ти.
"
Ми не е интересно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да не говорим че при обичайния вариант се подготвяш психически че или трябва да идеш на шопинг и да загубиш ден и половина или да попиташ "колко", а при простия цената те удря като 10000 волта ток :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.с.: Към правилата е хубаво да се добави:
"Когато купим подарък за БМВ-то, а за вас не, не ни се сърдете. Просто се примирете че го обичаме повече от вас!" :mhihi:

Що ве, знайш колко е по-гот да идеш на шопинг и точно в решаващия момент я да духнеш с някакво супер спешно оправдание или да се направиш на чукнат, ни лук ял ни...нали. Знайш ква "яка" физиономия им се получава :mhihi: Е, вечерта е много вероятно да си на сухо или в най-добрия случай...една вувузелка, ама кво ти пука, дето се казваше в една реклама ....priceless :mhihi:

KIARA_G написа:
xpl0d написа:

:roll: това ми е ясно!!! Явно съм прозвучала доста сериозно този път :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми земи напиши недоволни в кавички или нещо от сорта де, ний да не сме Ванговци да четем мислите ви :mrgreen:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Сеп 2010, 23:51

големи сте разбирачи всички..

всеки които се опитал да опише на хартия динамиката на отношенията между двата пола.. е загубил безславно...

аз съм на принципа че мъжа и жената се допълват взаимно. не случайно където на жената й е "вдлъбнато" на мъжа му е "издадено" ;)

другото е... кервана и кучетата
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата