Девети септември

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Девети септември

Мнение от dimithur » 12 Сеп 2010, 18:48

klintan66 написа:"Системата" както и да я наричат не си отива и няма да си иде !!!
Мога само да съжалявам ,че не съм част от нея .Живота все пак е кратък .

Ааа ето къде бил ключа от палатката значи :mhihi: Докато в Швейцария, всеки човек е част от тая система, тука при нас само определени хора са били ... и още са ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 12 Сеп 2010, 20:45

"Един народ, който забравя своето минало, е обречен да го преживее отново". Дано не съм между живите.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 12 Сеп 2010, 20:58

Да насоча леко темата. Недосегаемите! Ония лекета с еднаквите цифри, наглият поглед и кухият израстък над врата.
http://www.factor-bs.com/news-1045.html - Кютука. За него се говори в цел Айтос, хората ги е страх. Има връзки навсякъде, говори се, че го защитава съпругата на депутат от ГЕРБ. Това да го кажа два пъти, на депутат от ГЕРБ. Има връзки в съда и полицията. Баш недосегаем. В задачата се пита къде е държавата в цялата работа. К'во държи?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Сеп 2010, 21:15

Е аз съм от дъртите и до 20 години съм живял в онова време и помня. И не ме кефеше соца. И сте ми заревали за социализма като вдовица за х**. Е ви Куба и Северна Корея, бегайте и си живейте щастливо. Даже ще ви направят национални герои.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2010, 21:32

Само да добавя,за да не стане некое недоразомение,аз не съм комунист,обичам свободата но разликата между преди и сега е огромна в смисъл като начин на живот и спокойствие,говорим за българия (умишлено с малка буква),живял съм и в Германия -това е държава,социална политика и сигурност,за Швейцария вече писах,може би е прав премиера,лош материал сме,в Чехия бях,в едно село Млинце,е хората там са страхотни,малко селце,дойдоха въглища на един човечец,изипаха ги,прибраха ги в мазето и после всичко измиха,след 2 часа нямаше помен че е имало стоварени въглища,а за лошият материал,запознах се с един българин,емигрант там от 50 години,петър се казваше,заговорихме се и се оказва че сина му имал някаква кола за продаване,не че бяхме тръгнали за кола...та отиваме в къщата на сина му,гледам и там въглища стоварени,викам на приятелчето дето бехме заедно -"дай да помогнем на човека да прибере въглищата и после ще гледаме колата"-взехме по лопата и наметкахме въглищата,сина на емигранта много се зарадва,покани ни в къщата да ни покаже какви ремонти прави,да пиинем по бира да си поприказваме,ето тук идва лошият материал,баща му като го дръпна и почна да му разправя да не ни кани щото българите сме гадове и може нещо да направим,сина му обаче го скастри за неуважението и го прати да си върви,ония запали колата и си замина-300 години да живее българин някъде си остава идиот,по-късно сина му ни показа автомобила,не само че не го продаваше,ами просто искаше някой да го изнесе от там на репатрак защото нямаше номера,не проявихме интерес,но в този чех-българин все още се чуване на празници и още поне 10 пъти му бях на гости а баща му освен това обвиняваше държавата че като ходил на море един път с жена му,на нашето черноморие съпругата му се разболяла от рак и починала...
Мисълта ми е че държавата е скапана и каквото и да става тук,от българи се прави и винаги ще е скапана....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 12 Сеп 2010, 22:10

Ryapoff написа:Да насоча леко темата. Недосегаемите! Ония лекета с еднаквите цифри, наглият поглед и кухият израстък над врата.
http://www.factor-bs.com/news-1045.html - Кютука. За него се говори в цел Айтос, хората ги е страх. Има връзки навсякъде, говори се, че го защитава съпругата на депутат от ГЕРБ. Това да го кажа два пъти, на депутат от ГЕРБ. Има връзки в съда и полицията. Баш недосегаем. В задачата се пита къде е държавата в цялата работа. К'во държи?

Бе батка ти работа немаш ли си? Какво само се занимаваш с такива. Ми тва е положението скапана държава, има пари тоя има връзки - прави си кво си иска. Да беше станал и ти като него. Същото се отнася и по назад в времето. Били комуняги били затваряли хората и крадяли. Ми да бехте станали вие комунягите вие да затваряте и крадете. Били партизани, слезли 44г от гората и зели власта, да я бяхте взели ВИЕ. То нестаа да седиш и да се вайкаш у форума и да окачваш нещо различно да се случи, щото те тия дето правят нещо -слизат от гората стрелят, крадат, добри или лоши те определят какво ще се прави, не тия дето седат.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 12 Сеп 2010, 22:24

Засега работата ми е такава, че имам принудителна отпуска два и нещо месеца лятото.
Тук просто коментираме, не се вайкаме. Има разлика.
Не искам да става с връзки. Парите не могат да не са сила. Просто връзките да ги няма. Достатъчно е. Не ми дреме за олигарсите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 12 Сеп 2010, 23:11

без връзки в целия свят не става,винаги е било така и винаги ще бъде,това е както винаги има посредсвени хора и винаги ще има лидери

Аватар

Мнение от dimithur » 13 Сеп 2010, 7:32

BMW_RIDER написа:
Ryapoff написа:Да насоча леко темата. Недосегаемите! Ония лекета с еднаквите цифри, наглият поглед и кухият израстък над врата.

Бе батка ти работа немаш ли си? Какво само се занимаваш с такива. Ми тва е положението скапана държава, има пари тоя има връзки - прави си кво си иска. Да беше станал и ти като него. Същото се отнася и по назад в времето. Били комуняги били затваряли хората и крадяли. Ми да бехте станали вие комунягите вие да затваряте и крадете. Били партизани, слезли 44г от гората и зели власта, да я бяхте взели ВИЕ. То нестаа да седиш и да се вайкаш у форума и да окачваш нещо различно да се случи, щото те тия дето правят нещо -слизат от гората стрелят, крадат, добри или лоши те определят какво ще се прави, не тия дето седат.

Бе то ти хубаво даваш акъли, ма аз всеки момент очаквам да започнат да се появат хора, дето тотално наистина да им е писнало и да се започне една хубава гражданска война ;) Е виж ги американците какво правят - някакъв застрелял 5 човека, щото жена му не му направила като хората бърканите яйца :mhihi: Ма то и тука така ще стане, 5 достатъчно откачени човека с по едно Казанлъшко АК знаеш ли колко демидж могат да причинят, докато "нашата полиция" се усети, че става нещо ;)
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 13 Сеп 2010, 10:55

dimithur написа:
Бе то ти хубаво даваш акъли, ма аз всеки момент очаквам да започнат да се появат хора, дето тотално наистина да им е писнало и да се започне една хубава гражданска война ;) Е виж ги американците какво правят - някакъв застрелял 5 човека, щото жена му не му направила като хората бърканите яйца :mhihi: Ма то и тука така ще стане, 5 достатъчно откачени човека с по едно Казанлъшко АК знаеш ли колко демидж могат да причинят, докато "нашата полиция" се усети, че става нещо ;)

Еми като нищо може да стане. Идеята ми е като стане това нещо какво ще е отношението към тия 5ма с Калашников. За едни ще са престъпници, за други тия дето най-после правят нещо. Как ще си ги спомняме след 30 год тия. Като поредните "поробители", или като "освободители" Монетата винаги има две страни.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 13 Сеп 2010, 11:07

Е.Димитров написа:без връзки в целия свят не става,винаги е било така и винаги ще бъде,това е както винаги има посредсвени хора и винаги ще има лидери

Що ли си мисля, че може и без връзки в белите страни да имаш добър живот? Поне по-може, отколкото тук.
BMW_RIDER написа: Като поредните "поробители", или като "освободители" Монетата винаги има две страни.

Пречупена през призмата на времето мисля, че постъпката им ще бъде запомнена с добро. Нужното зло с една дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 13 Сеп 2010, 11:10

Ryapoff написа:
Е.Димитров написа:без връзки в целия свят не става,винаги е било така и винаги ще бъде,това е както винаги има посредсвени хора и винаги ще има лидери

Що ли си мисля, че може и без връзки в белите страни да имаш добър живот? Поне по-може, отколкото тук.
.

Даде,казва му се "късмет" иначе,добър живот е много разтегливо понятие и то зависи от стандарта който подържаш или си подържал...

Аватар

Мнение от dimithur » 13 Сеп 2010, 11:14

BMW_RIDER написа:
Еми като нищо може да стане. Идеята ми е като стане това нещо какво ще е отношението към тия 5ма с Калашников. За едни ще са престъпници, за други тия дето най-после правят нещо. Как ще си ги спомняме след 30 год тия. Като поредните "поробители", или като "освободители" Монетата винаги има две страни.

Мдам, ако Ботев беше живял в 21 век щеше да е терорист :yes: :mhihi:
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 17 Сеп 2010, 17:39

Свобода, викате, другари:

http://news.ibox.bg/news/id_

17 годишен британец, който е изпратил „оскърбителен" имейл до Белия дом, получи доживотна забрана за влизане в САЩ.

Люк Ейнджъл е разследван, след като е изразил своята неприязън към президента Обама и американското правителство.

Според полицията имейлът е бил съдържал заплахи и оскърбителни думи.

„Полицията дойде в дома ми и ми казаха, че доживот ми е забранено да стъпвам в САЩ. Не се сещам какво съм писал, бях пиян, но мисля че нарекох Обама кретен.", заявява младежът.
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 17 Сеп 2010, 17:43

Според полицията имейлът е бил съдържал заплахи и оскърбителни думи.

При нас като си знаем, че първанов е тъп, та к'во?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата