Астън Мартин представи най-мощния атмосферен мотор
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Астън Мартин представи най-мощния атмосферен мотор
Астън Мартин ще представи в Париж най-мощния атмосферен мотор в света.
7 литровия 12 цилиндров атмосферен мотор на новия Астън е с впечатляващите 761 конски сили.
Новият модел на Астън Мартин се казва One 77 и влиза официално в продажба януари 2011г.,
като вече всички 77 бройки са платени и собствениците само чакат доставката си.
Цената на One 77 е 1,2 милиона бритиш паунд за бройка! Въпреки високата цена, луд фен на марката е предплатил за десет бройки, тоест оръсил се е 12 милиона паунда за десет бройки One 77! Това предизвика вълна от възмущение към ръководството на Астън Мартин от милионери, които не можаха да си поръчат One 77!
7 литровия 12 цилиндров атмосферен мотор на новия Астън е с впечатляващите 761 конски сили.
Новият модел на Астън Мартин се казва One 77 и влиза официално в продажба януари 2011г.,
като вече всички 77 бройки са платени и собствениците само чакат доставката си.
Цената на One 77 е 1,2 милиона бритиш паунд за бройка! Въпреки високата цена, луд фен на марката е предплатил за десет бройки, тоест оръсил се е 12 милиона паунда за десет бройки One 77! Това предизвика вълна от възмущение към ръководството на Астън Мартин от милионери, които не можаха да си поръчат One 77!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Астън Мартин представи най-мощния атмосферен мотор
Демирев написа: Въпреки високата цена, луд фен на марката е предплатил за десет бройки, тоест оръсил се е 12 милиона паунда за десет бройки One 77! Това предизвика вълна от възмущение към ръководството на Астън Мартин от милионери, които не можаха да си поръчат One 77!
леко да похеитърствам,някак си ми е гот,да те тресе снобарията да имаш пари и да не можеш да си купиш нещо

- Демирев
- ентусиаст
-
Мен ми е малко странно че дават да се поръчат десет бройки от един единствен клиент при положение че цялото производство се състои от числом и словом всичко общо 77 броя!
За какъв чеп са ти десет броя от един и същи модел?

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Да беше зел сичките тогава ...
За части бре, как за к'во 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Интересно на кви обороти се върти това...
Si non confectus, non reficiat.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
kiko написа:Демирев написа: Въпреки високата цена, луд фен на марката е предплатил за десет бройки, тоест оръсил се е 12 милиона паунда за десет бройки One 77! Това предизвика вълна от възмущение към ръководството на Астън Мартин от милионери, които не можаха да си поръчат One 77!
леко да похеитърствам,някак си ми е гот,да те тресе снобарията да имаш пари и да не можеш да си купиш нещо
Няма невъзможни неща, въпроса е каква е цената

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
астона ми е любима кола, адски красива ,но като се сетя как на едно представяне в топ или фифт гиър идваха три пъти с неква пътна помощ-хеликоптер да сменят ремък на сервото,щото се къса при повече натоварване в завой и некакси не ме грабнаха като клиент....! даже ми звъня тоя с 10те да зеем една от неговите ,че нямал място в гаража ,ма му отказах...! да се опраа беее....!!
Представили са баба си
Още 1938г има самолетен атмосферен двигател с мощност 1030к.с http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg - въпросният Merlin G

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Ама колко е гоуем тоя самолетния двигател
То хубаво нали ама дали ще се събере в една кола
Я дай едни мерки на този двигател - кубатура шдв

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
SKISA написа:астона ми е любима кола, адски красива ,но като се сетя как на едно представяне в топ или фифт гиър идваха три пъти с неква пътна помощ-хеликоптер да сменят ремък на сервото,щото се къса при повече натоварване в завой и некакси не ме грабнаха като клиент....! даже ми звъня тоя с 10те да зеем една от неговите ,че нямал място в гаража ,ма му отказах...! да се опраа беее....!!
фифт беше и вики го кара кенефа.ремъка изскачаше от ролките при отнемане на гаста...

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Демирев написа:Мен ми е малко странно че дават да се поръчат десет бройки от един единствен клиент при положение че цялото производство се състои от числом и словом всичко общо 77 броя!
той ги предплатил а с парите астън са построили цялата серия. иначе са нямали пари за това начинание най-вероятно.
така че този "клиент" всъщност е инвестор.
това е често срещан подход когато малка компания с ограничени финансови възможности прави нов (скъп) продукт.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Хм... е как става това не ми ясно.
77 х 1.2 = 92.4 млн паунда.
Нещо не разбрах как се разработва нов модел + двигател като на края изкарваш по-малко от 100 милиона.... нещо ми се губи по веригара.
Форд и Тойота инвестират по толкова само за разработката на нов двигател.
Нещо не разбрах как се разработва нов модел + двигател като на края изкарваш по-малко от 100 милиона.... нещо ми се губи по веригара.
- Демирев
- ентусиаст
-
Escape написа:Хм... е как става това не ми ясно.
Много неадекватни сметки правиш!
Да не би Ламборгини с 20-те си бройки Ревънтън по 1 милион евро = 20 милиона евро за цялата гама, да са зле или пред фалит или какво?
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3