Питане за гаранция на PC
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Питане за гаранция на PC
не го приемайте като реклама, а като съвет:
Всички компютърни конфигурации/вкъщи и за офиса/ съм си ги взимал от перси....
за 10тина години като техен клиент единствения проблем, който съм имал за около 10тина конфигурации са захранванията, които ги сменям на 4-5 години ... Като цени са по-високи, но всичко е ток и жица!
В мултирама си купих мишка, която не работеше и я върнах на следващия ден и те ми казаха, че ще ми я сменят, ако пазя опкавката, която не пазих .... Стана ми супер смешно и я "оставих" за ремонт ... Никога повече не ги потърсих, нито за тази мишка нито за каквото и да е било! Звъннаха ми след 4 месеца, че имало ремонтирана мишка за мен и им се посмях доволно и казах, че не ми трябва вече
за 10тина години като техен клиент единствения проблем, който съм имал за около 10тина конфигурации са захранванията, които ги сменям на 4-5 години ... Като цени са по-високи, но всичко е ток и жица!
В мултирама си купих мишка, която не работеше и я върнах на следващия ден и те ми казаха, че ще ми я сменят, ако пазя опкавката, която не пазих .... Стана ми супер смешно и я "оставих" за ремонт ... Никога повече не ги потърсих, нито за тази мишка нито за каквото и да е било! Звъннаха ми след 4 месеца, че имало ремонтирана мишка за мен и им се посмях доволно и казах, че не ми трябва вече

vlad0 написа:не го приемайте като реклама, а като съвет:
+1

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dimithur написа:vlad0 написа:не го приемайте като реклама, а като съвет:
+1Aз пазарувам от Стантек. Едно дънце ми изгоря, смениха го за една седмица без да задават никакви излишни въпроси (то горкото верно, че работи 1г и 11 месеца овърклокнато на макс
) .
Мойто още не се е предало а вече е клокнато от 10-тина годинки, вече не го ползвам аз, но знам че работи. Тия интел 815-ки излязоха вечни...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде да не обръщате темата в това "кой от къде купува и колко е доволен" 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Начина колегите са ти го казали... А аз няма да ти кажа откъде да пазаруваш, но ще те посъветвам какво да купиш.
Купи си лаптоп на Dell с гаранция Next Business day. Аз съм с трети пореден такъв. Нещо като се скапе, се обаждаш по телефона, установявате проблема и до един-два дни у вас идва техник, който ти сменя частта пред тебе...
Купи си лаптоп на Dell с гаранция Next Business day. Аз съм с трети пореден такъв. Нещо като се скапе, се обаждаш по телефона, установявате проблема и до един-два дни у вас идва техник, който ти сменя частта пред тебе...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
Днес го отнесох при тия мишоци..
Викам сега,ще им метна номера,с чужбина..и че някой друг,ще го вземе.Ама тия го отвориха и за поред път смениха видео картата(еб**и видео карата) и ми го върнаха.Викам .."Могло значи.. и тея"А то като има много работа и като ползваме услугите на други фирми се получава забавяне"
Едва ли ще си купя нещо пак от тея.. 

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Не е много по темата,ама имам едни въпросчета към вас.Значи преди 2-3 седмици си взех един Acer 7736ZG от Технополис и нали вече сложих си виндовс 7 и не се дълго се почнаха проблемите.Първоначално като го включех и директно черен екран,без да показва биос и т.н,но се чува как работи записвачката и вентилаторите на процесора и всичко си свети,но без екрана.След няколко включвания и изклювания се оправяше и работеше.Сега след половин час вкл./изкл. едвам тръгва като даже уин не зарежда.Въпроса ми е дали да го карам за софтуерен проблем в някой сервиз или директно да го карам в технополиса да го оправят ?
П.п търсих разни упдейти за биоса ама не успях да намеря.
П.п търсих разни упдейти за биоса ама не успях да намеря.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2