<<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: <<<<<Откраднати лаптопи!!!!!>>>>>
nightdriver написа:...не е много по темата , но да попитам защо в повечето случаи крадените лаптопи са без батерии ? Крадеца отделно продава батерията ли ?
В някои случаи продавачите избират да изложат лаптопа без батерия, щото стандартно лаптопа не е с поставена батерия като се пусне от завода, батерията седи отделно в окомплектовката и чака да бъде поставена... и за да може изложеният лаптоп да изглежда напълно чисто нов, а не пуснат да свети и като го погледне клиента да каже - "ма тоя не е нов бе, сигурно е работил тука поне 3 месеца...". Затова са без батериите.... което в този случай е било полезно... надявам се да е влошило с много условията по "продажбата" на тия лаптопи... да им приседнат, дано.
Малко извън темата, ма ако разчиташ на родната полиция да ги намери, не се надявай много ....

- DraxDomax
- Потребител
-
- Кара: Toyota RAV 4 2009 2.0 Gasoline
- Мечтае да кара: бавно, с готиното ми маце гола до мен
пиши на лс ако хората от армеец ги оставят непокътнати!
Благодаря предварително за посоченето на правописните ми грешки.
Тодор.
Тодор.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
dimithur написа:Малко извън темата, ма ако разчиташ на родната полиция да ги намери, не се надявай много ....
точно стакива ОФИЦИАНИ писма се изисква информация от доставчиците на интернет и се посочва въпросният МАК № .... ,по същият начин се издирват и мобилните нелефони ,а що е до свършване на работа ,то това зависи от коректността от доставчиците на интернет и мобилните оператори. Щото по външен вид и това, че са без батерии въпросните отнети вещи на колегата трудно ще се издирят. Пък и всичко става и минава през хора , които не идват в ПОЛИЦИЯТА да кажат "Аз откраднах .... " а по трудное да накраш накой да каже еди кой си открадна .... . Все пак успех в издирването на вещите ,ако не са намерени все още.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Естествено, нищо не се намери...
Но поне застрахователите платиха...

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3