глава се люшка-ветър повее,Бавария пее съскаща песен.Е30-328
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: глава се люшка-ветър повее,Бавария пее съскаща песен.Е30-328
нямам снимки от вътре бе. изкорубена е сега ,свалени са разни копчелъци и прочие. не става за снимане.
имам проблем с шоферската седалка ,закривена е на дясно,марко-предният собственик беше по-дебел от мене и я е разчекнал и са се чудя как да се боря да я опаянта...!
за сенника си прав ,були. много хора го казаха и аз ако сега трябва да сложа никога няма да го направя ,но вече е сложен и така хубаво е направен ,че ме е грях да го сваля....! седи верно стрелбищно ,всички джамове са с фолио ,но и него ако сваля ше си отворя работа с чистене 10 дена.... ! не че се влияя много от чуждо мнение ,но съм съгласен ,че не му е местото там.ма не ми се пипа. пак повтарям -колата е за каране -няма да я правя убийствено красива.страничните раздувки на вратите и задните калници са калпава и по-натам един м-паркет сигурно ще и кацне ,но сега предпочитам да фърля пари по управление и движение....
имам проблем с шоферската седалка ,закривена е на дясно,марко-предният собственик беше по-дебел от мене и я е разчекнал и са се чудя как да се боря да я опаянта...!
за сенника си прав ,були. много хора го казаха и аз ако сега трябва да сложа никога няма да го направя ,но вече е сложен и така хубаво е направен ,че ме е грях да го сваля....! седи верно стрелбищно ,всички джамове са с фолио ,но и него ако сваля ше си отворя работа с чистене 10 дена.... ! не че се влияя много от чуждо мнение ,но съм съгласен ,че не му е местото там.ма не ми се пипа. пак повтарям -колата е за каране -няма да я правя убийствено красива.страничните раздувки на вратите и задните калници са калпава и по-натам един м-паркет сигурно ще и кацне ,но сега предпочитам да фърля пари по управление и движение....
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
пейката отзад също, ако ще замахваш към сенника
едно липче ще и тича, къде, къде ..
а за 740-ката ... успех!

а за 740-ката ... успех!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Хубавица е, колега, щом не целиш оригинал, според мен визията си е супер...
с много здраве да й се радваш и да се носиш по кръстовищата..
като гледам амортисьорите, обаче, не си бил с М-ково ами със зелено Кони, моето е същото..
с много здраве да й се радваш и да се носиш по кръстовищата..

като гледам амортисьорите, обаче, не си бил с М-ково ами със зелено Кони, моето е същото..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Много добраааа
, Скиса много добре правиш , неги слушаи колата е бонбон , стига с тоя сток тунинг и м пакети . Това е една различна но уникална е30-ка

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Честито, да те радва много 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- SKISA
-
-
ейййй...извади ви очите тая пейка.
нема да я маана!
освен за чай- пейката наистина прилепя. усеща се. има и някакво огъване при по-висока скорост ,та ще се наложи да я боядисам с пластифицирана боя ,за да не се напука. пейката,освен да вади очи си и върши работата да прилепя,за найсти път казвам ,че колата няма да се прави сток и ориджинал ,та тия неща като задният сенник нема да и пречат. не стига ,че маанах допълнителният карбонов на края на пейката ми са и целата пейка....
във всеки случай спойлера на М-паркета много по-малко ми аресва....
иначе на вчерашният тест с новата рейка и каре и с новото окачване нещата седят мнооого,мноого различно. и волана ,дето и той вади очи и той остава,щото е по-малък от кожения и ми е доста по-удобен. красота не търсиме....! грейнаха и всички ламби на таблото и чека,сега вече сичко показва-оказа ,се че е имало изгорели ,а не датчици да не работят. мноо тарикатско мига надписа "М" в средата ,докато се чекне горе всичко. само АБСа не можах да му запаля лампа-не знам явно не е изведена ,щото АБСа работи -пробвах ,но жълта лампа за него на таблото не успях да запаля. температурата заспа с промиването и дифузьора ,но ще трябва малко да я погоня и да понапъна ,а и ел.перката си иска и тя закачане....

освен за чай- пейката наистина прилепя. усеща се. има и някакво огъване при по-висока скорост ,та ще се наложи да я боядисам с пластифицирана боя ,за да не се напука. пейката,освен да вади очи си и върши работата да прилепя,за найсти път казвам ,че колата няма да се прави сток и ориджинал ,та тия неща като задният сенник нема да и пречат. не стига ,че маанах допълнителният карбонов на края на пейката ми са и целата пейка....

във всеки случай спойлера на М-паркета много по-малко ми аресва....
иначе на вчерашният тест с новата рейка и каре и с новото окачване нещата седят мнооого,мноого различно. и волана ,дето и той вади очи и той остава,щото е по-малък от кожения и ми е доста по-удобен. красота не търсиме....! грейнаха и всички ламби на таблото и чека,сега вече сичко показва-оказа ,се че е имало изгорели ,а не датчици да не работят. мноо тарикатско мига надписа "М" в средата ,докато се чекне горе всичко. само АБСа не можах да му запаля лампа-не знам явно не е изведена ,щото АБСа работи -пробвах ,но жълта лампа за него на таблото не успях да запаля. температурата заспа с промиването и дифузьора ,но ще трябва малко да я погоня и да понапъна ,а и ел.перката си иска и тя закачане....
SKISA написа:ейййй...извади ви очите тая пейка.нема да я маана!
..........
нека си стои бре, пейчица под навес-ехааа ...

- SKISA
-
-
пейка,навес,лип.....! такова има -такова ше карам...
със свален спойлер определено се усеща другояче.... пробано!!!
със свален спойлер определено се усеща другояче.... пробано!!!
- SKISA
-
-
айде честито първи куки с виолетка....! 10 кинта за каране без книжка на бояна от страна на Кико ,който па ме изнерви ,щото му е твърд съединителя и рипа като коза колата-......!
иначе я поразтрих-ареса ми. на Раковска ме спре друг ушав и вика: не бе -нищо! просто да я видим,че мноо се чуваше от светофара....
отделно явно никой не разбира немски,щото гледат документите като заразни бацили у ръцете си....! дай вика договора -ония вечерта на Бояна ,а той го държи у ръцете си и го размахва! ма верно ли за толко я купи!? ми за толко!
обаче номерата ми изтекоха и са треа се ходи в кат вече.....!кофти.
иначе на семинарията некво задръстване като у петък преди празници на цариградско и седех,седех,разхода се качи до 16 и по едно време си надух саундтрака от БедБойс2 има едни полицейски сирени на една от песните и тия па взеха ,че се дръпнаха две коли пред мене и минАх като на парад.....
голем цирк...!

иначе я поразтрих-ареса ми. на Раковска ме спре друг ушав и вика: не бе -нищо! просто да я видим,че мноо се чуваше от светофара....

отделно явно никой не разбира немски,щото гледат документите като заразни бацили у ръцете си....! дай вика договора -ония вечерта на Бояна ,а той го държи у ръцете си и го размахва! ма верно ли за толко я купи!? ми за толко!
обаче номерата ми изтекоха и са треа се ходи в кат вече.....!кофти.
иначе на семинарията некво задръстване като у петък преди празници на цариградско и седех,седех,разхода се качи до 16 и по едно време си надух саундтрака от БедБойс2 има едни полицейски сирени на една от песните и тия па взеха ,че се дръпнаха две коли пред мене и минАх като на парад.....
голем цирк...!

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:иначе на семинарията некво задръстване като у петък преди празници на цариградско и седех,седех,разхода се качи до 16 и по едно време си надух саундтрака от БедБойс2 има едни полицейски сирени на една от песните и тия па взеха ,че се дръпнаха две коли пред мене и минАх като на парад.....
голем цирк...!![]()

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
доста добро изпълнение е30
качи снимки
качи снимки

- Pr0gI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G11/F26
страшна е Е30-ката. Тва ми е мечта и на мен.. дано сега в Англия да намеря някоя М3 в което се съмнявам
и внимавай с 740 повървяват доста както са големи и тежки

и внимавай с 740 повървяват доста както са големи и тежки

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Скис, честита да ти е машината. Със здраве да си я караш. Верно е, че има мнения много, но важно е това на теб да ти е на сърце. 

- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
- SKISA
-
-
venom888 написа:Няма ли дискове отзад
що па да нема дискове отзад!?
има отпред,отзад и на таблото един ,дето свири...