Oткраднато ли е Е36 ?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Oткраднато ли е Е36 ?
Колеги, не знам дали темата е за тук, ако модераторите преценят да я преместят на подходящо място.
Пред моя блок в Младост от една седмица е спряно Е36, черно, с горепосочения номер.
Понеже е леко затънтено мястото и рядко спират чужди коли, а още по-малко да не се местят седмица, а пък и съседите се чудят на кого е...
Джамбазите ползват следния метод - крадат я от някъде и я спират в друг квартал докато искат откуп.
Зачудих се дали не е подобен случай и този, затова и пускам темата. Не знам дали все още се крадат тези коли, но все пак ако може да се помогне...
Пред моя блок в Младост от една седмица е спряно Е36, черно, с горепосочения номер.
Понеже е леко затънтено мястото и рядко спират чужди коли, а още по-малко да не се местят седмица, а пък и съседите се чудят на кого е...
Джамбазите ползват следния метод - крадат я от някъде и я спират в друг квартал докато искат откуп.
Зачудих се дали не е подобен случай и този, затова и пускам темата. Не знам дали все още се крадат тези коли, но все пак ако може да се помогне...
Последна промяна zmeyan на 30 Сеп 2010, 4:14, променена общо 1 път
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Oткраднато ли е Е36 СА1903РВ ?
Обади се на 112, информирай оператора за нещото и мястото, куките ще дойдат да проверят за какво става въпрос на място.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
NikiNikolov написа:Обади се на 112, информирай оператора за нещото и мястото, куките ще дойдат да проверят за какво става въпрос на място.
Toчно!
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Колега, няма и 20% от хората, каращи BMW влизат в този форум, както казаха колегите - обади се на 112, мен ме съмнява една седмица да я зарежат там ако е крадена, ясно е че пред блок дето едва ли не всеки си има място ще се забележи 

Think. Believe. Dream. Dare...
А и евала за подсещането, да го направиш 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Живея с полицай и знам практиката - ако се иска откуп за колата обикновено дори не се информира полицията, затова и постнах темата. Блокът е малко особен (живущите) - всичко се следи, а мястото хем е забутано, хем не е "забравено от бога".
Ако моят баварец изчезне, тук ще едно от първите места, където ще се чуе - на един познат така му намериха колата - колега от форума (ауди) прочел, видял, съобщил...
Собственикът си взе колата, ала след 1 седмица я намери пред блока си изпотрошена - не знам дали не е по-добре да се дадат парите, даже и ако си намериш колата - такава ни е държавата
Ако моят баварец изчезне, тук ще едно от първите места, където ще се чуе - на един познат така му намериха колата - колега от форума (ауди) прочел, видял, съобщил...
Собственикът си взе колата, ала след 1 седмица я намери пред блока си изпотрошена - не знам дали не е по-добре да се дадат парите, даже и ако си намериш колата - такава ни е държавата

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
да не си в младост 4
и аз имам 1 кола в младост която не се кара вече 2ра година и е на затънтено място в близост до новото метро ама никой не ме потарсил . не се занимавайте с тия изоставени коли щот накрая се оказват на някой съсед по вход и т.н. 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Младост 1.
Тази сутрин гледам, че колата е преместена.
Предлагам темата да се изтрие или поне да се смени заглавието, за да не се вижда номерът на колегата. Предполагам, че проблемът му е решен (ако е имало такъв) или то поне вече не мога да помогна.
Тази сутрин гледам, че колата е преместена.
Предлагам темата да се изтрие или поне да се смени заглавието, за да не се вижда номерът на колегата. Предполагам, че проблемът му е решен (ако е имало такъв) или то поне вече не мога да помогна.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Дай "промени" на първият пост и сам можеш да промениш заглавието. 

10 мнения
• Страница 1 от 1