:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
за всички нахални шофьори и "средностатистически мутри" има закони, а за тези няма ... няма и да има
е**ти самочувствието имат, то поне да е подплатено с нещо, ами като гледам по нищо не се различават от обикновените мутри, включително и в тази тема
е**ти самочувствието имат, то поне да е подплатено с нещо, ами като гледам по нищо не се различават от обикновените мутри, включително и в тази тема

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
dimithur написа:Аз нещо не разбрах обаче от целата история. Значи бусаджията твърди, че е карал след камион. Как са успяли да се разминат с камиона, пък с него не са (той карал уж след камиона) , та му се наложила да бега в дясно и да се центрира в мантинелата ? Не че ги оправдавам тея нещастници, ма просто нещо в целата история не се връзва
днеска чета по вестниците че,след оглед на 3те коли от кортежа на първанката няма и грам следа от удар

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Онзи ден на 22 когато беше деня на Независимостта имаше празнична заря-проверка и други мероприятия тук в Търново и не стига че бяха блокирали половината град,ами и като се прибирах през заобиколния път до Горна Оряховица, на магистралата откъм Варна идваха част от големите личности там,в подобен кортеж и три от водешите коли,явно с цел да завладеят по-голяма част от пътя толко бяха навлезли в моето платно че едва се разминахме-искаха да ме вземат наобратно до Търново,идва си спасих огледалото и другата страна от мантинелата! Не мисля че имаше нужда на абсолютно свободно шосе да карат така! :?
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма чай бе....!! от къв зор ше ми карат в средата или в края или на майка им в ....!??? те са участници в движението и не е нужно да превземат града ,за да минат! ако са стреляли по тях или е имало нападение ,или некой ги преследва, за да махне тъпата тиква на първанката съм съгласен да си свършат работата ,да изблъскат неколко коли, да карат по този начини да осигурят място за бягство на жертвата - горката......! ма никой нито ги преследва по пътя ,нито им пречи кой знае колко,достатъчно са тренирани ,за да могат да избягнат много от евентуално възникнали ситуации и да не стане беля ....! на магистрала с две платна/щото ние с повече нямаме/ ок-да дойдат отзад ,да ми присветнат и да си отлетят напред, ма на нормален път да ми карат в средата ,да притискат хората ,да карат в насрещното......от къв зор!?!?!? веднъж ми се е случвало още с жельо да ме затиснат до ндк с двата мерца и понеже случайно ги познавам вечерта ги псувах ,ма яко и ми мънкат като женки....! преди година някъде па на серго пилотната ми изскочи на семинарията -посока пионер и ме засече в мойто платно при положение ,че се прибрах плътно в дясно и останаха още едно мое платно и три техни....
залухава работа.
залухава работа.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Замислете се малко!
Пешо компира като го охраняват три Ге класи с пет гардероба вътре - сами бягате 20 метра встрани...нали?! Ако ги видите обаче! Защото често те прелитат...докато НСО колите се виждат отдалеч с всевъзможната си сигнализация!
В крайна сметка помислете малко че няма как да ви допуснат да доближите на 4/5 метра до президентската кола и затова когато се придвижвате в насрещното "изблъскват" всички коли отстрани!
Пешо компира като го охраняват три Ге класи с пет гардероба вътре - сами бягате 20 метра встрани...нали?! Ако ги видите обаче! Защото често те прелитат...докато НСО колите се виждат отдалеч с всевъзможната си сигнализация!
В крайна сметка помислете малко че няма как да ви допуснат да доближите на 4/5 метра до президентската кола и затова когато се придвижвате в насрещното "изблъскват" всички коли отстрани!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Демирев написа:Замислете се малко!
Абе братле,аз съм сама кола! Пред и зад тях нямаше никой!Карам си плътно в моето платно.Разминаваме се.За какъв х*й ме притискат??????Ми да затворят и магистралата доде дойдат па да я отворят?А ако на моето място беше приятелката ми която отскоро има книжка? а? Дали щеше да успее да прекара Е34-ката през тая тясна пролука създадена без да има причина а? или щеша да се размаже в мантинелата или в тях! И да ме дават по новините като ш**ан терорист блъснал се в кортежа! Айде няма нужда! Не аз бях в тяхното платно!А те в моето! Защо ли??
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- SKISA
-
-
не може да изблъскват хората по пътищата. или да не карат там ,щом сме им близо на 4м ,или да направят по-широки пътища, или да затварят целият път като минават...! тва са решенията. не да създават ситуации!! те са там да предотвратяват ситуации не да ги създават...
Вчера видях кортежа Ауди А8, S класа и Ленд Круизър 100 (може би?) и мога да кажа, че в като се включиха в градското движение на Варна си караха съвсем спокойно. Чак се изненадах, но сега разбирам за гафа в Ловеч и може да са били инструктирани.
Селото се оказа точно във града
Абе какво ще изблъскват!?
то като е президент да не е господ?
с какво неговият живот е по-важен от моя?
този, който би трябвало да е символ на държавността, нарушава законите и застрашава човешки животи
SKISA е прав, да направят закон в който да пише, че имат право безпричинно да избутват хората от пътя, че са задължени да не ги доближават по-малко от 5 м., че винаги са прави и т.н. и тогава да правят, каквото си искат
нали са там за съвсем други задачи, а не да се правят на велики

този, който би трябвало да е символ на държавността, нарушава законите и застрашава човешки животи

SKISA е прав, да направят закон в който да пише, че имат право безпричинно да избутват хората от пътя, че са задължени да не ги доближават по-малко от 5 м., че винаги са прави и т.н. и тогава да правят, каквото си искат
нали са там за съвсем други задачи, а не да се правят на велики

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
© написа:Абе какво ще изблъскват!?![]()
![]()
този, който би трябвало да е символ на държавността, нарушава законите и застрашава човешки животи![]()
а да си е*** м**
все пак ние ги избираме, не са спуснати от небето
Зор е докато ги изберем, после се чудят как да се опазят от народната любов

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Ми не знам амаааааа все си мисля ,че момчетата от НСО просто си вършат работата
Дали харесваме Гоцето или не ,няма никво значение...... Все пак е държавен глава
Според вас кой от кого копира? Мутренските охрани от НСО или обратното? Като се има на предвид повечето охранки от къде са тръгнали ,съм склонен да си мисля ,че просто така ги обучават още в Симеоново ,Враня или където и да било там......

Дали харесваме Гоцето или не ,няма никво значение...... Все пак е държавен глава

Според вас кой от кого копира? Мутренските охрани от НСО или обратното? Като се има на предвид повечето охранки от къде са тръгнали ,съм склонен да си мисля ,че просто така ги обучават още в Симеоново ,Враня или където и да било там......

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз за това изкам на един такъв път да се засекат едни такива от нсо с онея играчите с г класите да видим кои кого,ама еи така на завой да имат 2-3 сек. за преценка от двете страни
- SKISA
-
-
kiko написа:аз за това изкам на един такъв път да се засекат едни такива от нсо с онея играчите с г класите да видим кои кого,ама еи така на завой да имат 2-3 сек. за преценка от двете страни
ми мога да се обзаложа ,че играчите горят.....!!!
вършенето на работа не означава да създават предпоставка за произшествие ,а да предотвратят такова. да предпазят оня вътре ,а не да го заплашат с такова каране.....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е то нали така преди година две, умря един шофер на гоце, уж да го предпази и пилотната се врязала челно в тир...
, и го наградиха де посмъртно, кои крив кои прав се незнае...кви закони търсите, боли ги @уя за вас/нас....

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Демирев написа:Замислете се малко!
8 години возех разни отговорни другари и никога никой,нито аз нито колегите сме притискали други коли (говоря за частна охрана,не нсо),обаче са ме засичали коли на нсо на магистралата пловдив-софия,е там където е летището преди години (около 1999 година) и чак влизат в моето платно-през 3 платна,не че съм юклия,ама карах линкъл навигатор и то в средната лента-влизат ми в насрещното и чак ми светкат-ми съвсем спокойно си карах и не се отместих (се пак средна лента на "летището" ),светкаха,ама минаха-откачена комплексарска работа...