Outlet на Адидас на Ботевградско шосе?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Outlet на Адидас на Ботевградско шосе?
Чух, че бил много готин.. Някой може ли да ми обясни къде се намира на ботевградско?
Благодаря
Благодаря

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- san4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '92 Е36
Re: Outlet на Адидас на Ботевградско шосе?
Казаха ми че най-скъпите маратонки били 50лв
Обясниха ми го, че е малко преди околовръстното от дясната страна след няква бензиностанция, май ОМВ ...

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Добре, а малко по-точно къде е? Защото по това описание едва ли ще го намеря...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
san4o написа:Казаха ми че най-скъпите маратонки били 50лвОбясниха ми го, че е малко преди околовръстното от дясната страна след няква бензиностанция, май ОМВ ...
Точно на кръстовището се пада не след ОМВ, а преди това в дясно, но самия Аутлет е отвратителен. Няма почти никаква стока, не знам как са ти го похвалили. По добре отиди в Аутлет центъра на Младост 4, точно зад хит се намира. Избора там е в пъти по голям. Сега чувам са открили много голям аутлет център на цариградско, близо до Метро...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
krystal написа:Точно на кръстовището се пада не след ОМВ, а преди това в дясно,...
на светофара на автогарара ли имаш в предвид?
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
krystal написа:san4o написа:Казаха ми че най-скъпите маратонки били 50лвОбясниха ми го, че е малко преди околовръстното от дясната страна след няква бензиностанция, май ОМВ ...
Точно на кръстовището се пада не след ОМВ, а преди това в дясно, но самия Аутлет е отвратителен. Няма почти никаква стока, не знам как са ти го похвалили. По добре отиди в Аутлет центъра на Младост 4, точно зад хит се намира. Избора там е в пъти по голям. Сега чувам са открили много голям аутлет център на цариградско, близо до Метро...
Зад Техномаркет и Метро е този МОЛ и наистина е Доста Голям на Английска верига но още не е отворен въпреки че по план трябваше да отвори до тази Коледа!!!
http://www.gvagrimley.co.uk/x6297.xml
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз го посетих и съм доволен. Купих си 3-4 много яки неща на доста изгодни цени според мен - под 50% от масовата цена по магазините. Доста по-добре е от този в Принцес.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
И новия аутлет на найк срещу метро люлин също не е лош.
обичам BMW
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Утре вечер ще се открива още един нов аутлет, но имам чувството че ще е далеч от смисъла на тази дума и ще мяза повече на The Wall примерно
Но ще ви дам повече инфо утре вечер

То тука са бахти измислените оутлети дето нямат нищо общо със някой "оутлет"...... това че цените са 10-20% по-ниски не се доближава дори малко до западните такива.
Когато мога да вляза и да си купя тениска Адидас Климате за $10 тогава ще ги призная.Ама до тогава не искам и да стъпвам щото само се дразня. В УС си купих тъкмо излезлите маратонки Пума Дукати (тогава бяха топ модела) за някви $130 при цени в БГ 289лв.... какво говорим повече. Идеята ми е че на цените от тукашните оутлети на запад може да си купиш последните модели.
Ако някой толкова иска да си понапазарува ...да хване самолета до Милано примерно (80лв отиване + връщане с 3 месечна резервация) и там вече има истински оутлети, намаления (по 70% от цена която е по ниска от БГ) и т.н.
Когато мога да вляза и да си купя тениска Адидас Климате за $10 тогава ще ги призная.Ама до тогава не искам и да стъпвам щото само се дразня. В УС си купих тъкмо излезлите маратонки Пума Дукати (тогава бяха топ модела) за някви $130 при цени в БГ 289лв.... какво говорим повече. Идеята ми е че на цените от тукашните оутлети на запад може да си купиш последните модели.
Ако някой толкова иска да си понапазарува ...да хване самолета до Милано примерно (80лв отиване + връщане с 3 месечна резервация) и там вече има истински оутлети, намаления (по 70% от цена която е по ниска от БГ) и т.н.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ескейп, много точно казано... има и вариянта да купиш и от фактори стор, и тогава вече цената е къде къде по-ниска...
у нас аутлета си е чист магазин, направо ме дразнят с тез цени...
у нас аутлета си е чист магазин, направо ме дразнят с тез цени...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Escape написа:То тука са бахти измислените оутлети дето нямат нищо общо със някой "оутлет"...... това че цените са 10-20% по-ниски не се доближава дори малко до западните такива.
Точно затова ми хареса въпросния магазин, защото най-много се доближава до термина "аутлет" от всички, в който съм влизал в България.
Иначе точно тениска ClimaCool много джиджана си купих за 15лв от там

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
колеги артикулите на тези цени в този магазин са мостри маратонките с въпросните цени са например само номер 42.5 ,и държа да отбележа,че дрехите са също един размер м -става въпрос за мъжките, за жените незнам как стой въпроса.
Въпросните артикули ги има само 1-2 седмици първия ден персонала на целия адидас България и техните прятели,прятели на прятели и прочай изкупуват всичко с още 30 процента надолу и след това остават само боклуците,в момента даже няма нищо на тези цени има само 5-6 на дръгливи много грозни шарени мрежести маратонки и много грозни 20 на фанелки и блузи модели от 80 те години,
Друго всичко си е на "нормалните" за българия аутлет цени.
Въпросните артикули ги има само 1-2 седмици първия ден персонала на целия адидас България и техните прятели,прятели на прятели и прочай изкупуват всичко с още 30 процента надолу и след това остават само боклуците,в момента даже няма нищо на тези цени има само 5-6 на дръгливи много грозни шарени мрежести маратонки и много грозни 20 на фанелки и блузи модели от 80 те години,
Друго всичко си е на "нормалните" за българия аутлет цени.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хвърляите по едно око поне от кога са темите де
и да не офф все пак ,днеска направо се втерщих
разхождам се по славейков и гледам няква опашка пред магазина на наик направо останах без думи,да седя и да се редя пред магазин за маратонки все едно е кризата за хляб по времето на жан виденов! и то дремат отвън а не поне да влезна и да си избера нещо и ако ми хареса ок ще почакам ама ей така за спорта, не знам кви лумпени са тези хора 

и да не офф все пак ,днеска направо се втерщих

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2