Антиромско шествие - глас в пустиня ?!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Антиромско шествие - глас в пустиня ?!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3286591
"Над 150 души се събраха пред пилоните на НДК, откъдето тръгнаха на антиромско шествие.
Те преминаха по централните улици на София под звуците на възрожденски песни, които се редуваха със скандирания "България, събуди се", "Няма да търпим и да мълчим" и "Елате с нас, протестът е за вас".
Според организаторите от Българския народен съюз (БНС) правителството и Министерството на вътрешните работи проявяват престъпно бездействие.
На няколко пъти докато вървяха, от вътрешността на шествието се чуваха призиви за оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов, събобщава "Дневник".
Протестиращите обвиниха правозащитните организации за това, че подкрепят "безчинствата и издевателствата на циганския терор"."
Това е част от цялата статия... Усеща се вече етническото напрежение и Българинът показва, че почва да му писва (на Всички Ни е писнало, но Всички си траем...) ... Знам, че имаше такива теми, които не водеха до нищо, знам че и тая няма да доведе до нещо съществено, но нека все пак да покоментираме...
Както бях писал във Фън-а ...
"От новините 2082 година:
- В София са избухнали безредици в българския квартал..."

"Над 150 души се събраха пред пилоните на НДК, откъдето тръгнаха на антиромско шествие.
Те преминаха по централните улици на София под звуците на възрожденски песни, които се редуваха със скандирания "България, събуди се", "Няма да търпим и да мълчим" и "Елате с нас, протестът е за вас".
Според организаторите от Българския народен съюз (БНС) правителството и Министерството на вътрешните работи проявяват престъпно бездействие.
На няколко пъти докато вървяха, от вътрешността на шествието се чуваха призиви за оставката на вътрешния министър Цветан Цветанов, събобщава "Дневник".
Протестиращите обвиниха правозащитните организации за това, че подкрепят "безчинствата и издевателствата на циганския терор"."
Това е част от цялата статия... Усеща се вече етническото напрежение и Българинът показва, че почва да му писва (на Всички Ни е писнало, но Всички си траем...) ... Знам, че имаше такива теми, които не водеха до нищо, знам че и тая няма да доведе до нещо съществено, но нека все пак да покоментираме...

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Антиромско шествие - глас в пустиня ?!
Нека не забравяме ,че всичко си има граници
Българинът е търпелив......, но за сметка на това избухлив

Българинът е търпелив......, но за сметка на това избухлив

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
uCnaHeTcA написа:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3286591
![]()
![]()
![]()
Всички дето им е писнало и т.н. какво предлагат да се направи? Да изразиш недоволство и да скандираш лесна работа. Решението на проблема заради който се скандира е вече трудна.
Пак питам? КАКВО според вас трябва и може да се направи, какво бихте направили ако бяхте в властта.
Инфантилните мнения от типа да се избият на сапун и т.н, които са невъзможни при сегашното положение - орагнизаций за човешки права, ЕС и т.н. да се спестят.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:
Пак питам? КАКВО според вас трябва и може да се направи, какво бихте направили ако бяхте в властта.
Инфантилните мнения от типа да се избият на сапун и т.н, които са невъзможни при сегашното положение - орагнизаций за човешки права, ЕС и т.н. да се спестят.
Аз и да имах възможност бих пропуснал този протест точно.
А какво предлагам е чисто и просто прилагане на закона за всички еднакво. Айде там за премиерът и министрите, може да си остане така. Но за обикновените хора, били те българи, цигани, турци, афганистанци, севернокорейци, виетнамци, суданци, французи, американци, папуаси и германци, да се прилага еднакво за всички. И правата, и задълженията да бъдат еднакви. Щом шанел могат, ние с к'во сме по-малко от тях?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Какво бих направил ако съм във властта ли. Ами първо ще се опитам да спечеля гласовете на българите по трудния начин, вместо да подкупвам ромите с кебапчета и пет кинта. Второ ще ги накарам да спавзат законите както всички останали, със съдействието на полицията и жандармерията. Организациите за защита правата на малцинствата? Ами американците имат един много хубва израз - няма да бъдат толерирани. И ромите(мангалите) ще си седнат на гъза и ще си свият ушите. Живея в град с много черна сган и съм запознат с техния начин на мислене. Циганите не са толкова смели, даже са доста страхливи. Просто трябва да им се покаже, че не им минават номерата за расова дискриминация и разни подобни. Поне една хубава черта има това правителство, не толерира чак толкова мангалите. Преди беше направо отврат. Като дойдеше Сергейчо и направо при мангалите се забиваше да им се мазни. И сега неговите хора като видят циганин се хвърлят все едно са видяли майка си.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
при повече от едно дете,да плащат висок данък
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Ако трябва да изразя всички чувства които напират в мен само при прочита на думата МАНГ@Л, леле мале, ще трябва перманентен бан да ми сложат. За това ще се въздържа само с: bloody hell, holy cow, what the hex, what the F is going on here, damn it, the F word !!! Аман от сосмангесциганестуркес Инджи простотии, може да съм краен, ама нямам нищо против да ме гледат негрите с тоя готин неразбиращ поглед ама като видя някой цветнокож и направо животинското напира в мен да го напсувам на езика му: "Йок секрет мангал майкерун курбан чорба сакъз!!!" 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
BMW_RIDER написа:Пак питам? КАКВО според вас трябва и може да се направи, какво бихте направили ако бяхте в властта.
каквото направиха французите - еднопосочен към индия

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
павката написа:при повече от едно дете,да плащат висок данък
А така ли? И откаде ще вземат парите за тоя данък. И като не го платят кво ще стане? Ще му запорират сметката? Ще му убият детето? Ще го пратят в затвора, където е по хубаво отколко у тех и има безплатна храна. Ако се вкара такъв закон пак ще е срещу обикновенния човек който иска повече от 1 дете.
В грешка сте всички. Законите си ги има, и дори и да се прилагат просто са неефективни срещу мангалите. Неможе да наложиш 100 лв глоба на някой който няма официално 2, няма работа, няма осигуровки и т.н. и няма какво да му вземеш.
Само ЯК общественополезен труд може да ги оправи донякъде
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:павката написа:при повече от едно дете,да плащат висок данък
А така ли? И откаде ще вземат парите за тоя данък. И като не го платят кво ще стане? Ще му запорират сметката? Ще му убият детето? Ще го пратят в затвора, където е по хубаво отколко у тех и има безплатна храна. Ако се вкара такъв закон пак ще е срещу обикновенния човек който иска повече от 1 дете.
В грешка сте всички. Законите си ги има, и дори и да се прилагат просто са неефективни срещу мангалите. Неможе да наложиш 100 лв глоба на някой който няма официално 2, няма работа, няма осигуровки и т.н. и няма какво да му вземеш.
Само ЯК общественополезен труд може да ги оправи донякъде
А точно, първото свястно мнение в цялата тема

dimithur написа:
А точно, първото свястно мнение в цялата темаЩом онея червените преди са можели да ги накарат да работят и сега ще може
Бях и на миналия протест, бях и на този и на следващите ще съм, тенденцията е хората да нарастват двойно на всеки следващ
Нямало било смисъл от тея протести, дрън дрън - ми хубаво стойте си по къщите, заключвайте се и се молете и на вас да не ви се случи, това ви е другия избор . А медиите и в частност най-противообществената такава БТВ, от която в последствие преписаха и всички останали, твърди че сме искали оставката на Цветанов
Ма следващия път ще ми снимат подметките на кубинките, де*а и шиб*&*& смотани нещ*&*( , как се опитват да ни настройват един срещу друг. И тъпаците им верват нали, точно медиите са тия, които имат най-голяма вина за сегашния ни батак, все повече се убеждавам в това
Ми аз к'во казах, законите да се прилагат еднакво за всички. Не бай мангал да ми взима социални помощи и по цял ден да ебе розата, че да му народи 10 чейвета...
БТВ подкрепя доган според мен, затова спрях да я гледам(поне избягвам), предпочитам Нова или по диема някоя кобра да гледам. Това оф-топик.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
да ги пращат да чукат камъни по цел ден докат им се изясни да им пикая фейса.Как може Българите със заплата от 300 лв. да си плащат токове и сичко останало,а мангустите да крадат и да си мислят,че всичко е тяхно,....нека да приложат някакви по-крайни мерки.Нямали к'во да им земат,ми еднопосочет за Африка,то там е без това е като в циганско гето.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Глас в пустиня естествено.
От БНС се възползват от най-популярната тема напоследък, за да спечелят малко внимание и бъдещи гласоподаватели. Същото беше и с АТАКА, а сега ги виждаме - в коалиция с управляващите, получиха си постовете и сега АТАКА е по-ниска от тревата, и само си мълчат, козируват на Бойко и цоцат.
Иначе съм съгласен, че законите трябва да са еднакви за всички и бих подкрепил едно такова шествие ако се организира от по-нормални хора.
От БНС се възползват от най-популярната тема напоследък, за да спечелят малко внимание и бъдещи гласоподаватели. Същото беше и с АТАКА, а сега ги виждаме - в коалиция с управляващите, получиха си постовете и сега АТАКА е по-ниска от тревата, и само си мълчат, козируват на Бойко и цоцат.
Иначе съм съгласен, че законите трябва да са еднакви за всички и бих подкрепил едно такова шествие ако се организира от по-нормални хора.
Hack0 написа:Глас в пустиня естествено.
Викаш цоцали си само Атака ? А случайно да си разбрал, че съвсем наскоро закриха измамната комисия за защита от дискриминация ? Това че Волен не ходи по площади и паланки да вика като ненормален, не значи, че си нямат в момента много градивна политика

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2