Поредната глупост на АутоБилд! :)
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Поредната глупост на АутоБилд! :)
мен лично р8цата ми е по-симпатична от М6-цата
и двете са стари модели вече, двете са бюджетни решения...
чесно казано един нисан винаги бих го предпочел и пред двете =)
и двете са стари модели вече, двете са бюджетни решения...
чесно казано един нисан винаги бих го предпочел и пред двете =)
No bling at the Ring
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
acho.rs написа:Хората са пресметливи и всеки цент се използва по най-пълноценния начин. Хората са си изчислили че една нова кола на изплащане ще им излезе по-евтина откъм поддръжка, а и е в пъти по-надеждна.
Казаха ти го нормално хората . Не съм казал , че не искам да им имам парите или че живея по-добре , а за това че правят уникално малоумни сметки и това което казваш , губи още повече смисъл - ако си ценят парите , няма да губят по 50% от стойността на колите си![]()
И да ти споделя още нещо - в Ирландия , си изключват телевизорите от контакта , не заради друго , а за да пестят от ток ... Тока на една къща там е към 70 евро на месец а минималната заплата е 9 евро на час ... От гасенето спестяват , около 0.50 ерво на месец а един бургер с картофи е 10 евро , та не ги мисли за най-умните , тия дет имат пари
Ами да , а тука кво тока ти е 150 лв заплата 500 ама въпреки това не гасиш ТВ нали щото сме големите тарикати , а хората просто гледат да спестят отвсякъде макар и центове , ние тука на Гол Тумбак Чифтак Пищови и чалгия така малко за цвят. Ама това е нормално човек цени като има , а като нямаш нищо профукваш с лека ръка.
Стига разводняване на темата , че ще стане безмислен и най-лошото безкраен спор

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ти тотално отказваш да разбереш , какво ти говорим - КАКВО ПЕСТЯТ , КАТО ПРЕЗ 3 години си продават колата с 50% загуба на стойност и вземат нова с 20% оскъпяване на лизинг - вземат кола за 100 000 , с лизинга излиза 120 000 след 3 години се продава за 50 000 - така вече разбра ли какво се има в предвит или пак ще почнеш - ама ние зимаме по 78 лева заплата и сме мизерници

Binev_OuT написа:Какво общо намериха в двете коли,че ги сложиха един до друг в сравнителен тест.
Но така ще е след като БМВ няма модел в класа на Р8.
ми взели са най-бързото бмв и са го сравнили с най-бързото ауди.. но мисля, че общите неща свършват до там. ние нямаме еквивалент на р8 което е една фантастична кола.
аз лично си мисля, че аудито е много по-сериозен автомобил за ентусиаста, докато бмв-то е по-хубавата всекидневна кола. моето скромно мнение е, че м6-цата я виждам само като кабрио да се вписва. големи растояния, слънцето свети... гт ал фреско за семейство с две малки деца.
а това написаното от аутобилд- не видях почти нищо вярно. предполагам че е някакъв недъгав гугъл-превод и затова е станала таква каша.
бмв-то не седи по-добре на пътя от аудито на скорост. и двете са добри, но аудито има по-добрия баланс.
бмв-то не е с по-добрата скоростна кутия. дсг-то е години напред от допотопно-усещащото се смг
ауди-то не е по-лакомо. изобщо ако ще ги мериме кое колко лапа- не са за нас тия коли

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
а това написаното от аутобилд- не видях почти нищо вярно. предполагам че е някакъв недъгав гугъл-превод и затова е станала таква каша.
И аз това си помислих при първоначалния превод , тотално объркващи са статиите , но не предположих , че огромна медия , като ауто билд , може да си позволи да превежда по този начин ...
acho.rs написа:Ти тотално отказваш да разбереш , какво ти говорим - КАКВО ПЕСТЯТ , КАТО ПРЕЗ 3 години си продават колата с 50% загуба на стойност и вземат нова с 20% оскъпяване на лизинг - вземат кола за 100 000 , с лизинга излиза 120 000 след 3 години се продава за 50 000 - така вече разбра ли какво се има в предвит или пак ще почнеш - ама ние зимаме по 78 лева заплата и сме мизерници![]()
![]()
Проблема не е в 200-те грама гориво, а в манталитета на немците - огромна част от тях се чувстват несигурно в кола над 3 години без оглед на марка и модел! За тях тази техника е морално остаряла и застрашаваща тяхната сигурност! И според мен имат дооооста право!

Тунинг интеркулери
Тунинг интеркулери за директен монтаж на БМВ
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2