Антиромско шествие - глас в пустиня ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Антиромско шествие - глас в пустиня ?!

Мнение от saleen » 27 Сеп 2010, 8:02

По- скоро циганите биха се навили да участват в такова шествие, отколкото българския народ.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Сеп 2010, 10:05

.
Последна промяна steeN на 12 Фев 2023, 12:03, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от Hack0 » 27 Сеп 2010, 11:58

dimithur написа:Викаш цоцали си само Атака ? А случайно да си разбрал, че съвсем наскоро закриха измамната комисия за защита от дискриминация ? Това че Волен не ходи по площади и паланки да вика като ненормален, не значи, че си нямат в момента много градивна политика ;) На теб като не ти харесват БНС, Атака и прочие, може да се запишеш в Евро-рома или пък в ДРОМ

Ако не се лъжа тази комисия не я закриха ами само не и приеха годишния доклад.
Точно това в проблема, че вече не ходи по площади и паланки. С това викане той накара хората да го вкарат в парламента и сега като вече е там забрави за какво е викал. Забрави мнението си за данъците, за АЕЦ Козлудуй, за НАТО, за мисиите в чужбина и какво ли още не.Сега изобщо не ги споменава, а само целува задници. Забрави и мнението си за Бойко Борисов и ГЕРБ, защото ако си спомняш хич не се изказваше ласкателно за тях - "...Мен ме интересува в България какво става, кой ще я управлява. Ако я управляват такива слугинажи като Борисов, такива ибрикчии, които ходят там, и каквото им кажат, козируват, маат по плаца…просто няма да е добре за България...", "...Повтарям – ЕНП и ГЕРБ, като някаква кукла на конци на ЕНП, защото за мен ГЕРБ вече не е българска партия..." - това е само от едно интервю на Сидеров.
Е как стана този завой на 180 градуса, че Сидеров сега да е обявил безрезервна подкрепа на ГЕРБ?

А ДРОМ, Евро-рома и ДПС са другите недоразумения, които не трябва да ги има.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Сеп 2010, 12:29

Тъпа държава=тъпи хора+тъпи партии

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Сеп 2010, 17:38

аз на два пъти съм потресен от случки. как може българина да си направи едно дете и да го е страх да направи второ защото ще се чуди как да го изхрани, а на 2 пъти гледам две мазни циганки с по 5-6 мизерии след тях вървят и хич не ги ебе, защото тя всеки месец си получава помощите ПЛАТЕНИ ОТ НАС? Как става тоя филм мамицата им сивичка... :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Сеп 2010, 18:34

Само да вметна, че в бюджета тая година, за соц помощи, демек за мангалите в частност, са заделени 1 000 000 000 (един милиард) лева ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 02 Окт 2010, 0:00

Позволявам си да пиша в тази тема, не защото съм "анти". Всъщност за какво е темата? Какъв е тожчно проблема? Защо неволите на управниците и цинизма на наялите се ще избият към фашизъм???? Всъщност защо трябва да има антиромско шествие? Какво освен гръмките изрази пробуди тази омраза сред Вас? Това е въпрос към всички, които не знаят, защо мразят. Аз знам защо.. Колко от Вас са били обект на опит за убийство? Защото сте БЪЛГАРИ????????? Аз вече бях, мангалите оживяха, медицината е напреднала...... Заедно с няколкото мангала аз също си полежах в болницата.. Но тези, които заслужават тежката участ, са именно "българите", които ги подстрекаваха, /разните уж червени, зелени и не знам какви още властимащи престъпници/.... Простият циганин никога няма да се опита да те убие, без да има подкрепа от някой "депутатски" българин.......... И когато мазният предател влезе в махалата и даде кебапчетата, познайте за кой ще се гласува.. за "българина"... Не пишете повече, колеги, ако сте заедно с "българите".. Врагът на всичко родно и мило е сред нас. Аз оживях след опита да бъда унищожен физически, защото съм Българин. От онези, дето не можа ни Гръцката, ни Османската омразни държави да унищожи, заедно с целият ми род и корен Български. Защото онези, истинските Българи ни Сталин, ни Хитлер, ни незнам си кой може да надвие, затова оживях, да не се хваля, че съм жив, но това е истината. Който го е преживял, вече знае, кой е виновният. Виновните са ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ, те са истинският бич за народа, те са ПРЕДАТЕЛИТЕ, те са тези, които не заслужават ни ден на майката земя, истинските врагове на народа... Те настройваха мангалите, че ако ги слушат, няма да плащат ток и вода, няма да плащат данъци, ще са финансово задоволени с помощи и колкото и да издевателстват над българите, за тях възмездие няма да има.. Сега само ще пишем ли????????????? Или съм оживял напразно?? Някой друг освен мене има ли куража да пита " своите " " българи " защо трябва да вярва, че врагът е явен.... Истината е, че затова загиваме като нация, когато глутницата ме давеше, "българите", които бяха наблизо, се направиха, че не ме чуват, а мангалите на няколко пресечки вече се бяха събрали... Задайте си въпроса каква е причината да се случи това. И... Кой е истинският враг на народа. Моля Ви, ако все още има патриоти, помислете..
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 02 Окт 2010, 2:52

pepitoooooooooo написа:Позволявам си да пиша в тази тема, не защото съм "анти". Всъщност за какво е темата? Какъв е тожчно проблема? Защо неволите на управниците и цинизма на наялите се ще избият към фашизъм???? Всъщност защо трябва да има антиромско шествие? Какво освен гръмките изрази пробуди тази омраза сред Вас? Това е въпрос към всички, които не знаят, защо мразят. Аз знам защо.. Колко от Вас са били обект на опит за убийство? Защото сте БЪЛГАРИ????????? Аз вече бях, мангалите оживяха, медицината е напреднала...... Заедно с няколкото мангала аз също си полежах в болницата.. Но тези, които заслужават тежката участ, са именно "българите", които ги подстрекаваха, /разните уж червени, зелени и не знам какви още властимащи престъпници/.... Простият циганин никога няма да се опита да те убие, без да има подкрепа от някой "депутатски" българин.......... И когато мазният предател влезе в махалата и даде кебапчетата, познайте за кой ще се гласува.. за "българина"... Не пишете повече, колеги, ако сте заедно с "българите".. Врагът на всичко родно и мило е сред нас. Аз оживях след опита да бъда унищожен физически, защото съм Българин. От онези, дето не можа ни Гръцката, ни Османската омразни държави да унищожи, заедно с целият ми род и корен Български. Защото онези, истинските Българи ни Сталин, ни Хитлер, ни незнам си кой може да надвие, затова оживях, да не се хваля, че съм жив, но това е истината. Който го е преживял, вече знае, кой е виновният. Виновните са ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ, те са истинският бич за народа, те са ПРЕДАТЕЛИТЕ, те са тези, които не заслужават ни ден на майката земя, истинските врагове на народа... Те настройваха мангалите, че ако ги слушат, няма да плащат ток и вода, няма да плащат данъци, ще са финансово задоволени с помощи и колкото и да издевателстват над българите, за тях възмездие няма да има.. Сега само ще пишем ли????????????? Или съм оживял напразно?? Някой друг освен мене има ли куража да пита " своите " " българи " защо трябва да вярва, че врагът е явен.... Истината е, че затова загиваме като нация, когато глутницата ме давеше, "българите", които бяха наблизо, се направиха, че не ме чуват, а мангалите на няколко пресечки вече се бяха събрали... Задайте си въпроса каква е причината да се случи това. И... Кой е истинският враг на народа. Моля Ви, ако все още има патриоти, помислете..

:shock: В миг ми изчезнаха всички думи от речника... Искам нещо да напиша, но незнам какво :shock: :shock:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Потребител
Аватар

Мнение от Subazu » 02 Окт 2010, 9:33

Dido_stz написа:аз на два пъти съм потресен от случки. как може българина да си направи едно дете и да го е страх да направи второ защото ще се чуди как да го изхрани, а на 2 пъти гледам две мазни циганки с по 5-6 мизерии след тях вървят и хич не ги ебе, защото тя всеки месец си получава помощите ПЛАТЕНИ ОТ НАС? Как става тоя филм мамицата им сивичка... :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Защото българските семейства желаят децата им да станат грамотни и възпитани.То е ясно,че всеки може да направи по 3-5 деца,но ако не можеш да ги облечеш и пратиш на училище каква полза има от тях.Помощите се дават само първите години(и те са едни помощи) ,а после какво ще ги правиш?Пращаш ги да крадат,просят и т.н.Тогава няма да си нищо повече от циганите....
Родили сме се без да искаме,
ще умрем без да сикаме,
затова ще живеем както си искаме.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 02 Окт 2010, 10:54

pepitoooooooooo написа:Позволявам си да пиша в тази тема, не защото съм "анти". Всъщност за какво е темата? Какъв е тожчно проблема? Защо неволите на управниците и цинизма на наялите се ще избият към фашизъм???? Всъщност защо трябва да има антиромско шествие? Какво освен гръмките изрази пробуди тази омраза сред Вас? Това е въпрос към всички, които не знаят, защо мразят. Аз знам защо.. Колко от Вас са били обект на опит за убийство? Защото сте БЪЛГАРИ????????? Аз вече бях, мангалите оживяха, медицината е напреднала...... Заедно с няколкото мангала аз също си полежах в болницата.. Но тези, които заслужават тежката участ, са именно "българите", които ги подстрекаваха, /разните уж червени, зелени и не знам какви още властимащи престъпници/.... Простият циганин никога няма да се опита да те убие, без да има подкрепа от някой "депутатски" българин.......... И когато мазният предател влезе в махалата и даде кебапчетата, познайте за кой ще се гласува.. за "българина"... Не пишете повече, колеги, ако сте заедно с "българите".. Врагът на всичко родно и мило е сред нас. Аз оживях след опита да бъда унищожен физически, защото съм Българин. От онези, дето не можа ни Гръцката, ни Османската омразни държави да унищожи, заедно с целият ми род и корен Български. Защото онези, истинските Българи ни Сталин, ни Хитлер, ни незнам си кой може да надвие, затова оживях, да не се хваля, че съм жив, но това е истината. Който го е преживял, вече знае, кой е виновният. Виновните са ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ, те са истинският бич за народа, те са ПРЕДАТЕЛИТЕ, те са тези, които не заслужават ни ден на майката земя, истинските врагове на народа... Те настройваха мангалите, че ако ги слушат, няма да плащат ток и вода, няма да плащат данъци, ще са финансово задоволени с помощи и колкото и да издевателстват над българите, за тях възмездие няма да има.. Сега само ще пишем ли????????????? Или съм оживял напразно?? Някой друг освен мене има ли куража да пита " своите " " българи " защо трябва да вярва, че врагът е явен.... Истината е, че затова загиваме като нация, когато глутницата ме давеше, "българите", които бяха наблизо, се направиха, че не ме чуват, а мангалите на няколко пресечки вече се бяха събрали... Задайте си въпроса каква е причината да се случи това. И... Кой е истинският враг на народа. Моля Ви, ако все още има патриоти, помислете..

Чета и си мисля просто колко си прав :confused:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Окт 2010, 13:26

Всъщност шествието не беше анти-циганско, а точно инициативата е за РАВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на всички граждани на Република България . И си много прав , че точно онея оядените в парламента ги подстрекават и ако продължават ще им се пръжнат мазните дебели сланинки с коктейли молотов .... щото българина е много търпелив наистина, но също така е и отмъстителен ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Предишна

Назад към Извън Темата