Е46 сбирка 26.09.2010
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Е46 сбирка 26.09.2010
Браво силна сбирка е станала.
П.С. Неква акция дебитомери ли сте правили?

П.С. Неква акция дебитомери ли сте правили?

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
http://img69.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc05585r.jpg
Я да казвате кой кой е бил, не с всички се запознахме.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Archangel написа:http://img69.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc05585r.jpg
Аз предвидливо си бях облякъл тениската, на която ми пишеше username-а на гърба.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
СЪОБЩЕНИЕ: при мен остана едно зелено покривало. Нямам представа на кой е. С него беше покрита 320ката, от която звучеше музиката за душата. Който си познае покривалото, да казва!

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Страхотна беше сбирката, евала! 
Само кажете колко еклери да взема следващия път, че трите кила май се оказаха малко.

Само кажете колко еклери да взема следващия път, че трите кила май се оказаха малко.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Wolfen написа:СЪОБЩЕНИЕ: при мен остана едно зелено покривало. Нямам представа на кой е. С него беше покрита 320ката, от която звучеше музиката за душата. Който си познае покривалото, да казва!![]()
Волфи,туй не е за фалене

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Wolfen написа:СЪОБЩЕНИЕ: при мен остана едно зелено покривало. Нямам представа на кой е. С него беше покрита 320ката, от която звучеше музиката за душата. Който си познае покривалото, да казва!![]()
Аз,аз,аз

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Archangel написа:http://img69.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc05585r.jpg
Чудна идея !!!
Ето една от снимките с малко номерца на нея - който си познае кратуната до някоя цифра може да си напише ника.
Нека да съм първи
№11 - Yarov

http://store.picbg.net/pubpic/45/42/4f3 ... fc4542.jpg
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз бех с единственото бело комби,ама си тръгнах за съжаление,щото много ме цепеше тъпата глава,за което естествено съжалявам...
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
yarov написа:Archangel написа:http://img69.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc05585r.jpg
Чудна идея !!!
Ето една от снимките с малко номерца на нея - който си познае кратуната до някоя цифра може да си напише ника.
Нека да съм първи
№11 - Yarov
Хахаха, хитра идея

Нека да съм втори тогава
№27 - Kozela
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Супер, след това някой ако направи едит на снимката с имената
ще стане чудно
N 12 - K_Ilkov
ще стане чудно

N 12 - K_Ilkov

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Yarov написа:
Чудна идея !!!
Нека да съм първи
№11 - Yarov
22 съм аз.
Малко си свалям шапката точно в този момент.

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
K_Ilkov написа:Супер, след това някой ако направи едит на снимката с имената
ще стане чудно![]()
N 12 - K_Ilkov
Ще я направя и нея - само да ги съберем всички номера+никове в един списък да не ги търся из постовете.
PS: Ако някой го няма на общото фото и се намери на някоя друга снимка,може също да си драсне ника и да прикачи съответната снимка.
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Евала!!
Страхотно беше!!
Дали имаше дъжд? - що за въпрос?! - та това е сбирка на Е46 подфорум...как няма да вали ?!?!
Искам да БЛАГОДАРЯ на:
Мартин и Бозуков, че дойдоха да ни уважат и да хапнат/пийнат с нас! (на слизане се разминахме - надявам се да не е имало някакъв проблем!?-нямах ваш номер да звънна, за да питам
)
На Yarov - за DVD-тата от миналата среща!
На съпругата на Yarov - за невероятната баница, която вече е пословична - няма някой, който да не знае за нея!!
На Gqbriel - за страхотната сладка баница, която донесе, за предоставената палатка и платнище (личи си кой къмпингува
, за подаръка, който ми направи
)!
На Zagy за маринатата (отново и за подетата инициатива за почистване на дебитомерите)
На rve, който доказа, една подобна сбирка е по-важна от 3-4 часа сън в повече и ни остави да се насладим (като му досадим) на зверчето му - ///М3 Е46!
На BMDrago за поредната каса бира!
На pazokolarov за газовата бутилка и барбекюто!
На Wolfen за шатрата.
На колегата с номер 31 на снимката (съжалявам, че не запомних ник-а
) - за "озвучението на събитието".
На kozela - за това, че доведе приятелката си, която не мръдна от скарата!!
На mitaka2727 - за това, че е поканил фенове на марката (семейството, което дойде последно), с който се запознах (но за жалост не запомних имената
) - доказателство, че веднъж с диагоза BMW - тази диагноза остава за цял живот!!
На всички онези, който дойдоха да присъстват на това страхотно мероприатие - БЛАГОДАРЯ ВИ!!
На Wolfen...отново - че пусна мухата да се съберем!
Щастлив съм, че се запознавам с нови колеги, че успях да вида муцуни, който не бях виждал от предишната сбирка, че се спукахме да се смеем със ЯВЛЕНИЕТО БОЗУКОВ - ЕВАЛА, пич!
Снимки почти нямам - не остана време да снимам от сладки приказки
))
Стягайте се - говорехме за кръчма, но смятам, че преди това трябва да направим първата национална сбирка на Е46 - в Пловдивд (всъщност извън Пловдив) - хижата, която бях споменал по-рано!
Започнал съм да уговарям нещата - въпроса е, че от нас зависи да има повече яснота - кога, колко човека, колко нощувки, куверти? и т.н.
Няма да разводнявам темата - ще пусна отделна за това!
П.с. Пускайте ЛС-та на yarov с номерата и ник-овете си, за да не хлепаме цялата тема...
Страхотно беше!!
Дали имаше дъжд? - що за въпрос?! - та това е сбирка на Е46 подфорум...как няма да вали ?!?!

Искам да БЛАГОДАРЯ на:
Мартин и Бозуков, че дойдоха да ни уважат и да хапнат/пийнат с нас! (на слизане се разминахме - надявам се да не е имало някакъв проблем!?-нямах ваш номер да звънна, за да питам

На Yarov - за DVD-тата от миналата среща!
На съпругата на Yarov - за невероятната баница, която вече е пословична - няма някой, който да не знае за нея!!
На Gqbriel - за страхотната сладка баница, която донесе, за предоставената палатка и платнище (личи си кой къмпингува

На Zagy за маринатата (отново и за подетата инициатива за почистване на дебитомерите)
На rve, който доказа, една подобна сбирка е по-важна от 3-4 часа сън в повече и ни остави да се насладим (като му досадим) на зверчето му - ///М3 Е46!
На BMDrago за поредната каса бира!
На pazokolarov за газовата бутилка и барбекюто!
На Wolfen за шатрата.
На колегата с номер 31 на снимката (съжалявам, че не запомних ник-а

На kozela - за това, че доведе приятелката си, която не мръдна от скарата!!

На mitaka2727 - за това, че е поканил фенове на марката (семейството, което дойде последно), с който се запознах (но за жалост не запомних имената

На всички онези, който дойдоха да присъстват на това страхотно мероприатие - БЛАГОДАРЯ ВИ!!
На Wolfen...отново - че пусна мухата да се съберем!
Щастлив съм, че се запознавам с нови колеги, че успях да вида муцуни, който не бях виждал от предишната сбирка, че се спукахме да се смеем със ЯВЛЕНИЕТО БОЗУКОВ - ЕВАЛА, пич!

Снимки почти нямам - не остана време да снимам от сладки приказки

Стягайте се - говорехме за кръчма, но смятам, че преди това трябва да направим първата национална сбирка на Е46 - в Пловдивд (всъщност извън Пловдив) - хижата, която бях споменал по-рано!
Започнал съм да уговарям нещата - въпроса е, че от нас зависи да има повече яснота - кога, колко човека, колко нощувки, куверти? и т.н.
Няма да разводнявам темата - ще пусна отделна за това!
П.с. Пускайте ЛС-та на yarov с номерата и ник-овете си, за да не хлепаме цялата тема...