:НАГЛИТЕ:от НСО
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: :НАГЛИТЕ:от НСО
Е.Димитров написа:Демирев написа:Замислете се малко!
че няма как да ви допуснат да доближите на 4/5 метра до президентската кола и затова когато се придвижвате в насрещното "изблъскват" всички коли отстрани!
8 години возех разни отговорни другари
В такъв случай не трябва да се чудиш защо са по-нахални НСО.
За разлика от твоя случай...НСО не пазят шефа на Винпром Пещера...а президента или премиера...това те подсеща че вторият е многократно пъти по-мразен от първия и има заплахи към него отвсякъде. Не може да се сравнява степента на охрана на първия и втория...ама въобще.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
е тва е 141032489 тема за момчетата от нсо... И винаги се стига до извода, че въпреки многото боклуци там, има и много свестни хора, които са и професионалисти...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BadAngel написа:човек просто трябва да се пази
нито знаеш кого возят, нито можеш да им се мериш на колите и на хората
отстъпи си като пичага и нека да се оправят
аз един път нещо се бях разсеял и не им направих път, тия пичове като се набраха на страничните стъкла да ми викат направо се почувствах като в конц лагер
мене лично ме напуши смях като се загледах всъщност големите им охранителни коли какво имат под капаците... всичко е поза и сини буркани и флашки.
тези самозабравили се младежи трябва да се придвижват така, че да не създават опасни ситуации на пътя- независимо колко бързат и кого возят. защото след опазването на "товара" това е следващата по важност задача на всички държавни охранителни организации в цивилизованите държави..... а ако искат да се държат на пътя като в банановите държави- да изкарват пикапите с .50 калибровите браунинги (или ще са душки в нашия случай?) и да газят наред.
а за начина на каране на нашите- виждал съм ги и аз- но проблема е че ги гледам как седят на пътя и поведението им освен че е опасно е и ... неефективно. защото нормалните хора могат да ядат доматите с колците, но тези които евентуално биха "посегнали" на наши политически величия знаят, че най-лесния начин да се набуташ в неизгодна тактическа ситуация е с агресивно каране и навиране между шамарите. а нашите охранители точно така карат... ум да ти зайде. това предполагам е някаква архивна съветска стратегия, но със сигурност не отговаря на днешните условия за охрана. инициатива (която трябва да имат) <> агресия... ма аз кво знам... хрупам колци и аз.
не случайно най-добрите охранители ги учат на "защитно каране" а не на "агресивно каране"... малко храна на за размисъл... ма кой да мисли... който иска да чете- да си потърси "advanced defensive driving" и да се образова...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Наглите ли трябва да ги кръстят, или може би гъзоръките 
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtes ... _mart.html
Какво да говорим повече, те фактите са повече от красноречиви

http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtes ... _mart.html
Какво да говорим повече, те фактите са повече от красноречиви

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
BMWPetar написа:е тва е 141032489 тема за момчетата от нсо... И винаги се стига до извода, че въпреки многото боклуци там, има и много свестни хора, които са и професионалисти...
Те колега са като топките на комара, всеки твърди, че ги има, но никой още не ги е виждал

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
saleen написа:BMWPetar написа:е тва е 141032489 тема за момчетата от нсо... И винаги се стига до извода, че въпреки многото боклуци там, има и много свестни хора, които са и професионалисти...
Те колега са като топките на комара, всеки твърди, че ги има, но никой още не ги е виждал
аз съм виждал топките на комара... и познавам лично некои от топките...
- propparo
-
-
- Кара: Lada Samara
- Мечтае да кара: ------
Както всяка една държавна институция или подразделение и така наречените специални части и в българската полиция и в армията са под всякаква критика .
В Академията се преподава все още по соцтертип или пълна импровизация. Няма пари за да се поканят инструктори от западноевропейски държави за да покажат как стават наистина нещата или по скоро има но се ползват за други цели. Гледат се филмчета и се показва на картинки,еми вие какви професионалисти чакате.Да не говорим че полителита гледа на тая службица като на държавна фирма за черни таксита с 24 часови услуги и нищо повече .Масово момчетата заработват по 4-5 пъти повече на частно .Като добавим и ширещата се и в тея групи и служби шуробаджанащина,няма какво да ги коментираме повече.
В Академията се преподава все още по соцтертип или пълна импровизация. Няма пари за да се поканят инструктори от западноевропейски държави за да покажат как стават наистина нещата или по скоро има но се ползват за други цели. Гледат се филмчета и се показва на картинки,еми вие какви професионалисти чакате.Да не говорим че полителита гледа на тая службица като на държавна фирма за черни таксита с 24 часови услуги и нищо повече .Масово момчетата заработват по 4-5 пъти повече на частно .Като добавим и ширещата се и в тея групи и служби шуробаджанащина,няма какво да ги коментираме повече.
© написа:Абе какво ще изблъскват!?![]()
![]()
то като е президент да не е господ?
с какво неговият живот е по-важен от моя?
този, който би трябвало да е символ на държавността, нарушава законите и застрашава човешки животи![]()
SKISA е прав, да направят закон в който да пише, че имат право безпричинно да избутват хората от пътя, че са задължени да не ги доближават по-малко от 5 м., че винаги са прави и т.н. и тогава да правят, каквото си искат
нали са там за съвсем други задачи, а не да се правят на велики
Aхахахаха ей, ще ме уморите от смях бе

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
На мен ми се е случвало с 1-цата като гостуваше Бойко във Варна през Август. Точно до Спортна зала посока центъра си карам и в 1 момент един черен джип почна да ми мига... не, че в началото го пуснах

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- saleen
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:saleen написа:BMWPetar написа:е тва е 141032489 тема за момчетата от нсо... И винаги се стига до извода, че въпреки многото боклуци там, има и много свестни хора, които са и професионалисти...
За тези ли става дума:
SKISA написа:веднъж ми се е случвало още с жельо да ме затиснат до ндк с двата мерца и понеже случайно ги познавам вечерта ги псувах ,ма яко и ми мънкат като женки....!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ако са 2 ма близнаци-знам ги тея 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
saleen написа:SKISA написа:saleen написа:BMWPetar написа:е тва е 141032489 тема за момчетата от нсо... И винаги се стига до извода, че въпреки многото боклуци там, има и много свестни хора, които са и професионалисти...
За тези ли става дума:SKISA написа:веднъж ми се е случвало още с жельо да ме затиснат до ндк с двата мерца и понеже случайно ги познавам вечерта ги псувах ,ма яко и ми мънкат като женки....!
да! единият от тея....! ма той -охрана -не кара! ма се спомина момчето... нещо болест. лека му пръст...
но наистина има и читави там...
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Малко актуална информация - какво пише в протокола:
вести
Накратко - в протокола полицаите са написали, че човека е претърпял ПТП, понеже срещу него е идвал кортеж държавни коли. Написали са му и акт. Ако човека има нерви - обжалва акта, отива в съда и там вече ще се види кой как.
Дано този път се стигне до нещо, а не само да потулват такива инциденти.
Някой да си спомня какво стана с катастрофата на военния министър на булевард българия?
вести
Накратко - в протокола полицаите са написали, че човека е претърпял ПТП, понеже срещу него е идвал кортеж държавни коли. Написали са му и акт. Ако човека има нерви - обжалва акта, отива в съда и там вече ще се види кой как.
Дано този път се стигне до нещо, а не само да потулват такива инциденти.
Някой да си спомня какво стана с катастрофата на военния министър на булевард българия?
Touring & windsurf club