Дядо Борис добави пежо към колекцията си от Мерцедеси.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Дядо Борис добави пежо към колекцията си от Мерцедеси.
Игуменът на Бачковския манастир Дядо Борис огледа чисто ново Пежо, което е обещал да купи на секретарката си Румяна. Русокосата красавица му правеше компания и двамата огледаха щателно колата, както и другите автомобили от изложението на Есенния пловдивски панаир. Моделът, който избра, имаше 17 процента отстъпка.
За себе си отчето май хареса спортен двуместен модел на същата марка. Едва ли обаче ще го купи, защото притежава уникална колекция от Мерцедеси. Дядо Борис има три от скъпите машини, като и трите са с еднакви номера.
Светите служители са едни от най-богатите хора, а с идването на демокрацията вече съвсем откровено го демонстрират. И действат под мотото, че Бог прощава.
Любител на луксозните возила е и пловдивският митрополит Николай. Той е собственик на лимузина, БМВ и Ауди, а освен това носи часовник „Ролекс”, къщата му е обзаведена с марката „Версаче”.
Дядо Николай също е ценител на женската красота. Както писа сайтът Разкрития, има съмнения, че той е бил любовник на съпругата на Николай Бареков.
Той се изживява като суперзвезда и сигурно смята, че до Бога се стига по-бързо със скъп автомобил, отколкото с пост и молитва. И сънува Мерцедеси…
http://www.chudesa.net/dyado-boris-doba ... mercedesi/
Темата не е с цел да стават дразги и разправии по отношение на мерцедеси, бмв-та, аудита и френски чикии примерно

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Дядо Борис добави пежо към колекцията си от Мерцедеси.
за попската мафия не сте ли чували?
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Ми не съм ... супер странно ми стана. Колекционер на мерцедеси и зима нова кола със 17% отстъпка. От 25000 на 21000 примерно. От къде тия пари ... много литургии, много свещи се палят явно.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Тоя митрополит Николай съм го виждал доста често в Смолян с една А8 чисто новичка
! От продаване на свещички едва ли се купуват такива коли има и там няква врътка ама само "богоизбраните" знаят! 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
JOTTO_DEL написа:Тоя митрополит Николай съм го виждал доста често в Смолян с една А8 чисто новичка! От продаване на свещички едва ли се купуват такива коли има и там няква врътка ама само "богоизбраните" знаят!
Защо си мислиш че продават свещи и това е единственият им доход?
Извършват кръщенета! Знаеш ли колко пара им се изсипва като кръщават свинчет...опа детето на някой олигарх? Или когато се освещава офиса на путката на олигарха?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Демирев написа:JOTTO_DEL написа:Тоя митрополит Николай съм го виждал доста често в Смолян с една А8 чисто новичка! От продаване на свещички едва ли се купуват такива коли има и там няква врътка ама само "богоизбраните" знаят!
Извършват кръщенета! Знаеш ли колко пара им се изсипва като кръщават свинчет...опа детето на някой олигарх? Или когато се освещава офиса на путката на олигарха?
Е сигурно е така както казваш! Просто ми е странна цялата рабора Ауди А8 100хил.+ и подръжка на година около 20хил.+

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Нали се сещаш че не всички попове са така добре финансово.
Просто всяко стадо има мърша.

Просто всяко стадо има мърша.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:JOTTO_DEL написа:Тоя митрополит Николай съм го виждал доста често в Смолян с една А8 чисто новичка! От продаване на свещички едва ли се купуват такива коли има и там няква врътка ама само "богоизбраните" знаят!
А защо си мислиш, че от свещи не се печели? Ако си забелязал има едни лелки които постоянно чегъртат парафин от старите свещи. Да не мислиш че го хвърлят.
Да не споменаваме за безкрайните църковни имоти които се дават под наем. Кръщенетата и сватбите са ....капка в морето.
To точно щото всичките свещенници са ни много "читави", толкова народ се излъга по разни секти и прочие глупости
Нищо, нека си карат мерцедесите, харам да са им !

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Това изобщо не ме учудва...видял съм някой неща... да речем бях свидетел как Български отец (не ги разбирам много много.. метрополити,отци и такива неща,но предполагам отец беше
) как дойде със последната 7-дма серия BMW ,няколко месеца след като беше излязла... и напазарува от 1 магазин които снабдяваме икони и такива неща за 10 000 евро... кеш... гърците се смаяха... никои тук не плаща такива суми кеш..отделно BMW-то беше претъпкано с какви ли не неща... не ми се мисли за какви пари ставаше дума...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
terziev написа:http://obiavi.data.bg/single/28581
От фън темата: Цитат от обявата "продавам канбана не е крадена моя си е"
Е такава обява не бях виждал, не съм си и помислял, че човек който има камбана ще му стане изведнъж непотребна и ще тръгне да я продава

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Отец Нафарвории ще оправи наща църква!

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
sean-john написа:Това изобщо не ме учудва...видял съм някой неща... да речем бях свидетел как Български отец (не ги разбирам много много.. метрополити,отци и такива неща,но предполагам отец беше) как дойде със последната 7-дма серия BMW ,няколко месеца след като беше излязла... и напазарува от 1 магазин които снабдяваме икони и такива неща за 10 000 евро... кеш... гърците се смаяха... никои тук не плаща такива суми кеш..отделно BMW-то беше претъпкано с какви ли не неща... не ми се мисли за какви пари ставаше дума...
Ако ти кажа какви книги и док. филми съм гледал за църквата...свят ще ти се завие,еби маа неква 7-ма серия,ако знаеш в какви палати живеят.От край време църквата е най-голямата заблуда,а за доходите й,не искам да говоря.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
E тогава кво само ревът и просят дарения и помощи ,че нямали пари за ремонта на еди коя си църква и прочие.
Те ,че са мафия е ясно. Ама и на мен ми изглежда малко нелогично да се возят в А8 ца или Мерцедес последен модел. Те за тва не давам една стотинка на такива. Аз ако си купя кола за 100хиляди лева ще ми скъсат гъза от проверки ама как,защо с какво съм я купил и ще ме изкарат най големия бандит в България.
Те ,че са мафия е ясно. Ама и на мен ми изглежда малко нелогично да се возят в А8 ца или Мерцедес последен модел. Те за тва не давам една стотинка на такива. Аз ако си купя кола за 100хиляди лева ще ми скъсат гъза от проверки ама как,защо с какво съм я купил и ще ме изкарат най големия бандит в България.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2