BLIZOO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

BLIZOO

Мнение от acho.rs » 28 Сеп 2010, 14:50

Колеги , дайте мнение за пакетите на Близуу . По телефона направихме някакъв онлайн договор , който още не е подписан , но чух изключително лоши отзиви от телевизията и нета им ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Re: BLIZOO

Мнение от UBAH5 » 28 Сеп 2010, 14:51

Имаше тема във vw форума :) Пича беше меко казано недоволен. :winky:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 28 Сеп 2010, 15:08

Аз съм с пакет цифрова + дом. телефон от 4 месеца насам и за този период е имало само веднъж проблем 2-3 дена с телефона. Телевизията ми и преди винаги е идвала от тях (или от многобройните им предишни превъплъщения и имена). За нета обаче не ми се рискува, тъй като съм изключително доволен от настоящия ми доставчик, който е от 10-ина години един и същ и не ми се мести на друг.
Така че като цяло съм доволен от пакета цифрова + телефон на Близу.
F**k them all!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Сеп 2010, 15:25

Интернета им минава през кабелен модем, бегай по-далече :mhihi: Телевизията вероятно им е добра, ма телефон и интернет точно от тех, не ти требе да се набутваш :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Сеп 2010, 16:13

аз съм към тях с този пакета за 23лв нет+тв
та с 2 думи от към качество на сигнал съм доволен нета също става стига да не си много претенциозен и другото ми хареса че всичко си го направиха да минава през розетките та не са дупчили стени нови кутий висящи кабели и тн. но това си зависи зградата в която ще се пуска
от друга страна си отрових нервите буквално,няма такива смотаняци в реклами,брошури пише че за 5 дена ще те включат..да да на 23ти подписах договор не по телефона а в техен офис а доидоха на 9ти след сигурно 10 телефонни разговора разправий .абе ужас и безумие понеже това близу всъщност е евроком и кейбъл тел м/у тях комуникация 0% да речем ти си сключил договор към едни а адреса ти е в раиона на другите....успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Сеп 2010, 16:14

dimithur написа:Интернета им минава през кабелен модем, бегай по-далече :mhihi: Телевизията вероятно им е добра, ма телефон и интернет точно от тех, не ти требе да се набутваш :mhihi:

Зависи къде си, аз съм в Разград и интернета ми е лан-ски :) Иначе, аз съм на трипъл плей ( телевизия цифрова 160 или 180 канала, интернет и телефон) сметката към 30 и няколко или 40 беше, за сега са редовни.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 28 Сеп 2010, 16:19

Пловдив - 20 кинта и няма проблем, нета не спира, а ако спре оправят всичко за под 15 минути, добри са.
Think. Believe. Dream. Dare...

Аватар

Мнение от dimithur » 28 Сеп 2010, 16:19

spacepl написа:
dimithur написа:Интернета им минава през кабелен модем, бегай по-далече :mhihi: Телевизията вероятно им е добра, ма телефон и интернет точно от тех, не ти требе да се набутваш :mhihi:

Зависи къде си, аз съм в Разград и интернета ми е лан-ски :) Иначе, аз съм на трипъл плей ( телевизия цифрова 160 или 180 канала, интернет и телефон) сметката към 30 и няколко или 40 беше, за сега са редовни.

Не знам, аз в Сф съм го виждал кабелния модем с очите си и много се смях :mhihi: А ти искаш да кажеш, че са ти пуснали 2 кабела ?
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Сеп 2010, 16:34

новата технология (която всъщност е стара но в българия е нова) на широколентов интернет достига доста високи скорости през кабелен модем ,може да достигне 7-10 мегабайта/с...аз също в пловдив съм на кабелен модем а в софия на лан,преди бях на кабелен към кейбълтел и скоростта достигаше 3 мегабайта/с на теглене...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Сеп 2010, 16:43

много ще ревеш от нета :!: и няма да си единствения :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 28 Сеп 2010, 16:45

Е.Димитров написа:новата технология (която всъщност е стара но в българия е нова) на широколентов интернет достига доста високи скорости през кабелен модем ,може да достигне 7-10 мегабайта/с...аз също в пловдив съм на кабелен модем а в софия на лан,преди бях на кабелен към кейбълтел и скоростта достигаше 3 мегабайта/с на теглене...

Айде посмали малко :mhihi: Магабити може и да достигне, ма мегабайти едва ли :mhihi:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Сеп 2010, 16:47

dimithur написа:
Е.Димитров написа:новата технология (която всъщност е стара но в българия е нова) на широколентов интернет достига доста високи скорости през кабелен модем ,може да достигне 7-10 мегабайта/с...аз също в пловдив съм на кабелен модем а в софия на лан,преди бях на кабелен към кейбълтел и скоростта достигаше 3 мегабайта/с на теглене...

Айде посмали малко :mhihi: Магабити може и да достигне, ма мегабайти едва ли :mhihi:

що се смееш напълно нормално е ако тегли торент и сиидъра му е комшията....

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 28 Сеп 2010, 16:49

Колега да не бъркаш мегабайт с мегабит :?:
Офертата им от 23лв. за София е телефон нет и телевизия, като нета е 10 мегабита по договор, но реално плава, ежди 2 и 5 мегабита, като около 70% от времето е 3мегабита не мегабайта :!:
10 почти не достига.
Това е в кв. стрелбище и ако знаеш как се обясняват по телефона, ...направо му се реве тука на един комшия.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 28 Сеп 2010, 16:49

bioz написа:
dimithur написа:

що се смееш напълно нормално е ако тегли торент и сиидъра му е комшията....

Невъзможно е щото не е ЛАН :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 28 Сеп 2010, 16:50

dimithur написа:

Човече ква му е разликата м/у мегабит и мегабайт да го .. :D
Така де, когато си определят планове и-нет доставчици в мегабит или в мегабайти ги определят, защото едни викат 10 мегабита, други 10 мегабайта и в случая мегабайт трябва да е повече нали?
Последна промяна c7aH4eB на 28 Сеп 2010, 16:52, променена общо 1 път
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата