BLIZOO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Re: BLIZOO

Мнение от spacepl » 28 Сеп 2010, 16:51

dimithur написа:
spacepl написа:
dimithur написа:........:

............. А ти искаш да кажеш, че са ти пуснали 2 кабела ?

Аха, коаксиален за цифровата и фтп за нета.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Сеп 2010, 16:51

bioz написа:
що се смееш напълно нормално е ако тегли торент и сиидъра му е комшията....

При кабелните модеми номера с комшията не става ;) Ма айде стига сме разводнявали темата. За да се прекръстят най-големите компании на пазара , значи явно толкова са им били и качествени услугите :!: Все едно БМВ да се прекръстят на Jing-Bing с цел да печелят клиенти на китайския пазар примерно :mhihi: Единственото предимство на тея тройни, петорни, десеторни услуги е, че излизат по евтино отколкото ако си ги вземеш поотделно от различни фирми ;) Ма и качеството е като за по-евтино ....
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 28 Сеп 2010, 16:53

acho.rs написа:Колеги , дайте мнение за пакетите на Близуу . По телефона направихме някакъв онлайн договор , който още не е подписан , но чух изключително лоши отзиви от телевизията и нета им ...

Вържи се към Булсатком! Горещо ти ги препоръчвам! Няма по-евтин и същевременно добър дигит.оператор на цифрова телевиция!
Ако си от София и Пловдив вече там имат и интернет Булсатком.
Ако си пък футболен и баскетболен маниак точно Булсатком е за теб. Примера дивисион - Серия А - НБА всичко се излъчва по техния канал тв + и филм+/спорт+.

Аз съм абонат на телевизията на Булсат от 2005г. и смятам от ноември като дойде нета им и във Варна да се вържа.
Тук във Варна е много зле скороста на всички доставчици и Булсат нет е манна небесна със своите 32 мб. за 24 лв. които стават 21 лв. ако са с премиум пакет.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 28 Сеп 2010, 16:59

Демирев написа:
acho.rs написа:Колеги , дайте мнение за пакетите на Близуу . По телефона направихме някакъв онлайн договор , който още не е подписан , но чух изключително лоши отзиви от телевизията и нета им ...

Вържи се към Булсатком! Горещо ти ги препоръчвам! Няма по-евтин и същевременно добър дигит.оператор на цифрова телевиция!
Ако си от София и Пловдив вече там имат и интернет Булсатком.
Ако си пък футболен и баскетболен маниак точно Булсатком е за теб. Примера дивисион - Серия А - НБА всичко се излъчва по техния канал тв + и филм+/спорт+.

Аз съм абонат на телевизията на Булсат от 2005г. и смятам от ноември като дойде нета им и във Варна да се вържа.
Тук във Варна е много зле скороста на всички доставчици и Булсат нет е манна небесна със своите 32 мб. за 24 лв. които стават 21 лв. ако са с премиум пакет.

Сега с риск да се изкажа не подготвен, горещо не ти препоръчвам интернет от булсатком, още са пресни и доста можеш да чуеш как някой се е опарил с интернет от тях. По-скоро за интернет използвай Виваком там за 10-15 лева на месец, но ще е стабилно :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 28 Сеп 2010, 17:05

Ползвам виваком нет от 2006г. - еми прекъсва си....зимата нямах веднъж за 3 дни.
Това не е толкова важно предвид охлювната скорост която ми предлагат от 4 мегабита за бг.пиъринга въпреки няколкото ми молби че настоявам за поне обещаните 10 мегабите не могат да ми ги предложат...а съм на три км. от голямата централа на преебетека във Варна....с цифрова линия на телефона без дуплекс и пак не могат ди ми осигурят повече от 4 мегабита за бг. към септември 2010г. :evil:

Няма да ти казвам как ми извиваха мръснишки ръцете като подавах молба за отказване в началото на септември при положение че спазвам и подавам предизвестие 35 дена преди края на договора!

Нета на преебетека излиза около 22 лв. на месец за 4 мегабита :evil: по-евтин няма при тях. ;)
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Сеп 2010, 17:14

c7aH4eB написа:
dimithur написа:
Е.Димитров написа:новата технология (която всъщност е стара но в българия е нова) на широколентов интернет достига доста високи скорости през кабелен модем ,може да достигне 7-10 мегабайта/с...аз също в пловдив съм на кабелен модем а в софия на лан,преди бях на кабелен към кейбълтел и скоростта достигаше 3 мегабайта/с на теглене...

Айде посмали малко :mhihi: Магабити може и да достигне, ма мегабайти едва ли :mhihi:

Човече ква му е разликата м/у мегабит и мегабайт да го .. :D
Така де, когато си определят планове и-нет доставчици в мегабит или в мегабайти ги определят, защото едни викат 10 мегабита, други 10 мегабайта и в случая мегабайт трябва да е повече нали?

Разликата е че едното е другото по десет.
Демек 10 мегабита са 1 мегабайт :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 28 Сеп 2010, 17:17

vld написа:
c7aH4eB написа:
dimithur написа:
Е.Димитров написа:новата технология (която всъщност е стара но в българия е нова) на широколентов интернет достига доста високи скорости през кабелен модем ,може да достигне 7-10 мегабайта/с...аз също в пловдив съм на кабелен модем а в софия на лан,преди бях на кабелен към кейбълтел и скоростта достигаше 3 мегабайта/с на теглене...

Айде посмали малко :mhihi: Магабити може и да достигне, ма мегабайти едва ли :mhihi:

Човече ква му е разликата м/у мегабит и мегабайт да го .. :D
Така де, когато си определят планове и-нет доставчици в мегабит или в мегабайти ги определят, защото едни викат 10 мегабита, други 10 мегабайта и в случая мегабайт трябва да е повече нали?

Разликата е че едното е другото по десет.
Демек 10 мегабита са 1 мегабайт :idea:

8 :comp:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Сеп 2010, 17:27

Е то къде 8 там и 10 :lol: сега за два мегабита проблем ли ша си прайм :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 29 Сеп 2010, 3:09

Те каква техника използват ? Имам 2 приемника и 1 антена на булсатком , дали ще мога на тях да се включа в blizoo ? Защото са ми прокарани кабели и тн и неискам да ми се дупчи или да ми се вижда кабел в апартамента ... Другото което ме интересува , тези посочени цени за 1 телевизор ли са или за неограничени ? И примерно пакета дето е 10 лева , за 2 телевизора колко пари ще е ?
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Сеп 2010, 9:53

Моля НЕзапознати да НЕ коментират ПРЕДИ да са информирани,защото информираните живеят по-добре,дали близу ползва широколентов пренос на данни или е само реклама-не мога да кажа със сигурност но че доста хора вече ползват и то в българия подобен пренос на данни е факт,широколентовият пренос на данни може да достигне скорост 100mb/s на трансфер,това е стара технология за пренос на данни,стара от преди поне 5 години,преди една година на кейбълтел с модемен приемник и техниката в моето мазе (имах приятели от собствениците там) достигах до 6 мегабайта скорост при свързаност директно към модема и до 2.5 мегабайта през WIFI,след като си взех WIFI с "N" вече достигах отново 6 мегабайта скорост,вече масово се продават и лаптопи с WIMAX технология на приемане,което е всъщност широколентов интернет през WIFI-от къде ги знам тея неща ли-бъш с това се занимавам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 29 Сеп 2010, 10:14

Здравейте,
колега разгледадй и NET1. От няколко месеца съм към тях и съм доста доволен.

:OT:
1 byte = 8 bit
и от там идва разликата в megabyte и megabit

Поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Сеп 2010, 10:57

Благодаря ви за коментарите колеги . Булсатком , ползвам в родното градче и съм доволен - сигнала ми е прекъсвал има-няма няколко пъти за две години - е малко са им зле научно популярните канали , но пак се ядва . За сега повече държа на нета , защото телевизия почти не гледам (отрекъл съм се да гледам прекрасните ни новини или 2часа филм с 3 часа реклами ) . Виваком , ако се има предвид супер Любо - да ги не чувам - няма такава смрад - обещаната скорост от 12 мб , всъщност в началото достигаше макс скорост на сваляне 1 мегабайт , но след това се насра тотално , започна прекъсва постоянно и скоростта рядко минаваше 700кб/с . Това в Кнежа , където ми е и Булсаткома , който въпреки бесните студове , ветрове и изобщо "благ" климат си работи прекрасно .
За нет се оглеждах за мегалан , но няма покритие в Лозенец - бахти резила , уж най-големите :confused:
Гледам на входната врата е залепена реклама на някакъв нет , дето под земята бил кабела и гарантират някаква минимална скорост - http://www.tbc.bg/home.php - притеснявам ме обаче , ниската скорост на сайтове извън БГ . Доколкото знам Замунда и Арена са базирани извън БГ , та да не се води международен трафик или щом сиидърите са в БГ е вътрешен трафик ?

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Сеп 2010, 11:03

acho.rs написа:Благодаря ви за коментарите колеги . Булсатком , ползвам в родното градче и съм доволен - сигнала ми е прекъсвал има-няма няколко пъти за две години - е малко са им зле научно популярните канали , но пак се ядва . За сега повече държа на нета , защото телевизия почти не гледам (отрекъл съм се да гледам прекрасните ни новини или 2часа филм с 3 часа реклами ) . Виваком , ако се има предвид супер Любо - да ги не чувам - няма такава смрад - обещаната скорост от 12 мб , всъщност в началото достигаше макс скорост на сваляне 1 мегабайт , но след това се насра тотално , започна прекъсва постоянно и скоростта рядко минаваше 700кб/с . Това в Кнежа , където ми е и Булсаткома , който въпреки бесните студове , ветрове и изобщо "благ" климат си работи прекрасно .
За нет се оглеждах за мегалан , но няма покритие в Лозенец - бахти резила , уж най-големите :confused:
Гледам на входната врата е залепена реклама на някакъв нет , дето под земята бил кабела и гарантират някаква минимална скорост - http://www.tbc.bg/home.php - притеснявам ме обаче , ниската скорост на сайтове извън БГ . Доколкото знам Замунда и Арена са базирани извън БГ , та да не се води международен трафик или щом сиидърите са в БГ е вътрешен трафик ?

Замунда и Арена са си баш бг-трафик, щото сидърите от които реално теглиш са повечето в България , така че нема да се плашиш. Скоростите и на най-скапаната квартална мрежа са десеторно по-високи от бтк-та, еврокоми и близута млизута :mhihi: А ако ти прекъсва и не си доволен, винаги можеш да избягаш, щото за разлика от онея мошенници не те обвързват с договори :!:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Сеп 2010, 11:44

В Люлин , при едни брачеди , не знам на какъв оператор са , но плащат най-ниската такса и през деня достига до ... 9000 кб/с :driving: На мен супер Любо предераста ми сваляше с 700-900кб/с на двойна цена .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 29 Сеп 2010, 14:51

acho.rs написа:Благодаря ви за коментарите колеги . Булсатком , ползвам в родното градче и съм доволен - сигнала ми е прекъсвал има-няма няколко пъти за две години - е малко са им зле научно популярните канали , но пак се ядва . За сега повече държа на нета , защото телевизия почти не гледам (отрекъл съм се да гледам прекрасните ни новини или 2часа филм с 3 часа реклами ) . Виваком , ако се има предвид супер Любо - да ги не чувам - няма такава смрад - обещаната скорост от 12 мб , всъщност в началото достигаше макс скорост на сваляне 1 мегабайт , но след това се насра тотално , започна прекъсва постоянно и скоростта рядко минаваше 700кб/с . Това в Кнежа , където ми е и Булсаткома , който въпреки бесните студове , ветрове и изобщо "благ" климат си работи прекрасно .

Те точно тези от трафик ти ги препоръчвам горещо. Всичко което пише в рекламата им е вярно. И в офиса и в нас съм с този нет. За 3 или 4 години вече нета е прекъснал 1 път.

Смятам да съм им клиент до живот. Скоросите са си тези които си пише също. Даже ти идват на крака да ти вземат парите ако ти нямаш възможност. Всеки месец те подсещат за таксата и те питат дали искаш да ти пратят инкасатор. Абе перфектни са според мен.

Едно време даже предлагаха 1-вия месец безплатно тестване и чак след това ако си доволен си правиш договор с тях. А ако препоръчаш някой за нет при тях и си техен клиент получаваш 1 месец безплатно. Тествано е и работи, защото аз препоръчах офиса и си ми пуснаха 1 месец без пари.
Последна промяна Zubcho на 29 Сеп 2010, 14:54, променена общо 2 пъти
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата