Градски разход на Mercedes S320 CDI
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Градски разход на Mercedes S320 CDI
S320cdi 2004 година - аз в София над 12 по борд не съм виждал, на 260000км е в момента и не е имало сериозни ремонти - най-скъпото бяха 2бр предни амортисьори, които се скапаха към 200К км. И за 2 тона дизел върви доста добре.
I love the sound of V8 in the morning...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
bum_bum написа:Що за човек ще си купи S класа или 7 серия и преди това ще се чуди колко харчи?![]()
Не правиш разлика че се задава въпрос само за употребяван екземпляр на поне 8 години! Те са доста евтини и загубили 65 - 70 % от първоначалната си стойност и особено дизеловите Ес Клас и 7-ма серия с малкия 6 цл. дизел привличат доста народ 8 годишните бройки на по 200 000 км. с ниската си цена за такъв лукс клас.
Употребяваните - на поне 6 г. 8 цл. бензини Ес Клас и 7-ма рия са на изумително ниски цени.
Падна ми шапката онзи ден като видях невероятен черен Ес 500 2003г. на цена 29 900 лв. с ддс при бартер и 28 000 лв. в брой

Като се сетя за 28 000 лв. сред новите коли какви изпърдялници излизат дето само ти се повръща като им видиш интериора и се изумявам съвсем....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
на 23 и нещо, уникална S500
http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=21921
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
liloff написа:на 23 и нещо, уникална S500
Уникат и ......отиваш на работа с такси

Тояно тоя модел на S-класа хм... айде нема нужда.
По трошлив мерц едва ли е имало някога

To CLK-то ме остави да ходя с такси, ти ся в S-класата ли се съмняваш 
Ама нали искат да си купуват хората S-класи, тая поне е много запазена (на пръв поглед)

Ама нали искат да си купуват хората S-класи, тая поне е много запазена (на пръв поглед)

bum_bum написа:Що за човек ще си купи S класа или 7 серия и преди това ще се чуди колко харчи?![]()
Колко да харчи, няма да е повече от 12-13 градско, ако и толкова има даже.
мисля, че въпроса е по-генерален- що за човек ще си купи с-класа или 7-ма серия с 6-цилиндров двигател?
моето правило е че ако трябва да правиш крайни компромиси под капака за да си позволиш определена кола- не е за тебе този модел като цяло...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ще си махне табелката S320CDI, на нейно място ще сложи AMG, a отляво S63 и готово 

Никой не мое ма връне на селу!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
alx написа:bum_bum написа:Що за човек ще си купи S класа или 7 серия и преди това ще се чуди колко харчи?![]()
мисля, че въпроса е по-генерален- що за човек ще си купи с-класа или 7-ма серия с 6-цилиндров двигател?
моето правило е че ако трябва да правиш крайни компромиси под капака за да си позволиш определена кола- не е за тебе този модел като цяло...
Ако беше така тези 6-цилиндрови двигатели нямаше да се вграждат в S-класа и7-ца.
И човек защо пък да не си купи к'во значи "що за човек" за тебе сигурно само царвул би си купил този луксозен автомобил с въпросния двигател.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:alx написа:bum_bum написа:Що за човек ще си купи S класа или 7 серия и преди това ще се чуди колко харчи?![]()
Ако беше така тези 6-цилиндрови двигатели нямаше да се вграждат в S-класа и7-ца.
И човек защо пък да не си купи к'во значи "що за човек" за тебе сигурно само царвул би си купил този луксозен автомобил с въпросния двигател.
въпрос на продажби. има доста хора които не могат да си позволят голямата кола с подходящ двигател, но искат да имат "статуса" и визията на притежателите на тези коли. за тях са и предназначени тези "ментета" (мисля че е точната дума)... а производителите просто задоволяват търсенето и максимизират печалбите си.
но това поне за мене не означава, че е правилно. да караш такава кола е изкривяване на началния замисъл на въпросния модел- комфорт (липса на вибрации) съчетан с мощност, еластичност, динамична сигурност (по-добро ускорение, по-добро окачване, спирачки) и тн.
това е все едно да те видят в заведение с много красива жена но само ти да си знаеш че всъщност е безполова, няма никакво либидо и служи стриктно за лъскав параван.
разбира се всеки си има свое мнение по въпроса и не очаквам никой да споделя моето...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
предполагам всички са вече доволни,
на автора му е отговорено,спамерите захраниха,безделниците се разписаха,
модераторите поизтриха,а аз заключих
на автора му е отговорено,спамерите захраниха,безделниците се разписаха,
модераторите поизтриха,а аз заключих

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3