GPS програма за 5800 (безплатна) - за тая вечер, спешно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

GPS програма за 5800 (безплатна) - за тая вечер, спешно

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Сеп 2010, 17:19

Здравейте колеги. Телефона е 5800 Xpress Music и му търся спешно БЕЗПЛАТНА GPS програма, тъй като след малко ми се налага да пътувам, а незнам маршрута, нямам карта и ще трябва само по табели да се ориентирам, а е в Румъния, та някой ще помогне ли... Изобщо не съм на ТИ дали програмите дърпам стотинки, дали са безплатни, та затова съм написал, че трябва да е безплатна... Ако може направо някой линк към файловете и начина на инсталация и подкарване, ще съм много благодарен... Апък ако някой му се занимава повече, може и други интересни джунджурии за тоя телефон да сподели, но с това после ще се занимавам, тъй като нямам време в момента... Благодаря предварително на отзовалите се колеги :bowdown:
П.С. Телефона го имам от около година, ползвам го от към 2-3 месеца и изобщо не съм му инсталирал к'вито да било Ъпдейти и т.н. :dunno:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Re: GPS програма за 5800 (безплатна) - за тая вечер, спешно

Мнение от stasko5 » 28 Сеп 2010, 17:28

Ето колега, тук е описано много добре и има нужните файлове:
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=53&t=26309
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Сеп 2010, 17:30

То в България всички са безплатни :mhihi: Това няма ли си Нокия мапс? Не, че много върши работа де. Най-добре не разчитай и само на навигацията, а си вземи и една нормална карта.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 28 Сеп 2010, 17:33

Колега свържи го с копютъра... да си дръпне последните ъпгрейти... той си има безплатна ГПС програма... OVI MAPS трябва да я имаш инталирана,пусни я и пробвай ;) при мен върши работа... също като го свържеш от Nокia PC Suite зареди нови карти на европа :yes: успех

Nокia PC Suite най новия го дръпни от тук >>> http://europe.nokia.com/support/downloa ... -download#

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 28 Сеп 2010, 17:40

Съветвам те щом е за Румъния да си вземеш и една карта. Щото особено за симбиан, дори гармин да качиш(не съм поглеждал линка на колегата), но са адски постни тия карти имаш само главните пътища и нищо друго ... само ядове ще береш. Земи си една карта от първата бензиностанция в Румъния и се движи спокойно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Сеп 2010, 18:15

Благодаря на отзовалите се колеги, но в темата за Гармина, тия помощни файлове за JetMouse ми дава грешка за линка... Намерих още една тема за тая Гармин, но пък има няколко файла, на чиято дестинация (сървър), мога да тегля фрий по 1 файл на ден, а те са няколко за теглене :shock: :kuku:
Явно ще трябва да гледам табелите като орел, 'щото за едно ходене, няма смисъл да купувам карти :dunno:
Отново благодаря за бързата реакция...
П.С. Телефона има ДжиПиеС, но иска връзка с Интернет, сиреч иска да ми дърпа стотинки, 'ма нЕма му дам :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 28 Сеп 2010, 18:21

Колега ама не ме слушаш какво ти пиша :mhihi: направи каквото те съветвам... а връзката с интернет-а тя не е задължителна ;) като ти я поиска можеш да му дадеш да не се връзва към нет и навигацията ще продължи да работи... тва с интернета е направено за по бързо локализирване и дърпа някакви смешни 10-20кб... но както казах можеш и без него ;) аз имам същия телефон и знам какво говоря :yes:

п.с. слагал съм и Гармин... не е лош,но много бавно ми намираше позицията на която съм в момента.

п.с. от както има Ovi maps и е фрее не съм слагал никакви допълнителни навигаций и съм доволен...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 28 Сеп 2010, 18:42

Земи си карта, не прави компромис за 5 кинта, че тия мамалигари и английски не знаят.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 28 Сеп 2010, 20:21

Да,вземи си една Румънска карта от бензиностанцията като сипваш тунджа и си ти. Пък и Ръмъния не е толкова "трудна" държава да се загубиш такаче карай смело! :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Сеп 2010, 2:54

boksioraE39 написа:Да,вземи си една Румънска карта от бензиностанцията като сипваш тунджа и си ти. Пък и Ръмъния не е толкова "трудна" държава да се загубиш такаче карай смело! :yes:

Оправих се с табелите... Ама до едно място :mhihi: Изпуснах една пресечка, по която си знаех, че трябва да мина (трябваше да отида до летището в Букурещ...) , но я изтървах, а трафика ужасен... Спрях, питах некви румънци, обясняваха ми от де да мина, къв завой, кво кръгово... Е да, ама не :mhihi: Час-час и половина се лутах из Букурещ и некви села (ей, много голЕм град :shock: ) Но го бях преценил, че може така да стане и си бях заделил достатъчно време, въпреки че по едно време бях започнал сериозно да се притеснявам :paranoid: Сигурно 20-30 човека съм питал за "Airport" :mhihi: И единия ми вика на ляво, следващия на дясно, третия незнае кво го питам... Спирам, питам бакшиш... Вика ми - 10 евро да те закарам... Аве викам кажи как да стигна, оня - да те закарам... (Тва след доста дълъг разговор, до де го разбера кво иска да ми каже :mhihi: Аз му говоря за улици, оня ми говори за евро :mhihi: ) Теглих му една майна и продължих лутането :paranoid: До де един съвестен шофьор (евала му правя) ми обясняваше на един светофар, докато чакахме да светне зелено, но разбра, че нищо не разбирам от казаното (наляво, надясно, направо, после пак надясно, малко наляво, после 2рата в дясно, петата в ляво... :paranoid: ) и ми каза само "Follow me"... Малии, имах чувството, че обиколихме цял Букурещ, до де не се изравни с мен, да ми каже да карам само направо... Разбира се, благодарих му, е.. не с банкноти, но все пак... :roll: Но на кръгово, след което следва наляво или надясно, айде кажете кое е направо :mhihi: Аз избрах наляво, 'ма се оказа надясно :mhihi: Е, нищо, още малко повъртях, до де улуча точната улица :ok: За капак, аха-да пропусна летището :mhihi: Ама тоя път извадих късмет, оцелих го :mhihi:
Твърде много се отклонихме от темата, съжалявам, че темата е за едно, а в момента Ви занимавам с моите глупости...
Благодаря още веднъж на отзовалите се колеги, въпреки, че нищо не направих с телефона :bchug:
Още ме държи еуфорията :mhihi: Пък и причината за пътуването, определено си заслужаваше все нерви с обикаляне, все бензини, все такси-мостове, все винетки и т.н. Много обичам, когато всичко (или почти всичко - на 99,9%) мине по план :mrgreen: :smoke:
П.С. Причината бе следната - Приятелката ми бе във Франция за 1 седмица, а точно ден след като замина, имаше Рожден ден и то 18ти... Веднъж човек става пълнолетен... И просто по телефона само честитки... не вървеше... И се стигна до плана, че трябва да я изненадам на летището със все букети, подаръци и т.н. :D На някой може да му се стори странно, детско или пък смешно, но за мен бе нещо наистина красиво и стойностно :yes:
П.С.2 Извинявам се още веднъж, че така избягахме от темата... :| Но просто исках да споделя :angel:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 29 Сеп 2010, 6:14

Няма значение важното е,че си се оправил и накрая всичко е минало "по-план" :mrgreen: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 30 Сеп 2010, 23:46

Тя във Франция а ти в Румъния ...нищо не разбрах!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Окт 2010, 0:17

klintan66 написа:Тя във Франция а ти в Румъния ...нищо не разбрах!

Изтървал си думата "летище" ми се струва на мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 01 Окт 2010, 0:24

С румънка ли излизаш?
Че мен наскоро ме боля главата от една :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Окт 2010, 0:26

Едва ли :)
In Ban We Trust!

Следваща

Назад към Извън Темата