Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Да ти замерят диагоналите задължително
Изглежда прекалено добре за цената си предвид екстрите, годината и твърдението, че е купена от БМВ дилър
Мисля си за колко е купена от там, че докарана до тук + печалбата да я пуснат на 9 хил и малко евро
Ако всичко и е наред си е направо бинго, но ти си длъжен да се съмняваш
Късмет ти пожелавам

Изглежда прекалено добре за цената си предвид екстрите, годината и твърдението, че е купена от БМВ дилър

Мисля си за колко е купена от там, че докарана до тук + печалбата да я пуснат на 9 хил и малко евро

Късмет ти пожелавам

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
тоя пич не дава да проверя дюзите на колата - не дава да се разглабя. Май да се разделяме с добро, докато е време, а?
Нормално ли е да ти отказват такава процедура?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
sub_eleven написа:тоя пич не дава да проверя дюзите на колата - не дава да се разглабя. Май да се разделяме с добро, докато е време, а?
Ми то и аз няма да дам!
Проверете ги в сервиз на БМВ - софтуерно!
Без никакво разглобяване!
Турбото - по същия начин!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
никой нормален продавач няма да даде да му се разглабя колата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
И аз това си мислех преди малко - че не бих дал някой да ми човърка.
Гледах едно купе 330цд, определено не става за семейна кола - бях много скептичен още като тръгвах за срещата...
Тоя туринг много ми допадна - имам чувството, че е моята кола, но съм малко подозрителен.
Гледах едно купе 330цд, определено не става за семейна кола - бях много скептичен още като тръгвах за срещата...
Тоя туринг много ми допадна - имам чувството, че е моята кола, но съм малко подозрителен.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
A какво се бавиш още не мога да те разбера!!
Ако тази кола е читава...с тази цена просто няма да стой още дълго без собственик!!
Ако не е -ми отдели едни 150 лева за Дару Кар, закачете я за пълна диагностика, да и погледнат ходовата част и да се знае-има това и това за смяната, това и това са и проблемите!
После или се пазари с продавача да сваля още от цената или я вземай!
Ако тази кола е читава...с тази цена просто няма да стой още дълго без собственик!!
Ако не е -ми отдели едни 150 лева за Дару Кар, закачете я за пълна диагностика, да и погледнат ходовата част и да се знае-има това и това за смяната, това и това са и проблемите!
После или се пазари с продавача да сваля още от цената или я вземай!

- sub_eleven
- ентусиаст
-
Тази цена е атрактивна само в очите на ценители и добре запознати с модела... Иначе погледнато има туринзи 330д автоматици и по 13-14-15 хил. лева /само че стария двигател/
Тази нощ се събудих в 4 часа и не можах да заспя поне един час... Размишлявах...
Имам два гаража - в единия е z3-то, в другия семейната ни кола. Ако взема 330д, ще трябва да се откажа от z3-то - няма да имам време да карам и двете, а и не съм колекционер. Но ако взема 330d, преди да съм продал z3-то, семейната ни кола излиза за неопределено време на улицата.... + това затварям пари, без да съм освободил от друго място... не че ми трябват за момента, но са ме учили, че в кола не се инвестира....
Направо ме разяждат от вътре тези колебания. Реша едно, след две минути друго.... Както и да е, по този въпрос не можете да ми помогнете.
Тази нощ се събудих в 4 часа и не можах да заспя поне един час... Размишлявах...
Имам два гаража - в единия е z3-то, в другия семейната ни кола. Ако взема 330д, ще трябва да се откажа от z3-то - няма да имам време да карам и двете, а и не съм колекционер. Но ако взема 330d, преди да съм продал z3-то, семейната ни кола излиза за неопределено време на улицата.... + това затварям пари, без да съм освободил от друго място... не че ми трябват за момента, но са ме учили, че в кола не се инвестира....
Направо ме разяждат от вътре тези колебания. Реша едно, след две минути друго.... Както и да е, по този въпрос не можете да ми помогнете.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
е пич ти го обърна на искренно и лично
тия неща само ти можеш да си ги решиш и винаги има такива размисли и страсти
ти си знаеш. Успех!
пп
цената е добра за всеки, който иска хубава 330-ка (незнам тази колко е добра)
и между 2000 и 2004 разликата е сериозна

тия неща само ти можеш да си ги решиш и винаги има такива размисли и страсти
ти си знаеш. Успех!
пп
цената е добра за всеки, който иска хубава 330-ка (незнам тази колко е добра)
и между 2000 и 2004 разликата е сериозна

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Айде веднъж се живее... запазих час за диагностика за другата седмица. През уикенда ще правя тест драйв.
Казвайте сега колеги - тоя автоматик съм чул, че притропвал между 2-ра и 1-ва при намаляване ако е проблемен - това ще го следя. Ще следя за устойчивост и претрисания при сравнително висока скорост и спиране. Ще оставя да позагрее на място и да пусне перката. Там всички ел. части по купето ще проверя цд-та, навигации, ел. стъкла, огледала, седалки, климатици - друго? Някой заблуден ABS да не светне като позагрее? Споделяйте
Z3-то съм решил да го оставям - едно време като карах мотори, все едно пък са били по-практични от него...
ДГД семейната кола.
Казвайте сега колеги - тоя автоматик съм чул, че притропвал между 2-ра и 1-ва при намаляване ако е проблемен - това ще го следя. Ще следя за устойчивост и претрисания при сравнително висока скорост и спиране. Ще оставя да позагрее на място и да пусне перката. Там всички ел. части по купето ще проверя цд-та, навигации, ел. стъкла, огледала, седалки, климатици - друго? Някой заблуден ABS да не светне като позагрее? Споделяйте

Z3-то съм решил да го оставям - едно време като карах мотори, все едно пък са били по-практични от него...
ДГД семейната кола.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Перката няма да я чуеш
(ако е наред)
П.С. ... ако и направиш 1 ремап на 330-ката (дай боже да е читава и да я вземеш) - няма да се качиш скоро на Z3-ката...тези нютони дават доооста добра тяга!

П.С. ... ако и направиш 1 ремап на 330-ката (дай боже да е читава и да я вземеш) - няма да се качиш скоро на Z3-ката...тези нютони дават доооста добра тяга!
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Здравейте колеги! Надявам се съвсем скоро да се присъединя към вашето голямо семейство! Търся си 320д седан около 2000-2001г.
За сега не съм попаднал на читав екземпляр, ако някой знае нещо да казва! Ако имам нужда от помощ и съвет при евентуален бъдещ оглед ще се допитвам до вас! Дано скоро имам повод да почерпя!

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Dimitroff написа:Перката няма да я чуеш(ако е наред)
ще погледна отвън...
сетих се нещо - при включен климатик винаги ли върти допълнителната перка?
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
колеги аз май днес се меткам на едно комби 320д искам да ви попитам малкото прозорче на задното стъкло освен от ключа не трябва ли да се отваря и на ръка защото има едно палче но без ключа не се отваря дори и на отключена кола
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
el lobo написа:колеги аз май днес се меткам на едно комби 320д искам да ви попитам малкото прозорче на задното стъкло освен от ключа не трябва ли да се отваря и на ръка защото има едно палче но без ключа не се отваря дори и на отключена кола
Трябва и на ръка,но от 5 комбита на 3 не им работи копченцето (моето също),мисля че прекъсва няъде на сгъвката на задния капак,ама не ми се занимава да ровя по корите
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Drum написа:Да ти замерят диагоналите задължително![]()
Изглежда прекалено добре за цената си предвид екстрите, годината и твърдението, че е купена от БМВ дилър![]()
Мисля си за колко е купена от там, че докарана до тук + печалбата да я пуснат на 9 хил и малко евро![]()
Късмет ти пожелавам
Е колко да струва едно 330д 50 хиляди евро ли