Питане за Смарт?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: Питане за Смарт?
Escape написа:Kregec написа:Колега според мен навии жената за един компак Е36 или Е46, ще сте в пъти по доволни. Незнам какви пари е този смарт но мисля че за същите пари може да се вземе прекрасен компак. Това си е мое мнение но мисля, че е правилния избор...
Кой точно компакт гори 5/100, че нещо не се сещам?
Колега не че нещо но къде видя да напиша, че компака гори 5/100? Написах това относно това че Мини е супер голяма набутка от към подръжка. Същото важи и за Аклас на Мерцедес. За мерцедеса за да направиш какъвто и да е ремонт се сваля целия двигател и то от долу. Казвам го защото съм работил в сервиз на Мерцедес като приемчик, и когато доиде такъв мерцедес и монтьорите се изприщват. Но жените не ги интересуват ремонтите а външноста на колата. Те не искат голяма а възможно най малката и компакна кола. Предложих БМВ като варянт защото са доказани като марка и подръжка!
Kregec написа:Колега не че нещо но къде видя да напиша, че компака гори 5/100? Написах това относно това че Мини е супер голяма набутка от към подръжка. Същото важи и за Аклас на Мерцедес. За мерцедеса за да направиш какъвто и да е ремонт се сваля целия двигател и то от долу. Казвам го защото съм работил в сервиз на Мерцедес като приемчик, и когато доиде такъв мерцедес и монтьорите се изприщват. Но жените не ги интересуват ремонтите а външноста на колата. Те не искат голяма а възможно най малката и компакна кола. Предложих БМВ като варянт защото са доказани като марка и подръжка!
Имах напредвид че смарта гори около 5/100 докато компакта си гълта доста повече. Карал съм 316 компакт и под 8 в града не усетих да пада.... Като прибавим и по-скъпи данъци на бавареца и ми се струва малко нерантабилно. Иначе Смарт само съм карал, така че не знам как е поддръжката. Просто от към всекидневни разходи и елементарна поддръжка (бензин/данъци/консумативи/застраховки) смарта е в пъти по надолу от компакта
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Escape написа:Kregec написа:Колега не че нещо но къде видя да напиша, че компака гори 5/100? Написах това относно това че Мини е супер голяма набутка от към подръжка. Същото важи и за Аклас на Мерцедес. За мерцедеса за да направиш какъвто и да е ремонт се сваля целия двигател и то от долу. Казвам го защото съм работил в сервиз на Мерцедес като приемчик, и когато доиде такъв мерцедес и монтьорите се изприщват. Но жените не ги интересуват ремонтите а външноста на колата. Те не искат голяма а възможно най малката и компакна кола. Предложих БМВ като варянт защото са доказани като марка и подръжка!
Имах напредвид че смарта гори около 5/100 докато компакта си гълта доста повече. Карал съм 316 компакт и под 8 в града не усетих да пада.... Като прибавим и по-скъпи данъци на бавареца и ми се струва малко нерантабилно. Иначе Смарт само съм карал, така че не знам как е поддръжката. Просто от към всекидневни разходи и елементарна поддръжка (бензин/данъци/консумативи/застраховки) смарта е в пъти по надолу от компакта
Колрга на тоя смарт като му смениш един път свщите и водната помпа, си избил данъците на компакта за 4 години.

- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
Със сигурност компакт няма да е брат ми има такава кола и даже наскоро и сменихме мотора с 2,5тдс много върви ама жената не ще и да чува за компакт.Но ще видим ще го мислим някак задължително ще тъсим автомат и да е немско от там нататък каквото излезе.Благодаря ви колеги. 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Имам старата Тойота Ярис(фейслифтова - 2004г.) и съм доста доволен в интерес на истината.1.4 дизел,75 конье,на дълго е падала до 3,8/100,без климатик но с 4 човека и скорости до 120-130 km/h.Обичам я тая кола и не мисля да я продавам някога...Симпатяга си е... 
Ако се интересува някой от модела,да казва.Ще му дам обстойна информация.

Ако се интересува някой от модела,да казва.Ще му дам обстойна информация.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2