Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от JOTTO_DEL » 30 Сеп 2010, 23:44

Колеги да ви попитам има ли нещо вярно в това, че ако искаш да смъкнеш корема не трябва да ядеш нищо след 18:00ч.? :kuku: Питам защото всичко друго ми върви добре само с корема изоставам! Ще съм ви много благодарен да кажите как да се справя с тая гадост! :help:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 01 Окт 2010, 0:26

Зависи кога лягаш... по принцип последното ядене за деня трябва да е максимално леко, за да не натоварваш системата преди лягане. ( По стар бг обичай, точно тогава хората ядат най-много :mhihi: ) Наблегни на кардиото за корема и ако можеш НВД. Мазнини не се горят локално. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2010, 0:36

Не е баш така. Аз ям сутрин малко, преди тренировка малко и след тренировка се натъпквам като яко. Има доста хранещи се по подобен начин. Виж Lean gain, fasted training, Eat stop eat и т.н. ;) Много по-важен е прозореца от време в който се храниш. Ако тренираш вечер и после не ядеш не правиш нищо. Ако се натъпчеш сутрин и на обяд и тренираш вечер пак не става нищо.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 01 Окт 2010, 0:59

И аз горе-долу съм на същата система на хранене, 6 пъти на ден през 2-3 часа в малки количества. Месо задължително на обяд и вечеря, въглехидрати в закуската овесени ядки/трици/ или на палачинки + мед, малките закуски между основните хранения зеленчуци и някой плодове, и зелен чай, след тренировка месо/яйца/извара бързи протеини това ми е най-обилното хранене за деня :mhihi: (19h)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 01 Окт 2010, 1:06

Мерси за съветите! Иначе имам още един въпрос значи за гърди тренирам яко вдигам доста килограма (според мен) и правя 4 упражнения по 3 серии, но нещо гърдите не ми се оформят бързо малко по-малко и според мен изостват от другите групи :dunno: ! Някое упражнение специялнно за оформяне на гърди да ми препоръчате? И също може някоя добавка да стимулирам малко нещата :mhihi: , че вече 2 години бутам без нищо 95% чист (5% за това, че съм пил 2-3пъти в месеца по един протейн след тренировка :P )!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 01 Окт 2010, 9:25

Джото Дел, разбрахме за начина на тренировка ;) но щом няма растеж на гърдите отговора е много лесен "СИЛИКОН" :mrgreen: сега сериозно виж промени методиката на изпълнение на упражненията, смени интензивността на тренировката, смени реда на изпълнение на упражненията, промени и килограмите, които ползваш, вкарай нови упражнения, изобщо стреми се по различен начин да стресираш гръдната мускулатура. Увеличи и приема на калории, ако целта ти е по голям обем, факторите са адски много и на последно място, ако гърдите ти са генетично салбо изразена мускулна група кой знае колко не би успял да направиш... Другото което се сещам, че виждам много хора в залите със сравнително дълги ръце да правят с не достатачно широк хват лега, обърни внимание и на това, колкото по широк толкова по малко ще влизат като помощни групи трицепса и предното рамо.....
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 01 Окт 2010, 10:28

spower написа:Джото Дел, разбрахме за начина на тренировка ;) но щом няма растеж на гърдите отговора е много лесен "СИЛИКОН" :mrgreen: сега сериозно виж промени методиката на изпълнение на упражненията, смени интензивността на тренировката, смени реда на изпълнение на упражненията, промени и килограмите, които ползваш, вкарай нови упражнения, изобщо стреми се по различен начин да стресираш гръдната мускулатура. Увеличи и приема на калории, ако целта ти е по голям обем, факторите са адски много и на последно място, ако гърдите ти са генетично салбо изразена мускулна група кой знае колко не би успял да направиш... Другото което се сещам, че виждам много хора в залите със сравнително дълги ръце да правят с не достатачно широк хват лега, обърни внимание и на това, колкото по широк толкова по малко ще влизат като помощни групи трицепса и предното рамо.....

Много правилно казано, факторите са хиляди. Мога да добавя още многото трениране не значи разтеж, мускула расте докато почива, ако не го храниш и не се възстановява, а го преуморяваш не чакай растеж. Ако примерно не пиеш добавки и тренираш 2 пъти седмично гърди по 4 упр по 3 серии. Както се казва много братчед :lol: и това с ръцете, което казва Spower е много, много важно.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2010, 11:28

blacksapphire написа:И аз горе-долу съм на същата система на хранене, 6 пъти на ден през 2-3 часа в малки количества. Месо задължително на обяд и вечеря, въглехидрати в закуската овесени ядки/трици/ или на палачинки + мед, малките закуски между основните хранения зеленчуци и някой плодове, и зелен чай, след тренировка месо/яйца/извара бързи протеини това ми е най-обилното хранене за деня :mhihi: (19h)

Идеята на цикличното хранене (Intermittent fasting) е малко по-различна. Целата е да се щадят ензимите и да се намали инсулина през целия ден за да се запазят за основното хранене след тренировка. Ядейки през целия ден на такива кратки интервали изхвърляш постоянно ензими, отделно стомаха ти работи постоянно и обикновено се чувстваш преял, сънлив, мързелив и т.н. Целата на интервалното хранене през деня да си с почти или напълно празен стомах и нисък инсулин.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 01 Окт 2010, 11:33

Целта ми е по-бърз метаболизъм, щото имам чувстово, че понякога системата спира :mhihi: Не влизам в старвейшън моуд. Към менюто си забравих да добавя и пчелният прашец, който съдържа 22 аминокиселини ( след хранене след тренировка)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 01 Окт 2010, 11:39

За да стресирам по-добре гърдите правя 2 вида тренировки всеки път. Първия път правя всички лежанки ( права и 2те наклонени) и една от машините за избутване или събиране. Това са 4 упражнения по 3 серии. Втория път в седмицата тренирам гърдите само с дъмбели. Тук включвам избутване (понякога под наклон понякога на равна), избутване със завъртане накрая, флайс и кабели. Отново 4 упражнения по 3 серии.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 01 Окт 2010, 12:22

Ще почна да сменям упражненията! За сега правя гърди 1 път седмично достатачно ли е? Програмата ми е следната:
1 ден Гърди, Трицепс и Предмишница.
2 ден Бицепс, Гръб и Корем
3 ден Рамо, Предмишница и Трапец!
От сега почвам кардио всяка тренировка!
Последна промяна JOTTO_DEL на 01 Окт 2010, 12:36, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 01 Окт 2010, 12:26

blacksapphire написа:Целта ми е по-бърз метаболизъм, щото имам чувстово, че понякога системата спира :mhihi: Не влизам в старвейшън моуд. Към менюто си забравих да добавя и пчелният прашец, който съдържа 22 аминокиселини ( след хранене след тренировка)

Метаболизма се забързва именно с фастинг, а не като захранваш постоянно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 01 Окт 2010, 12:37

зд колеги някой взимал ли е този протеин -MuscleMeds Carnivor : ТАЙНИЯТ ТЕЛЕШКИ ПРОТЕИН, който Кай Грийн използва за да качи мускулна маса и да спечели 2009 ARNOLD CLASSIC! и доволни ли сте
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 01 Окт 2010, 16:19

Пичове,вече започнах да вдигам усърдно.Втора седмица правя упражнения с дъмбели за бицепс и трицепс,крънчове и др. за корем,лежанка и кофички за гърди.За гръб правя набирания,също така сядам в другия край на лежанката и вдигам тежести отдолу-нагоре.Нямам време да ходя на фитнес,за това използвам една хоум мейд зала.Разполагам също с пружини и някакъв уред за коремни преси.Какви упражнения ще ми предложите ? До сега не съм взимал хранителни добавки,но имам едни 20% мазнини,които искам да сваля.Предполагам fat burner-ите вършат това,което казва името им.Зачетох се в темата за Nutrex Lipo 6.Мисля да си го поръчам.А протеините за какво всъщност служат ?

П.С.Забравих да напиша.че не приемам шоколадови храни и не пия газирани напитки.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 01 Окт 2010, 17:30

tonyy7 - това, което ще кажа без да знам нищо за теб, но всичко е на база опит. Намали упражненията.

niki0007 - протеина е нов и все още няма мнг отзиви за него. Но разсъждавайки на база опит, скъпичък за начинаещ поне според мен.

DanielzZz - Lipo-6 доста добър продукт за мен лично. Протеина е за заместване на ядене и за възстановяване. Щом ще сваля, може да го използваш дори за заместване на 1 хранене.

JOTTO_DEL - не ти виждам краката, голяма муск. група се тренира преди малка група!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата