СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!
monogamnia написа:benzin написа::shock: за пореден път се убеждавам, че в БГ по хубава кола от рено клио 94-95 или фият пунто няма смисъл да се кара... а тия гепачи сигурно са 3-4ма по 120кг иначе не знам от къде ще им дойде тази смелост
Обратното колега, слаби смели сръчни и бързи....
Колега в кой квартал е станало това....
В квартал Левски В незнам защо не ми публикуват мненията

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
изроди мръсни
Колеги, ако имате близо до вас охраняеми паркинги, ползвайте ги, ще ви спестят и пари и нерви. Аз след един такъв инцидент вече 2 години си е държа на паркинг, не ми е съвсем под носа, но пък съм спокоен.

Колеги, ако имате близо до вас охраняеми паркинги, ползвайте ги, ще ви спестят и пари и нерви. Аз след един такъв инцидент вече 2 години си е държа на паркинг, не ми е съвсем под носа, но пък съм спокоен.

Искрено те съжалявам, много готина колица си имал пич, дано тия да ги тикнат в затвора и всеки ден до ламарината да удря педала на газта в .....
Аз съм на друго мнение за застраховката, ти си си платил и те сега трябва да ти платят, ако не искат се разправяй чрез съд и това е, те са длъжни да ти платят имаш го черно на бяло.
Аз съм на друго мнение за застраховката, ти си си платил и те сега трябва да ти платят, ако не искат се разправяй чрез съд и това е, те са длъжни да ти платят имаш го черно на бяло.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Mihaylov написа:В квартал Левски В незнам защо не ми публикуват мненията
Защото чакат одобрение, докато не направиш 20 поста

- sashozmeq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i Touring
- Мечтае да кара: BMW
Ужас. Тия с патрулките да не са ги пазили, докато си вършат работата спокойно?!?

Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.
- bronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i e46 03'
- Мечтае да кара: 740d f01
Mihaylov написа:Към ДЗИ съм.
Ето и още снимки...
аз за това минавам през брокер, преди застрахователя
пробвай ММ или александър.
Просто ако има нещо, което може да се направи, някаква тънкост - тези брокери ще я знаят и ще могат да ти помогнат.
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
lordlosh написа:Искрено те съжалявам, много готина колица си имал пич, дано тия да ги тикнат в затвора и всеки ден до ламарината да удря педала на газта в .....
Виждам, че явно не си запознат със застрахователните договори и нормативи, но при липса в която и да е било застрахователна компания НЕ покриват "липсите" а само може да ти покрият евентуалните щети причинени от "свалянето" на въпросните части. Оправданието за това е че "може самичък да си ги свалил" и съответно ти не можеш да доакжеш обратното. При липса на целия автомобил се води тримесечно разследване и вариантите са два:
1. Ако не ти намерят колата ти я изплащат на/между 95-100% според овехтяването.
2. Ако ти я намерят можеш да я откажеш при което пак ти я изплащат само че тогава процента е около 70.
Така че за съжаление и съда е безсилен тъй като това е една от точките по автомобилното застраховане

The Ultimate Driving Machine
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Ужас, добре че си държа колата на паркинг. В левски живее жената и всеки ден съм там, винаги я гледам с 1 око, сега не знам как да я пазя.
Много съжалявам за случилото се. Познавам полицаите, които патрулират както и техния началник. Ще разпитам...
Много съжалявам за случилото се. Познавам полицаите, които патрулират както и техния началник. Ще разпитам...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Сега чакай теми във форума как се монтират фарове,навигаций и т.н.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
boksioraE39 написа:Сега чакай теми във форума как се монтират фарове,навигаций и тн.
Колега по скоро в раздел ПРОДАВА ,после частите били от ударени коли от Англия и Италия.Да бе ,да ,ние да не сме балами като му искам документ и нали знаеш отговори -Мииииииии то нема

Нищо лично ,Просто бизнес !
Поне съм благодарен, че не са скубали а е направено професионално.
Нови няма как да си купя, и като тръгна да купувам 2-ра употреба ще го отнесе някой друг
и така може да си ги връткаме 

Нови няма как да си купя, и като тръгна да купувам 2-ра употреба ще го отнесе някой друг

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- EvoBvlgari
- Потребител
-
- Кара: Е39 m52b28tu
- Мечтае да кара: E39 m52b28tu
Ужас, а аз бях близо до нервна криза, че ми откраднаха огледалата преди месец, съчувствам ти колега, мъдите да им окапят на тия.

- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Лошо е че не се знае какво точно е гепено, иначе повечето неща се намират бързо колега, я в пазарджик, я в пав
ликени примерно((((((( пробвай да се сетиш!
ликени примерно((((((( пробвай да се сетиш!
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
Утре ще я гледат застрахователите,дали да извикам някой експерт за да отбележим липсите,защото ас незнам кое каквое?