СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: СЛЕД НОЩНАТА РАБОТА НА АВТО-КРАДЦИТЕ!!!

Мнение от Mihaylov » 04 Окт 2010, 20:37

с това даване на късо дали са прецакали нащо по ел. систама или алармата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 04 Окт 2010, 20:40

Ето това (електрошок или горелка) е решението, но в резултат на което може да се случи това. :bang: Извинявам се че е на англииски но става ясно какво имам в предвит.
Последна промяна gentata на 04 Окт 2010, 21:35, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от Noob4o » 04 Окт 2010, 21:09

gentata написа:Ето това е решението, но в резултат на което може да се случи това. :bang: Извинявам се че е на англииски но става ясно какво имам в предвит.

Според мен има и по правилно решение. Преди 3-4 години в щатите (Вашингтон и окръг) бяха пуснали около 700 цивилни аетомобила които всъщност са капани, вътре си имат камери и гпс-и, паркирани са на различни места по паркинги на магазини, молове и просто на уличните парко места. Когато отчете някакво движение системата сигнализира в полицията и крадеца веднага е заловен. Искам да подчертая че вашингтон е малък както и окръга му и за 2 години постигнаха над 70% намаление в кражбите на колите което за тях е ежедневие. Ако тази система заработи тук, на нас са ни достатъчни 700 малко по лъскави коли, съм сигурен че за не повече от година няма да е останал и един от "старата генерация" автоджамбази. Въпроса вече е друг че нашето правителство никога няма да предприеме тази мярка тъй като тук голяма част от крадците точно полицията им е зад гърба и си ги пазят.
The Ultimate Driving Machine

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 05 Окт 2010, 10:23

Искрено сучувствам на колегата. И на мен са ми тарашили колата и знам какво е .... :( . Иначе това с колите примамки работи, правили сме го тоя номер в квартала и сме хващали маймуни, после затваряне в някой гараж или мазе и млатене и престой няколко дни, след което извозване на някъде извън града по без гащи и така... :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 05 Окт 2010, 13:13

Колеги повярвайте ми в целия свят се краде при тази криза....Особенно пред големи дискотеки, фитнес центрове, молове вечер се смъкват джанти и тук. Аз също съм пострадвал. Наркоманите тук разбиват само заради една кутийка на задната седалка, камо ли ГПС или нещо лаптоп.
Даже наскоро си мислех да слагам ключе на бензиновата помпа, ей така за мое спокойствие, но каквото и да се прави колата вечер е незащитена на улицата...По едно време имах даже такъв комплекс, не исках да ходя вечер с джипа, страх ме беше да не го одерат или откраднат..
Съчувствам на колегата :ranting: , и сега разбирам защо по руските форуми говорещи по въпросите за сигурноста на е39 съветват да се сложи електромагнитна независима ключалка на предния капак....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 05 Окт 2010, 16:45

дееба и циганската държава, един циганин вече има повече права от нас и ги научиха как да си ги търсят, а на тия тъпи застрахователи едив вагон пари им броиш и на края се прават на луди :bang:
DIESEL POWER
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 530d

Мнение от vas33 » 05 Окт 2010, 17:48

Съжалявам колега, аз вчера открих че са ми взели капачките на винтилите :kuku:, незнам какъв човек би го направил.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i Touring
Мечтае да кара: BMW

Мнение от sashozmeq » 06 Окт 2010, 21:24

Клептомани.
Никога не карай по-бързо, от колкото твоят ангел-хранител може да лети.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kokoko » 07 Окт 2010, 20:22

малееее ,наи модерните хапчета да си купят :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cerberus » 08 Окт 2010, 0:21

Аз да споделя моята идея, може и да е от полза.
На мен ми разбиха предно дясно стъкло, за да ми гепят антирадара, който бях забравил в колата тая вечер. Стълкото не е много скъпо - 55 лева, ама радарчето беше от хубавите и беше към 300. Оправих си стъклото, и при моя алармаджия. Сложи ми една добавка към алармата, някакъв модул със сим-карта. (160 лв. + 8 лв. за симката). Като сработи втора зона на шоковия датчик или обемен датчик, или отваряне на нещо, директно ми звъни на телефона.
От момента на сработването на алармата до момента в който ми звънне телефона са 6 секунди. Още 10 да асимилирам какво става, и още 10 докато стигна до колата. Ако не са по-бързи от 26 секунди гадовете, им пожелавам да са си направили добро завещание и да са си купили костюм за погребението си.
Нямам търпение да дойдат пак да си "пазаруват" от колата ми. Един да хвана цяла България ще разбере, какво се случва на хората дето ми барат по колата. Мисля като приключа аз с него, да го вържа пред входа, че и комшиите дето са им тарашили колите да се позабавляват....

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 08 Окт 2010, 4:26

Колега дано не се налага да ползваш това известяване никога, но окей, да ти кажа само мой приятел от Русе преби крадец на място, оня беше кик- боксьор, знаш ли после че даде половин БМВ пари да се оттърве от дело, и накрая му плати гсм а на оня, щото и той пострадал.....Майката си ебали и тъпи закони ей....За 300 лева загуба после да лежиш 2 години не си струва...Аз преди години тъкмо си бях зел е39 ката, и тогава я спрях пред блока. Посред бял ден ми зеха тасовете и емблемите...На обяд, на 20 метра от една компютърна зала, дето има народ постоянно навън.....Тогаз в Русе имаше точно 3 такива БМВ та...Едното на мой съсед циганин, дето всеки ден минаваше край нас. Кво да ходя му гледам неговите отблизо ли? И другото БМВ, на един дето имаше 3 дискотеки в Русе тогава..Нито съм гледал после чуждите, ам направо дадох 160 лв за тасове и край....
Ей как си намерих пък задния номер 2006 та година, добре че нита беше здраво хванат, пък тя хем беше лизингова още. Първия комплект номера ги взеха, тез не можаха.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E60
Мечтае да кара: Simson
Детайли за колата: син металик,всички екстри без кожа

Мнение от ham » 08 Окт 2010, 14:27

О боже!Ужас.Ебати наглите копелета.Шибана,шибана държавица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребител
Аватар
Кара: БМВ Е39 530i
Мечтае да кара: G-Power M5,M6
Детайли за колата: 2001г. Exclusive edition, автоматик, 231кс.

Мнение от uimruka78 » 08 Окт 2010, 15:13

Искренно съжелявам колега за случилото се.В тази държава всичко върви на пропастия казваш имало две патрулки еми те са си пазили келешите дет са ти тарашили колата.Ръцете да им изсъхнат :bang: :bang: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d 2000г.

Мнение от chehut » 08 Окт 2010, 16:21

Просто нямам думи за всичко това което прочетох, колеги!!! Да те е страх да си оставиш колата без надзор дори и докато си в магазина... :evil: Един само да ми падне в ръчичките... :bang: Дано поне хората от каското да оценят всичко и да го опишат!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cerberus » 08 Окт 2010, 17:41

sadex5, малко го е бил значи този твоя прприятел, щом не му е избил подобни идей от главата... :) Аз мисля да не му остава здрава кост, нито да каже, нито да напише оплакване :)))

ПредишнаСледваща

Назад към E39