Най-грозната столица !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 02 Дек 2005, 14:19

Аз вчера си го мислих това като бях спрял пред френската гимназия. Тротоара и пътя се разделят от тия черните огради и от вътрешната страна -> на тротоара имаше супер много паркирани коли. Аз не знам да е редно да се паркира върху тротоарите въобще. Ма то и като няма къде и другите са прави.
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Дек 2005, 16:24

защо се оплаквате ... аз като разправях че БГ просто не треа да я има щот никога нема да се опрай някой тук беше споменал с оплакване няма да се опраим на които не му изнасяло да си дига парцалите .. дигнете се на борба братя по съдба ... аз имам една идейка ама ми трябват доста финанси ако има желаещи отворил сам банкова сметка и събирам за атомна бомба ... и лесно ще реша проблемите на сички българи ;)
п.с. ако има зайнтересовани ще им пратя сметката на ЛС и само да се съберат кинтите скоро сичко ще се опрай

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Дек 2005, 19:51

Е, не е като да няма 2 милиона, и като гледам май тенденцията е след има-няма 10 години половин България да живее в София. Отново ще сме единствени и неповторими. Най-добре да си се остановите там като някакъв град-държава, хем ще има повече депутати да хрантутим :). Аз съм от провинцията, и смятам тук да си остана, така че един заселник по-малко :)
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от W_Smith » 02 Дек 2005, 21:00

И на мен ми е интересно дали ще успеем да съберем половин България в София. Аз уча в Свищов и понеже съм последна година всеки говори какво ще прави в бъдеще и се оказва, че около 75% от хората се ориентират за идват в София. Ебати как ще се съберем бе :banghead: :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 02 Дек 2005, 23:24

delete
Последна промяна Southside на 03 Дек 2005, 13:50, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 02 Дек 2005, 23:25

За строителството- някой правил ли си е труда да види колко на брой са фирмите, които не са софийски, строящи в София. Много са- от цялата страна почти има предприемачи. Сърдете се са общинския съвет, на хората съставили градоустройсвения план и т.н. защото щом има кой да ги допусне и кой да ги остави да вършат мизерии как няма да се възползват пък (нали сме тарикати). Сега уж Бойко въведе заповед за миенето на гумите на тежките машини, дали ще се съблюдава е друга тема :uups: Ааа и още нещо- убедени ли сте, че по- голямата част от провинциалистите купуват жилищата :roll: Аз не съм :!: Все си мисля, че това са по- заможни столичани, които да се възползват от високите наеми и да одерат кожата на "селяците" (те пък упорити и мазохисти, мръсната им сган) ;) Вие ако бяхте на мястото на собственици на схлупените къщурки (точно Борово визирам, защото там е най- очевидно) нима не бихте се облагодетелствали с някви си ХХХ хиляди евро за обезщетение:?:
Ама като сме стадо, водено за носа, което е допуснало такива упрявляващи ще си носим последствията :uups: Ефективна дейност на общиски съвет, кметове, подкметове къде :help: Като си харесвахте толкова Софиянски така ще бъде :!:
Последна промяна Southside на 03 Дек 2005, 13:50, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 03 Дек 2005, 9:57

този прблем го има навсякъде където има пари - не е само Сф - и Варна е така, преди малко гледах репортаж за Несебър, за златните да не говорим.... истината е че си имаме достатъчно закони и правила, които ако се спазват градовете ни биха били прекрасни ! също така е истина че тези закони си имат вратички, истина е и че дори да няма вратички "големите риби" просто ги заобикалят ! и това ще се промени когато ни натиснат отвън - а това ще стане след няколко години.... ще дойде ред да се събарят старите панелки (но първао трябва да се срутят една две отсамосебе си разбира се ) и тогава просто нищо няма да се построи на тяхно място - нещата ще се оправят ама трябва всичко да стигне до максимален абсурд, европейците да го усетят (а на тях им е малко трудно съм забелязал) и да ни натиснат "лекинко"... основните методи и причини на променяне на облика на градовете са "случайни" и са главно: бомбандировки, земетресения и други подобни бедствия ! вероятността държавата да започне сама да го променя клони към нула защото е твърде скъпо !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 03 Дек 2005, 14:24

Това е една много болна тема :!:
Хората си строят без притеснения защото имат ..... "възможност"
Тенденцията в БГ е нещата от зле да стават още по-зле
В София е строеж до строеж над строеж във строеж....
"предприемачите" си плащат и строят обезпокоявани във всички
квартали на столицата,но ми е интересно как стои въпроса със
общинската собственост-нали е непродаваема!?!?!?!
Ето малко примери:
1.Спортна софия и Капитолията - част от Борисовата градина
Четах в един вестник,че Спортна софия ще се разрастне с n декара
и познайте от къде ще се вземе нужната земя,да познахте от Борисовата градина :evil:
2.На ъгъла на бул.Арсеналски(май така се казва) и бул.Черни връх,
точно срещу хотел Хемус.Спомняте ли се какво имаше там,да спомняте си там наистина имаше парк!
3.Този пример е най ясен и се чуда кой и колко е прибрал от сделката :evil:
Всички знаят къде е СофияЛенд,нали?Да знам,че знаете!
Ето го маршрута-от Кошарите към Румънското посолство(по бул.Н Въпцаров)
Започвам да изреждам като не гарантирам за точността на имената
:arrow: Шоурум на Нисан
:arrow: Автокъща(не и знам името)
:arrow: Шоурум на Ауди-сградата е на Порше България
:arrow: Експо 2000
:arrow: още 3-4 сгради с офиси
:arrow: ТИР паркинг :shock:
:arrow: тенис клуб Малееви
:arrow: 2-3 бензиностанции и газостанции
:arrow: хотел Greenville (или нещо от сорта)-огромна жълта сграда
:arrow: СофияЛенд - може да се приеме за изключение :roll:
:arrow: и една топла новина снощи като се прибирах видях,че се
строи нещо огромно зад Порше БГ
Върнете лентата назад 5-6 години и си спомнете какво имаше на мястото
на всички тези постройки :?:
----------------------------------------------------
ПриателЮ Southside не си мисли,че обвиняваме хората от провинцията.
Всеки си гони интересите и гледа да избяга от глада и нищетата.
Хората от другите градове с нищо не са виновни,ДЪРЖАВАТА е виновна за сегашното ни положение!
И за съжаление това е горчивата Истина :!:
П.С. Ако не ме мързи и се дигне мъглата ще отида да снимам една
действаща спирка в Драгалевци и как една гора се превърна в "хаос"

Поздрави
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата