Волейбол:Мондиал 2010
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Волейбол:Мондиал 2010
е ми сами си се бихме!!! просто не разбирам .....
нема как да ни бият, та требва сами да се биеме....
аз за достойна загуба не съм чувал!
играха страхотно и просто не им стигна мерака....
нема как да ни бият, та требва сами да се биеме....
аз за достойна загуба не съм чувал!
играха страхотно и просто не им стигна мерака....
Няма как да се сърдим на нашите!
Скис, много са нещата, не е само до мерак. И късмет и други работи. Не се получи този мач и тва е, кво да се прави - сомтаймс люн...
Скис, много са нещата, не е само до мерак. И късмет и други работи. Не се получи този мач и тва е, кво да се прави - сомтаймс люн...
И както винаги същата работа.. все много добри, страхотни т'ва онова.. старата песен на нов глас всяко едно издание на някой си турнир.. След еврото в Турция спрях да ги гледам, дори гледам да избягвам да чета, че се дразна. Сега седнах да гледам вторият гейм и го изгасих на средата. Писна ми да ги хвалят.. да вземат нещо да направят па тогава да хвалят. Ние на думи винаги сме най-великите, но като опре до факти вече е друга история.
There is no replacement for displacement
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Такива левашки удари в толкова важни моменти неможе и да си помислят да правят...но факта си е факт!!!Паднахме от собствената си глупост но квото е, здраве да е!!!
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Тодор Алексиев... Жалко, но факт!
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
add1cted написа:И както винаги същата работа.. все много добри, страхотни т'ва онова.. старата песен на нов глас всяко едно издание на някой си турнир.. След еврото в Турция спрях да ги гледам, дори гледам да избягвам да чета, че се дразна. Сега седнах да гледам вторият гейм и го изгасих на средата. Писна ми да ги хвалят.. да вземат нещо да направят па тогава да хвалят. Ние на думи винаги сме най-великите, но като опре до факти вече е друга история.
ми най доре не ги гледай.то ако така ставаше,всеки мач победа.като човек гледал всичките мачове бих казал,че това беше най-добрия мач на наще момчета досега,за което ги поздравявам

Според мен всичко е до психика.Не им издържаха нервите и тва беше. Играха страшно добре, но успяха да вземат 4 гейм и после ни биха. Мачът беше уникално драматичен и интересен......жалко че не завърши в наша полза.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да паднеш по този начин не е позорно! но загубата е факт! оставаме извън четворката. наистина не издържаха психически. при такива важни точки просто не може да се греши. всяка грешка се наказва. мач-болове и да изпуснеш съперник, от който на всичко отгоре си по-добър е кофти работа. яд ме е ,защото наистина мача си беше наш и го изпуснахме на късмет и на психика...! жялко наистина....
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
много ме е яд бяхме по добри, но шанса пак не беше с нас. Трябваше да ги биеме заслужавах ме го повече от тях. Браво за добрата игра 

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5