Shortcut Courier Express
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Shortcut Courier Express
Здравейте колеги, искам да ви питам дали някой от вас е имал зимане даване с Shortcut Courier Express и какво ви е мнението за тях? Положението е такова, че искам да стана представител за Перник (франчайз), но има слухове, че фирмата не изплаща парите както към служителите си така и към клиенти, а какво остава за франчайза.Важно е!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Re: Shortcut Courier Express
Според сайта на бгработодател, са цъфнали, та направо вързали
http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=7766

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Да четох ги тези коментари, но нали все пак живеем в България и очаквам всеки от всякъде особенно конкуренти да хранят и затова се надявах някой от тук да даде повече информация. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Като цяло тоя малоумен сайт бгработодател е ебати клюкарщината и само негативни отзиви ... Много рядко да има някой добър и евентуално той е нагласен.
Аз лично не познавам човек, който да почне да крещи колко е добре при него и да чака само да му се разклати стола заради огромния интерес
Аз лично не познавам човек, който да почне да крещи колко е добре при него и да чака само да му се разклати стола заради огромния интерес

vlad0 написа:Като цяло тоя малоумен сайт бгработодател е ебати клюкарщината и само негативни отзиви ... Много рядко да има някой добър и евентуално той е нагласен.
Абе на 3-4 места съм ходил на интервюта за работа във фирми дето имаше "цветущи" коментари от тоя сайт, даже в една се хванах и поработих една година и .... всичко дето го беха написали в сайта си беше много вярно

5 мнения
• Страница 1 от 1