:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Bavaro » 27 Сеп 2010, 14:27

Hristofar този профил все още не е блокиран макар и golf gtd да е баннат , те хората са едни и може да имат 10 регистрации,
интересно ми е ся що не се оправдава тоя мишок вече :!:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Глезана
Мечтае да кара: m20

Мнение от Vasko_E30 » 27 Сеп 2010, 14:49

Icko_sik написа:я и аз да драсна 2 реда... :) случката е следната ,търсех си гърне remus и колегата mi6ka_stz ми написа :
"imam originalen remus na 70 lv bes zabele6ka ot 320 ka 0896236044",снимки не успя да си качи на компа...предложих му да ми го прати с опция да го видя,той отказа щото много пъти се бил набутвал така,каза и че ако не ми хареса да си платя доставата и да му го пратя обратно... гърнето което получих е това http://bigachka.snimka.bg/automobiles/tablo.286669.20440167 ебаси ремуса и чудото :mhihi: съответно вече не ми вдига за да го върна..

колеги и аз искам да се оплача от този mi6ka_stz 0896236044 търсех си ECU да завършва на 173 от М20 тои ми написа че имл разбрахме се за цената и с опция за оглед тои ми прати компа но с друг номер които завършва на 172 и с химикалка е изчоплил последната цифра . Но от нея се вижда малко че си е 2 аз му се обадих , и тои ми вика че е бил командировка и брат му щял да ми прати този комп които го търся вече го чакам 2ра седмица и му званя нито ми вдига нито ми пише в форума . Мога да покажа снимки на ECU то и белешкато от ЕКОНТ !!!
objects in mirror are closer than they appear

Потребител
Аватар
Кара: баси самолета
Мечтае да кара: още по-голям самолет

Мнение от Icko_sik » 28 Сеп 2010, 0:08

Vasko_E30 написа:
Icko_sik написа:я и аз да драсна 2 реда... :) случката е следната ,търсех си гърне remus и колегата mi6ka_stz ми написа :
"imam originalen remus na 70 lv bes zabele6ka ot 320 ka 0896236044",снимки не успя да си качи на компа...предложих му да ми го прати с опция да го видя,той отказа щото много пъти се бил набутвал така,каза и че ако не ми хареса да си платя доставата и да му го пратя обратно... гърнето което получих е това http://bigachka.snimka.bg/automobiles/tablo.286669.20440167 ебаси ремуса и чудото :mhihi: съответно вече не ми вдига за да го върна..

колеги и аз искам да се оплача от този mi6ka_stz 0896236044 търсех си ECU да завършва на 173 от М20 тои ми написа че имл разбрахме се за цената и с опция за оглед тои ми прати компа но с друг номер които завършва на 172 и с химикалка е изчоплил последната цифра . Но от нея се вижда малко че си е 2 аз му се обадих , и тои ми вика че е бил командировка и брат му щял да ми прати този комп които го търся вече го чакам 2ра седмица и му званя нито ми вдига нито ми пише в форума . Мога да покажа снимки на ECU то и белешкато от ЕКОНТ !!!

а сега вероятно ще ти пише че е щял да оправи работите, но като "бързаш да сереш тука" се оправяй сам :bang: :kuku:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 28 Сеп 2010, 11:09

Няма как да му пише, щото си загуби всички привилегии за писане.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.5xi

Мнение от thefastest » 03 Окт 2010, 18:13

Какво стана с колегата kremenh даде ли отговор за некоректното си отношение
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Окт 2010, 18:21

thefastest написа:Какво стана с колегата kremenh даде ли отговор за некоректното си отношение

Преди да пишеш тук,безсмислени мнения,провери от,кога не е влизал във форума!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по магистралата

Мнение от kremenh » 07 Окт 2010, 8:04

thefastest написа:Какво стана с колегата kremenh даде ли отговор за некоректното си отношение

ето, чак сега влизам в форума.
коментирам:
в моя обява продавам 2 различни АБС блока. изписани а и номерата и е качена снимка. Обажда ми се колегата - прати ми блока. пращам го. на другия ден - колегата се обажда - не, прати ми другия блок. ами нали пратих този който ми иска - да ама не става - прти другия. О.К. пращм го. На другия ден - ама и този не ми върши работа. Ами колега нали гледаш номерата на блока. Прати ми го обратно. / не че не работят, а защото не му трябва блок с този номер - ами гледай, питай. както и да е прати ми го обратно. да казах че ще го взема. и сега интересното. не че и други не са писали такова извинение, но това не ме интересува. командироваха ме в Бургас. Е, колегата на третия ден си пусна нареждане в Еконт да си го прибере обратно.
не можа ли да изчака. 7 дни е безплатен престоя в офиса на Еконт.
Сега най- интересното предстои. Отивам в Еконт и му пускам парите обратно без да си искам АБС обратно. Да го подарява, да го изхвърля - не ме вълнува, Но това е последния ми контакт с колегата.
Колега, поздрави от мен. Бъди жив и здрав. Не беше ли така???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3.5xi

Мнение от thefastest » 07 Окт 2010, 18:41

Колега а да видим как ще стане това което казваш за парите не ми трябва блока ненужен ми е , но и приказките ти бяха други по телефона , просто да беше казал че нямя да може да го взвмеш или да ми пратиш нещо от другите неща които продаваш както ти предложих на ЛС но не ти настоя да ми варнеш парите , е не е мои проблема че телефона ти е постоянно изключен , а на ЛС не отговаряш. Добре че някои от модераторите ти е писал иначе едва ли щеше и да си направиш труда да пишеш нещо подобно.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E65
Мечтае да кара: M6

Мнение от BMW E34td » 11 Окт 2010, 15:23

Здравеите колеги .Попаднах на некоректен колега от форума! На кратко :колегата продава някои части за е30 по точно мен ме заинтересуваха предни червени прожини писах аз на колегата на ЛС и стигнахме до споразомение след което си оговорихме среща.Отивам аз на срещата виждамесе но тои не носи нищо обясними как се извинявал и как се мъчел да свали прожините от макферсона и да сам се обадел на другия ден щял да ги свали но нали се сещате какаво стана? :idea: :idea: :idea: Званя му ас на другия ден но колегата неси дигна телефона цял ден казах си добре може да си има работа човека случвасе.Званя пак на следващия ден този път ми затваряше телфона.Писах му пак на ЛС да ми каже какво правиме зада знам дали даси търся от друго място това което ми трябва но отговор също няма и затова реших да пиша тук в тази тема защото смятам че нее редно да се постъпва така.Та ника на котегата е ///ivanE30 а телефона е 0884088952.Изглеждаше свесно момче незнам защо се получи така .
Бъди германец и измисли нещо да те е......

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Окт 2010, 15:39

Писах му на колегата!

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 12 Окт 2010, 17:29

затова че не съм си дигал телефона си имам причини ;) Прожините ги продавах за 20 лева, продавал съм неща за доста повече ...и колега търси си други прожини...невиждам какво му е некорекното..просто в момента си имам доста други неща за вършене и не съм опрял до 20те лева :yes: ако искаш заповядаи да ти подаря едни други просто в момента премествам целия гараж и части от едно място на друго и не ми е до 20те лева. :bchug:
bedrock city racing

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 12 Окт 2010, 19:32

бе незнам...ама в едно изречение спомена няколко пъти 20лв :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар
Кара: BMW E65
Мечтае да кара: M6

Мнение от BMW E34td » 12 Окт 2010, 19:49

Колегите от форома сами да преценят да ли е коректно.Толкова ли беше трудно да ми кажеш като се видяхме че нетие одобно в момента или да си дигнеш телефона и с две думи да обясниш щях да те разбера и да изчакам одобен момент.Аз бях точен спрямо теб но ти спрямо мен НЕ и това е положението. Все пак този фором е създаден да си споделяме и помагаме един на друг нее ли така? Колега ако неси ми чак толко сардит още съм навит да ги взема ако имаш интерес да ми помогнеш помогни ако не здраве :bchug:
Бъди германец и измисли нещо да те е......

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 12 Окт 2010, 19:55

ми щото цената беше фактора колегата да ми звани 4-5 пъти и да иска толко да ги вземе ;) и ти за тия пари нямаше да се занимаваш ;) нямам време сега :yes: помогнал съм на доста хора от форума както и доста от тях на мен...
bedrock city racing

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 13 Окт 2010, 9:13

///ivanE30 написа:ми щото цената беше фактора колегата да ми звани 4-5 пъти и да иска толко да ги вземе ;) и ти за тия пари нямаше да се занимаваш ;) нямам време сега :yes: помогнал съм на доста хора от форума както и доста от тях на мен...

Абсолютно си некоректен, че и на интересен се правиш... Какво значи нямам време сега и за 20лв няма да се занимавам, като е така да не се беше уговарял с човека за толкова пари и за следващия ден :!: До края на седмицата ако не си му дал пружините те считаме за некоректен и си понасяш последствията :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари