Mtel и срива им?
Модератор: Общи модератори
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Re: Mtel и срива им?
И последно, какво става.
След подкрепата от Австрия успяха ли да подкарат билинг системата?
След подкрепата от Австрия успяха ли да подкарат билинг системата?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аре бе,тая фирмичка "мтел" направо се усраха,какво сменят за месец и половина,за това време щеха на ново да се пренапише програма,макс за 3 дена минават на нова платформа,значи един завод за автомобили сменява цялата поточна линия за 12 часа+ всички настройки на софтуера-мтел не могат месец и половина да си оправят нек'во сметачно софтуерче,да си направят таблици в ексел като им е сложно и там да си сметат...това само в тъпата ни държава може да се случи и никой да не носи отговорност...
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Всички плюете Мтел, но има ли поне един отказал се от услугите им, след този проблем?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
То просто и да искаш сега НЕ можеш да се откажеш
трябва да си платил всичко което им дължиш

Alien написа:Всички плюете Мтел, но има ли поне един отказал се от услугите им, след този проблем?
Ти чакай да си закрепят системката и да пристигнат сметките, да видим дали нема да има отказали се

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Alien написа:Всички плюете Мтел, но има ли поне един отказал се от услугите им, след този проблем?
Ми моят номер е корпоративен (и е служебен),боли ме фара,ама въпроса е принципен,нали сме...хахаха...европейци,ако се случи нещо подобно у "мижава" германия или "пропаднала" англия...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на мене вече втора дата ми мина за засичане на сметката и немам ни смс ,ни обаждане да си платя... два пъти влизах в техен офис ,питах-казаха : ще получите смс! хуу...! кат го получа ше видим кво е излязло.....ако искат може така да изкараме 1г без да плащам и после ич нема да им рева за номера-директно си зимам от друг оператор....! да са живи и здрави!! и нека ми дойде съдия.-изпълнител да опише....ма да си земе некое здраво писало да го посрещна с него....
Аз онзи ден получих смс, че ми е излязла фактурата. Напълно в рамките на нормалното е не е нито надолу или нагоре от това, което принципно плащам. Принципно откакто им се срина системата трябваше да имам вече 2 фактури, но явно ще е доста по-късно другата....Мои познати също не са се оплаквали от сметките. Така че, цялата конспирация с фактурите на Мтел и срива им май не се състоя....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
То хубаво , че са си нормални,
но на мен вече 2 фактури ми стават...
Супер неудобство, 100% ще има колективни искове с/у тях.
но на мен вече 2 фактури ми стават...
Супер неудобство, 100% ще има колективни искове с/у тях.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Hades_ написа:Принципно откакто им се срина системата трябваше да имам вече 2 фактури, но явно ще е доста по-късно другата....
......
Така че, цялата конспирация с фактурите на Мтел и срива им май не се състоя.....
Неееееее няма срив.... сега за една фактура няма да издребняваме, все някога ще я издадат.

Явно за теб е нормално да ти издават през месец фактури.
Конспирация няма, просто хората са спрели старата система без да са сигурни как и дали ще работи новата.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Очаквам да видя много скоро следната ситуация:
Множество псуващи клиенти когато ментел си оправят системата и се наложи да се платят накуп фактурите за 2-3 месеца... Е тогава ще е интересно колко народ ще остане без телефони

Множество псуващи клиенти когато ментел си оправят системата и се наложи да се платят накуп фактурите за 2-3 месеца... Е тогава ще е интересно колко народ ще остане без телефони

Водещият мобилен оператор в България предприема инициатива за връщането на позабравените от последното десетилетие на миналия век Булфон и Бетком карти. Причината за иновативната идея е тоталният блокаж на оперативната система на Мтел, продължаващ вече повече от (сто и) петнайсет години. Сривът в системата обаче се усети чувствително последните три седмици, през които милиардите потребители на оператора не можеха да проверяват и плащат сметките си. Междувременно от най-голямата мобилна общност в България обясниха, че през изтеклия период сметките на милиардите граждани са скочили петдесетократно. Причината за това били самите клиенти на Мтел, които с опитите си да си плащат сметките, са ги повишили значително. Всеки опит да се плати сметка се таксува, като текущата сметка се умножава по 450. Това е довело до окончателния крах на иначе безупречно работещата система за надписване на сметки, обясниха пред екипа на Не!Новините малолетни служителки на Мтел клон в столичния квартал Забутаница.
Въпреки всичко от управителния съвет на компанията са оптимистично настроени. Новият проект предвижда повторното въвеждане на Булфон и Бетком картите срещу връщане на джи ес ем апаратите в най-близкия офис на Мтел. Всеки клиент има правото и задължението да върне своето мобилно устройство в най-близкия до жилището си клон, срещу което ще получи уникална Булфон или Бетком карта за телефонни разговори. За съжаление от Мтел все още не могат да гарантират, че картите са активни и работят, но това са детайли, които в близките столетия ще бъдат отстранени, обясни с усмивка на уста генералният директор на гола-вОда-фон за България. Инициативата, освен че е екологична, е и здравословна за гражданите, които повече няма да се жертва на вредните вълни от клетъчните телефони. Само последния месец бяха регистрирани над 300 случая на самоубили се с вилици клиенти на Мтел, с подозрения за травми от прекомерно изпращане на ес ем еси или злоупотреби с безплатни минути към 10 номера от семейство и приятели.
На въпроса как да общуват клиентите на Мтел докато продължава процесът по активиране на Булфон и Бетком картите, гореспоменатият директор предложи на гражданите да се срещат на живо, да общуват чрез провикване през балконите, ако живеят наблизо, или да си мълчат, за да се сближават естествено.
Междувременно членове на семейство и приятели на служители на Мтел се включиха доброволно винициативата: „Да изкъртим всички стари Булфони и Беткоми”, за да стане невъзможно използването на картите от гражданите. По този начин екипът допринася за най-съкровената корпоративна идея на мобилния оператор- общуването чрез всякакви телефонни апарати да е абсолютно изключено.
В началото на тази година Софийска вода АД предложи на гола-вОда-фон да изкупи всичките им акции, срещу конфиденциално обучение по надписване на сметки. Сделката бе осуетена поради намесата на ЧЕЗ, които обявиха наличие на конфликт на интереси. Енергийният доставчик претендира да е сред лидерите в областта по надписване на сметки и основоположник на тази дейност в България. Мтел с основание оспорва това изказване. Очаква се Комисията за защита на конкуренцията да се произнесе по случая
http://nenovinite.com/news.php?action=view&ID=773
Последна промяна dimithur на 14 Окт 2010, 16:52, променена общо 1 път
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
dimithur написа:ME4KY написа:смс2![]()
![]()
имаш 18 години но нямаш нова кола или 20 000 ?с БЕЗПЛАТЕН смс на номер 999 може да се включиш в играта за 60 голф6 и 1 милион в парични печалби
![]()
Те преди нали даваха 88 поло-та, пък глобул "отвърнаха на удара" със 100 А-класиКак па не видех у един форум, некой некога да се похвали, че е спечелил барем една
Най-интересното беше, че от Балканстар, не бяха и чували за поръчка на 100 бр А-класи, вероятно глобулци са си ги внесли специално от Занзибар, или пък от Северна Патагония
![]()
![]()
И Боби Цанков (мир на праха му) в прав текст ви каза в очите, че ви лъжат с тея игри ... и пак продължава да има балъци
Относно А класите и аз имам познати, които набиха 4000лв. в СМС-и идо средата на играта бяха вече с 4 А-класи напред, така че....... който играЙ пИчели, който не играЙ нИ пичели

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Аз да питам следното: Не ми идва сметката като смс,а и не ми спират телефона. Ако ида в офиса на м-тел ще мога ли да си го заплатя или после на куп всичко трябва да плащам?