Нека дарим на КАТ Варна куфар с инструменти!!!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Нека дарим на КАТ Варна куфар с инструменти!!!
Е толкова ядосан не съм бил непомня откога... Отивам си аз днеска в КАТ да си регистрирам Баварката. За сефте ми е не бях запознат с реда но бързо влязах в нещата. Като за начало жалкото подобие на канал което имат... от двете страни некви високи релси по 5-7 санта....и понеже се влиза леко под наклон... напрао ги полирах като влизах. Сякаш само джипове са го мислили да минават оттам... Както и да е стиснах зъби докато спре цигъркането и колата се изравни с вътрешното ниво на халето че да спре да трие....Излизането беше нещо подобно и пак не се разминах без да опра...а колата не е някаква невероятно ниска преправяна и т.н... Ама кулминацията беше като ме накраха аз да сляза под колата за да си развия някаква кора, да пришкуря леко номера на двигателя за да можело да се разчете.. И как може... цял ден ти да проверяваш коли да се налага, да махаш кори всякакви, да търсиш номера и да нямаш ключе 8ца ве майка му стара!!! 20 минути съм седял полуприклекнал почти умалял накрая с някви клещи смотани, които те ми дадоха да се мъча да развия едно скапано болче... И това даже не ми е работа да го правя!!! Ама и аз съм си малко за бой че си мълчах... но чаках 2 седмици да мога да я регистирам колата и бях на всичко готов да стане по бързо... Затова колеги от Варна при регистрация в КАТ на МПС задължително си носете в багажника освен задължителното оборудване и един голям сандък с инструменти... Аз лично смятам да им ДАРЯ един такъв, че това е някво безобразие... а иначе могат да се заядат, че пожарогасителя ми му е очукана боята и неставал ( а иначе е прясно заверен с нужните стикери и всичко както си му е по реда)
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Нека дарим на КАТ Варна куфар с инструменти!!!
Абе точно на тия да йм се връзваш...
И да ти кажа по-добре да си ги сваляш ти, че те като свалят, свалят с думите "Имаш пари за БМВ, пък нямаш пари за нови решетки"
Тогава да видиш как се мята по тях квото ти попадне на ръката

И да ти кажа по-добре да си ги сваляш ти, че те като свалят, свалят с думите "Имаш пари за БМВ, пък нямаш пари за нови решетки"

Тогава да видиш как се мята по тях квото ти попадне на ръката

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По скоро, ми немога да го развия....и я пишат без номер на мотора

- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Че то в София са същите боклуци. И мен са ме карали да търкам на три коли със шкурка та да видели номера на мотора.
Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
vld написа:По скоро, ми немога да го развия....и я пишат без номер на мотора![]()
И при мен просто се обърнаха и казаха че няма да ми я регистрират докато не изтъркам номера на мотора ( на италианския талон беше без номер на мотора... )
ПП НаШте катаджии у Шопско - именно КАТ Дървеница

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Ми не сте,чели изискванията за регистрация... Здължението ви е да осигурите достъп до номера на двигателя и той да бъде,четим. На тях работата им е да го видят. И без това има опашки и чакане. Представи си какво ще е на всяка кола да разглобяват и сглобяват...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
vld написа:По скоро, ми немога да го развия....и я пишат без номер на мотора![]()
ТЦ,не става,един крайслер вояджер 1999 година,2.5 дизел,а познайте къде му е номера на мотора,та 3,повтарям ТРИ пъти в кат софия ме връщаха да ходя по сервизи да се търкал номера за да можели да го видят евентуално а преди това ме караха да ходя до митницата та да ми направят там сверка на номера,след третият път пак се връщам и ония пак не виждал номера,всъщност и аз не го виждах дали въобще на оказаното място има номер,накрая некакъв по-голем началник се смили и написа номер който некакси успя уж да прочете,миналата година продадох тоя крайслер и си мисля че не са гледали тоя номер а направо са го писали,преди години бях си взел VW транспортер,нек'во пишлеме на канала ми обясни да съм се завирал под колата и да съм свалял некаква ламаринена кора,щото престилчицата не му била за един ден,пак ходих на сервиз да свалят тая кора...а при регистрация на едно джипле (сузуки витара сайд кик) докато се ровя от пред ми чопнаха на каналите един часовник касио,ама тогава беше много модерен,с биоритми и тн,викам "бре къде ми е часовника,беше на седалката"- обясняват ми "ти сега нас крадци ли ни наричаш"-викам "не бе,питам само къде ми е часовника..."
После ,няма връзка де,ама в талона на джипчето написали сайд Дик,не сайд кик...
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
An4oOo написа:Ама кулминацията беше като ме накраха аз да сляза под колата за да си развия някаква кора, да пришкуря леко номера на двигателя за да можело да се разчете
Тези са те взели за мезе, кой производител на автомобили ще слага щампа на блока в долната част, че да се налага сваляне на кората

ПП: Когато си регистрирах предишната кола пред мен беше някакъв спортен мерцедес двувратка и половин час се мъчиха да му свалят кората над колекторите, за да видят през тях номера.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:...После ,няма връзка де,ама в талона на джипчето написали сайд Дик,не сайд кик...
Баси пишката майна

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...е поне да беше фронт дик
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
alexsch написа:...е поне да беше фронт дик
Всеки индивид от мъжки пол го има тва

Та не е ли то да си имаш сайд дик

Няма нужда мадамата на седалката до тебе да ти сяда в скута, направо докато си караш и...хем дрифтиш хем набиваш

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
AcOrP написа:Ми не сте,чели изискванията за регистрация... Здължението ви е да осигурите достъп до номера на двигателя и той да бъде,четим. На тях работата им е да го видят. И без това има опашки и чакане. Представи си какво ще е на всяка кола да разглобяват и сглобяват...
Добре колега, да осигурм достъп.. ми той си е осигурен просто оня трябва да влезе отдоло и да отвие една кора 20 на 10 санта... Ако имаше ключе 8ца и ако не го мързеше боклука мръсен нямаше даже каже нищо... А ако бях някоя наточена мадама... кво отдоло ли щеше да ме вкара да си гледам номера на двигателя... Досега не съм чул... и видял за него ден някоя мацка от чакащите там да я накарат да си слезе под колата да търси номера на двигатели и т.н.. Ай сиктир... сичките тарикати станаха След 2 седмици като регистираме буса на бащата направо с куфара с инструменти отивам.. подготвен... и само някой да ми се помъчи да ми каже да слизам отдоло подавам му "дежурния" ключ 8ца и да се опрая.. Просто аз не съм съгласен с политиката да се навират собствениците под колите като това е работа на проверяващите.. ми аз мога да объркам без да искам номера.. после аз ще съм виновен не лицата които са отговорни за проверките и контрола.. кво прайм ?!
ивчо3 написа:An4oOo написа:Ама кулминацията беше като ме накраха аз да сляза под колата за да си развия някаква кора, да пришкуря леко номера на двигателя за да можело да се разчете
Тези са те взели за мезе, кой производител на автомобили ще слага щампа на блока в долната част, че да се налага сваляне на кората? Ремонтният блок като резервна част няма никакъв номер и ако ще отзад да те накарат да гледаш със сваляне на скорости и съединител, пак нищо няма да видиш. Само в талона срещу номер двигател се пише без номер и толкова..
Между другото колега колкото и да не ти се вярва номер имаше на въпросното място и отговаряше на същия от стария талон и сега естествено и на новия.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Инструменти няма да им дам не стига че ми бръкнаха в здравето и джоба па сега и инструментите дето с толкова зор съм си ги краднал да им давам 

При мойта регистрация, след сериозно убеждаване от наша страна ( не от мен ), че това си е лично тяхна работа, защото ти си плащаш такса за услуга, служителите от КАТ, решиха да се размърдат и отвиха кората за нула време. Ама такава ни е държавата, всеки чака нещо да му пуснеш...
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
2002 година при регистрация на четириврата е30 в талона ми бяха написали че е купе
автомобила беше без номер на мотора, а от кат спореха че трябвало да има и как така бил без
, абе цирк голем

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2