Изчезване на човек евентуално отвличане от извънземни ?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Изчезване на човек евентуално отвличане от извънземни ?
ами хибернацията важи ли , ако глупавото извънземно все пак не може да се телепортира, то може да се е замразило и да попътува 200-300 милиона години, докато стигне от Галактика Х4 534 423 059 432 HD (high definition) до нашата скромна планетка, където е забелязало чрез телескопа Зъбъл (извънземния Хъбъл) примитивни форми на живот (човека и компания) 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Много интересна тема аз имам слабост към нещата свързани с извънземни много са ми интересни,но като гледах тези клипчета (пирамидите и там сферата която си променя формата) ами аджеба тия хора нямат ли 1 свестен фотоапарат или камера... та моя гсм по хубаво видео ще направи... аман преди им беше простено (преди 10 години примерно) ама сега 2010-та... не върви,а и как мислите дали от тия пирамиди над москва и т.н. ще има само 1 запис и то толкова хубав
много ми хареса когато даваха черната "пирамида" над флорида мисля,че беше
е то това е баси пирамидата... с малко повече въображение всеки ще го направи...то се вижда 1 бял фон и една черна пирамида хаха и още нещо... пирамидата над москва се е задържала цяла нощ... дали армията на Русия нямаше да я е заобградила още на 10-тата минута ? или може би те преговарят с тях
не,че не вярвам във всякакви теории,напротив на тази тема съм много широко скроен човек,но тези клипчета вече стават банални поне за мен
п.с. иначе и аз съм 138381673718% сигурен,че ги има... и да, вярвам,че ни посещават...но 1-2 раси не повече... все пак не мисля ,че във вселената има само Хора и Извънземни...те ще са доста раси,по-напреднали...по-малко развити и така...абе луда работа

п.с. иначе и аз съм 138381673718% сигурен,че ги има... и да, вярвам,че ни посещават...но 1-2 раси не повече... все пак не мисля ,че във вселената има само Хора и Извънземни...те ще са доста раси,по-напреднали...по-малко развити и така...абе луда работа
http://www.vbox7.com/play:7aa87fcd а това помните ли го
Кой знае колко народ в началото се е вързал. Айде стига, пирамиди, фараони и не знам какви си още фърчипляктори 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Хибернацията поне както ние я правим, т.е. хюман биинса, е ебати измамата, ти си болен от некъв рак аз те замразявам за 30г, и евентуално некой те ъпдейтва по късно
, и с къв акъл дават тия пари като нема поне неква жаба да се дигне......та, чак и ти точат кръвта и пускан некъв химикал, дето уж запазвал клетките, заеби.... 

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
///Jonny написа:туй междудругото е вярно, гледах разни репортажи на руски филмари професори итн бла бла дето казват че телепорта едно че незнаят как може да бъде осъществен и друго че дори да измислят начин за пренасяне на молекулите една по една, то този начин би действал само на нежива материя т.е. хора, извънземни, животни няма да могат да бъдат телепортирани
ако руски учени и военни ти обяснават, че нещо не може да бъде направено...значи най- вероятно вече е направено

-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
A на мен някой ми отвлече Цеци от аватара и ми го смени с тоя калъф 

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
dimithur написа:A на мен някой ми отвлече Цеци от аватара и ми го смени с тоя калъф
тва не е калъф , може да бъде извънземен шпионин, дошъл да изкопира технологията на м10... щот гигафотонните двигатели са ненадежни и със слаб ресурс.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4